Slave Lord
Poznat
- Poruka
- 8.978
sta mi mozete reci o Deadwood i Boardwalk Empire?
1.Vrh drama
2.Dosadno do zla boga...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta mi mozete reci o Deadwood i Boardwalk Empire?
Meni je super, ali ja sam ipak prizeman ruralni elemenAtisti slučaj, priželjkujem zombi diva, da ih proždere sve![]()

Meni je super, ali ja sam ipak prizeman ruralni elemenAt![]()

Filozofije ima, ne duboke, mada je i to stvar ukusa, ali kako bi je i bilo više u takvoj situaciji...A šta je po tebi netipičan holivudski dijalog, si očekivao neku dublju filozofijuFilozofije ima, ne duboke, mada je i to stvar ukusa, ali kako bi je i bilo više u takvoj situaciji...
Jeste, likovi se ponašaju čudno, ali ko ne bi snap- nuo u toj situaciji...Ima mana ali tema nije sasvim upropašćena, jedino je ubačeno dosta preokreta da bi se produžila serija, to uništava mnoge dobre projekte...

Mislim da su super odradili The Red Wedding. Jedva cekam posl epizodu kontam da ce jos samo resiti problem Jon & Wildlings i to je to. 

Nisam već dugo gledao nijednu epizodu GOT, poslednje sam gledao drugu sezonu ako me paćmćenje dobro služi, ali u vezi kafe, smanji, jako puno ljudi vidim koji su zavisno od koječega, počev od droge, alkohola, cigara, kafe, često to sve spojeno...Ja sam smanjio kafu na jednu dnevno i ne osećam potrebu za više, jedino kad odem do druga, koji bi mogao litar dnevno da popije plus cigare...![]()

Ja smatram da je Red Wedding loše odrađen... u knjizi su ipak pružili malo otpora, pritom je Robov jezovuk ebo mater mnogima. I ne sviđa mi se što na pola scene prekinu i stave fokus na Arju što totalno guši scenu. I neće zašiti jezovukovu glavu na Roba, bullshit

treću sezonu.
Moglo je malo klimaticnije da bude finale,ali dobro..Jako dobra sezona..Meni je i dalje najbolja prva sezona za sada..Istina,gluma i likovi u prvoj sezoni su malo losiji,ali mi se vise svidela atmosfera...E ovako; Odgledah Hodajuće mrtvacetreću sezonu.
Prijatno sam iznenađen, kvalitet za dva koplja bolji od 2 sezone, a koplje od prve. Druga sezona je nešto najgluplje.
Ova treća je za sada najbolja. Mojoj konstataciji je doprinelo to što su neki ultra-dosadni likovi pojedeni.
Onaj mali Karl je urnebesno smešan, spomenuo sam da se ponaša kao da ima 20 godina, a ne 10 ili koliko već. Kinez, pardon Korejanac (Korejac) se transformisao, postao opaki baja; Ona Andrea htela da sedi na dve stolice, na kraju je završila na podu, i to sa metkom u čelenki.
Sve u svemu valjda će četvrta sezona biti bolja ili bar ista kao ova.
Pa meni nekako treća; i prva nije loša; ali drugom sam razočaran totalno; patetisanje na nivou.Moglo je malo klimaticnije da bude finale,ali dobro..Jako dobra sezona..Meni je i dalje najbolja prva sezona za sada..Istina,gluma i likovi u prvoj sezoni su malo losiji,ali mi se vise svidela atmosfera...