goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad ja preporučim nemože da nevalja.

Moj burazer je najjaci kad je odgledao dve sezone Serloka i posle me cimao da mu nadjem link za trecu sezonu...
Kad sam mu rekao da sveke godine izbacuju po tri epizode, zesce se smorio...![]()

Moj burazer je najjaci kad je odgledao dve sezone Serloka i posle me cimao da mu nadjem link za trecu sezonu...
Kad sam mu rekao da sveke godine izbacuju po tri epizode, zesce se smorio...![]()

ne volim to muzenje krave koje se radi od "Kad Jaganjci Utihnu" i djela Tom Harisa...

No dobro, oprosticu da mu ne ide bas najbolje, jer glumi okej i karakter mu je simpatican. Not to mention "hot".
posto sam citao knjige neke odluke rezije su mi cudne, mislim da je epizoda dobra, vesto uvode u pricu koja sledi
vise glumaca je uradilo sjajan posao, ali moram da izdvojim Davosa koji me odusevio, verovatno je zato i bio unajmljen za ovu ulogu.

Kako vam se svidela nova epizoda GoT?![]()

u toj sceni mi je Tivin bio super ali Tirion nekako blag, nije bio drcan kao inace. a koliko znam u knjizi je vise bio nalik na sebe![]()