Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

A šta je po tebi netipičan holivudski dijalog, si očekivao neku dublju filozofiju:p Filozofije ima, ne duboke, mada je i to stvar ukusa, ali kako bi je i bilo više u takvoj situaciji...

Veruj mi da ne tražim filozofiju...samo normalan dijalog...a ne klasičnu holivudsku pizdariju..Jedino sam nastavio sa gledanjem zbog ovig robova zombija, koji uzgred odlični. Volim kada skinu, ove tupave idiote.

Znaš šta je poenta; ja ne tražim filozofiju; ali scenarista se bavi filozofijom i to mnogo jeftno i površno...Najbolje su scene kada se "naš" junak ispoveda, pa kada počne da priča, ja želim najbolje, sledite me..mislim to je onaj klasični holivudski pristup, daj da napravimo junaka, na to se svi ložakaju.

Pa onda njegova žena; ja živim za dan kada će je zombi pojesti. I ona plavuša...Likovi su tako nakaradni, da treba da budeš totalni tenkre da se poistovetiš sa istim.

Da ponovim: odlična ideja, glupo odrađena uz dodatak da su glumci katastrofa.Da ne bude da je sve do likova i scenariste.

Jeste, likovi se ponašaju čudno, ali ko ne bi snap- nuo u toj situaciji...Ima mana ali tema nije sasvim upropašćena, jedino je ubačeno dosta preokreta da bi se produžila serija, to uništava mnoge dobre projekte...

Slažem se da bi svako odlepio. Ali ponašanje likova me ubija, kažem ti samo gledam zbog dobrog lemanja. :worth:

Pazi situaciju, obrati ako budeš gledao; ono malo čudo od deteta, sin od Rika; kada priča sa majkom, kao da priča 18godišnjak, a ne deturište..kada je nestala ona mala devojčica, onaj mali kao kaže, ja ostajem ovde dok je ne pronađemo..Nebulozno.

Slažem se da nije skroz, ali malo fali..i precenjena je, baš, baš. To sa preokretima si u pravu.

Haha... jutros nakon 3h spavanja kad sam pre prve kafe skontala da moram da odvedem psa kod veterinara i hodala tako smorena po ulici u kaputu (po kisi), ispod gornji deo pidzame jos na meni, uz*ebana na psa jer je bolestan i na ceo svet jer sam ocigledno navucena na kofein....prisla mi je komsinica onako nasmejana i sva srecna da mi isprica sta se sve desava u gradu. Dok sam je gledala u oci i slusala tacno sam se setila serije Walking Dead i da se sad osecam kao zombi i da bi joj najradije otkinula glavu. I onda sam se setila da mozda zombiji i nisu toliko losi... ko zna mozda su samo imali los dan i pretvorili se u zombija zbog toga. I ko je u stvari zombi mi ili oni...

Onda sam stigla kuci i popila kafu. :cool:

Kako vam se dopala najnovija ep Game of Thrones? :) Mislim da su super odradili The Red Wedding. Jedva cekam posl epizodu kontam da ce jos samo resiti problem Jon & Wildlings i to je to.

Tacno se vidi ko je citao knjigu i ko nije :zcepanje:

Poslednja izmena:
Nisam već dugo gledao nijednu epizodu GOT, poslednje sam gledao drugu sezonu ako me paćmćenje dobro služi, ali u vezi kafe, smanji, jako puno ljudi vidim koji su zavisno od koječega, počev od droge, alkohola, cigara, kafe, često to sve spojeno...Ja sam smanjio kafu na jednu dnevno i ne osećam potrebu za više, jedino kad odem do druga, koji bi mogao litar dnevno da popije plus cigare...:cool:

Nisam već dugo gledao nijednu epizodu GOT, poslednje sam gledao drugu sezonu ako me paćmćenje dobro služi, ali u vezi kafe, smanji, jako puno ljudi vidim koji su zavisno od koječega, počev od droge, alkohola, cigara, kafe, često to sve spojeno...Ja sam smanjio kafu na jednu dnevno i ne osećam potrebu za više, jedino kad odem do druga, koji bi mogao litar dnevno da popije plus cigare...:cool:

Pogledaj 3. sezonu kad budes imao vr, bolja je od druge :)

Ja smatram da je Red Wedding loše odrađen... u knjizi su ipak pružili malo otpora, pritom je Robov jezovuk ebo mater mnogima. I ne sviđa mi se što na pola scene prekinu i stave fokus na Arju što totalno guši scenu. I neće zašiti jezovukovu glavu na Roba, bullshit

Pa da nesto su izbacili nesto dodali... ali ja generalno nisam razocarana toliko, treba misliti na njihov budzet i na to da je neke stvari bolje citati nego gledati (zato su S. King filmovi losi - skoro uvek). Vise me razocarala losa gluma Robb-a. Ne znam kako se zove glumac. Ali je Michelle Fairley bila odlicna. :)

Poslednja izmena:
E ovako; Odgledah Hodajuće mrtvace :mrgreen: treću sezonu.

Prijatno sam iznenađen, kvalitet za dva koplja bolji od 2 sezone, a koplje od prve. Druga sezona je nešto najgluplje.

Ova treća je za sada najbolja. Mojoj konstataciji je doprinelo to što su neki ultra-dosadni likovi pojedeni.:super:

Onaj mali Karl je urnebesno smešan, spomenuo sam da se ponaša kao da ima 20 godina, a ne 10 ili koliko već. Kinez, pardon Korejanac (Korejac) se transformisao, postao opaki baja; Ona Andrea htela da sedi na dve stolice, na kraju je završila na podu, i to sa metkom u čelenki.

Sve u svemu valjda će četvrta sezona biti bolja ili bar ista kao ova.

- - - - - - - - - -

E ovako; Odgledah Hodajuće mrtvace :mrgreen: treću sezonu.

Prijatno sam iznenađen, kvalitet za dva koplja bolji od 2 sezone, a koplje od prve. Druga sezona je nešto najgluplje.

Ova treća je za sada najbolja. Mojoj konstataciji je doprinelo to što su neki ultra-dosadni likovi pojedeni.:super:

Onaj mali Karl je urnebesno smešan, spomenuo sam da se ponaša kao da ima 20 godina, a ne 10 ili koliko već. Kinez, pardon Korejanac (Korejac) se transformisao, postao opaki baja; Ona Andrea htela da sedi na dve stolice, na kraju je završila na podu, i to sa metkom u čelenki.

Sve u svemu valjda će četvrta sezona biti bolja ili bar ista kao ova.
Moglo je malo klimaticnije da bude finale,ali dobro..Jako dobra sezona..Meni je i dalje najbolja prva sezona za sada..Istina,gluma i likovi u prvoj sezoni su malo losiji,ali mi se vise svidela atmosfera...

Moglo je malo klimaticnije da bude finale,ali dobro..Jako dobra sezona..Meni je i dalje najbolja prva sezona za sada..Istina,gluma i likovi u prvoj sezoni su malo losiji,ali mi se vise svidela atmosfera...
Pa meni nekako treća; i prva nije loša; ali drugom sam razočaran totalno; patetisanje na nivou.

Dobrog su negativca stvorili u trećoj sezoni, što je veliki plus.:ok:

Back