Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

Moj burazer je najjaci kad je odgledao dve sezone Serloka i posle me cimao da mu nadjem link za trecu sezonu...
Kad sam mu rekao da sveke godine izbacuju po tri epizode, zesce se smorio...:mrgreen:

A jes bedak tezak..:mrgreen:
Ali dobro je i to, ne moze da ti dosadi, a poslednje epizode u obe sezone su genijalne..Nisam neki pasionirani ljubitelj serija, ali ova uz Igru prestola mi je najdraza od novijih..Voleo sam Zlocinacke umove, to mi je najbolja serija iz tog zanra, dobre price, likovi, serijske ubice i cela halabuka oko hvatanja, bas dobra..Gledao sam i Bouns pre, i to je super serija, odlicni glumci, lepo osmisljeni likovi, price su malo tanje, Dr. Bones mu dodje kao zenski Holms..

iskljucivo sam gledao filmove ,serije ni pod tackom razno , dok igrom slucaja nisam naisao na Breaking Bad koji sam ne spavajuci odgledao maltene iz "cuga" . pa sam pomislio da mora postojati jos serija slicnog kvaliteta .svideli su mi se Homeland i The Americans , Sherlock naravno.

ako neko ima preporuku za serije slicne gore navedenima bio bih mu zahvalan , jer sam jako izbirljiv kad su serije u pitanju...serije tipa walking dead , lost,fringe,dexter,CSI ,lie to me ...mi se ne svidjaju

Moj burazer je najjaci kad je odgledao dve sezone Serloka i posle me cimao da mu nadjem link za trecu sezonu...
Kad sam mu rekao da sveke godine izbacuju po tri epizode, zesce se smorio...:mrgreen:

Haha tako moji roditelji kad sam im skinula prvu sezonu GOT. :D Pogledali su za 3 dana, posle trazili da skinem ostalo. Kad sam rekla da moraju sacekati godinu dana, smorili su se :D

Najjace je bilo kad je moj cale gledao seriju dok je majka bila na poslu, pa su se kasnije posvadjali jer je ona htela da gleda to kad je stigla kuci a on je pogledao bez nje. :zcepanje:

Poslednja izmena:
Svima koji slave želim srećan Uskrs i uskršnje dane! ;)

game-of-thrones-jesus-resurrection-easter-ecards-someecards.png

Poslednja izmena:
ne volim to muzenje krave koje se radi od "Kad Jaganjci Utihnu" i djela Tom Harisa...

ALI... ALI...

Hugh Dancy :brus:

.....

Inace slazem se sa tobom... ali mozda bude dobra serija videcemo, Mads je ok izbor. Bas mogu da ga zamislim u ulozi, ja cak i mislim da se spremao tacno za ovu ulogu kad je igrao u Royal Affair - jer je u filmu bio emotivan i romantican otprilike kao Hannibal Lecter :)

Sad me SAMCRO podsetio ...

Pocela sam da gledam Sons of Anarchy. Neko je tu spomenuo da je Vikings kao SoA, pa rekoh ajd da vidim o cemu pricate...

sons_of_anarchy-660x350.jpg

Serija je stvarno JAKO dobra, nije pretenciozna (!), gluma je odlicna... dijalozi su ponekad malo detinjasti, ali se to popravlja polako. Prvo mi je smetao glavni - Charlie "Jax", jer prica jako cudno, ali sam posle procitala da prica tako kako bi prikrio britanski naglasak, glumio americki :) No dobro, oprosticu da mu ne ide bas najbolje, jer glumi okej i karakter mu je simpatican. Not to mention "hot". ;)
Katey Sagal me odusevila. WOW. Ja stvarno nisam znala da ona ume da glumi ovako! Verovatno je najbolja u seriji (do sada).

Jako mi je drago da sam tek sad otkrila SoA i ne trebam da cekam nedelju dana da izadje nova epizoda. :)
Iskreno jos ne vidim zasto ste napisali da je kao Vikings, mada slazem se da je Ragnar kao Jax, ali samo po karakteru - ne glume isto. Charlie glumi, a ko god da igra Ragnara ima samo 3 izraza a ni jedan nije kao nesto sto bi Jax radio. Mada dobro ja sam pogledala tek par ep. (7-8) tako da... mozda mu se gluma menja kasnije.

posto sam citao knjige neke odluke rezije su mi cudne, mislim da je epizoda dobra, vesto uvode u pricu koja sledi :)

vise glumaca je uradilo sjajan posao, ali moram da izdvojim Davosa koji me odusevio, verovatno je zato i bio unajmljen za ovu ulogu.

Mene je odusevio Charles Dance i njegova scena sa Tyrionom :)
Inace epizoda je meni ok, ne desava se puno toga... kao sto si rekao "vesto uvode u pricu koja sledi".

u toj sceni mi je Tivin bio super ali Tirion nekako blag, nije bio drcan kao inace. a koliko znam u knjizi je vise bio nalik na sebe :)

Pa ja se ne secam tako ... ali nebitno svakako dosta toga menjaju. :)
Inace ne znam da li znate ovu devojku comibook girl 19, ja stvarno volim da je slusam kad prica o GoT. Slatka je, voli GoT i zna o cemu prica. :)
Eto nadam se da ce se i vama dopasti ;)

haha :D homeland je problematičniji što je žena maltene glavni lik, nego to sa američkom zastavicom...zapravo zauzima relativno kritičan stav prema Americi, mada to tebi neće biti dovoljno predpostavljam....

Probaj Nip Tuck, odlična je serija, ima šest sezona i ne može biti više mačo od toga....jedino Mad Men, ali ta će te smoriti....a ako nisi gledao, obavezno Homicide ! Starija je,ali isplati se...

Poslednja izmena:

Back