Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

Au, kad ce vise Igra...
65099_10151182807752734_1190138237_n.jpg

april?

...preporuka ili da zaobidjem...

Cek, da li je serija vec zavrsena?

Ako su ti se svidele prethodne svidece ti se i ova...Nije na nivo prvih 3,4, ali je dobra, moze da se gleda...
Zavrsena je 7 sezona, snima se 8..

ja mislim da boris hoce da gleda od pocetka? ili gresim? evo moji cale i bata krenuli da gledaju od pocetka juce, vec su na pola prve sezone :D

5260765613_dabc9a1d98.jpg

Oće li je neko upucati,bilo šta samo da je više ne gledam :roll:...Jebla ih Karmela Soprano iz čijeg lika vuku inspiraciju...
Najbolje epizode serije su one gdje se pojavljuju Laki Lućano i Mejer Lenski ...Savršen materijal za neki spin off :)

Nisam gledao Boardwalk posle prve sezone...U vecini epizoda sam se smorio zestoko..Jel se popravlja kvalitet posle?

Zajebavate li se vi da vam se Boardwalk Empire ne sviđa? :eek:

Noup....Serija je dosadna i spora,a kad tome dodamo čitavu plejadu odvratnih likova (Van Alden,Margaret,Džilijan Darmodi itd ) i nepostojeću harizmu kod Bušemija (za razliku od npr Gandolfinija)...Dobijemo prilično razočaravajuće ostvarenje,odustao sam poslije druge sezone...

Poslednja izmena:
http://1.***************/-IY4bgcbuy-A/UBkpTJ5C1wI/AAAAAAAAEcM/uuKkLxVgKas/s1600/braquo-saison-1-affiche.jpg

Najveća moguća preporuka :D
Serija čiji je tvorac Olivije Maršal,režiser Mr 73 i 36 quai des Orfves :)
Opisao bi je kao daleko mračniju varijantu The Shielda....Pratimo poručnika Edija Kaplana i troje kolega Roksen Delgado,Valtera Morligema i Tea Vahevskog...Svima njima njihov posao predstavlja omču oko vrata,a pri tome Valter je kockar a Teo narkoman...

"Brutalnost, nasilje, mizoginija i nihilizam. Svi su sjebani, svi su pokvareni i niko ne zaslužuje da živi. Caplanov tim ima samo sećanje na to šta znači biti dobar i pošten policajac. Drugi nemaju ni toliko. "

http://mislitemojomglavom.blogspot.com/2012/08/braquo.html

Noup....Serija je dosadna i spora,a kad tome dodamo čitavu plejadu odvratnih likova (Van Alden,Margaret,Džilijan Darmodi itd ) i nepostojeću harizmu kod Bušemija (za razliku od npr Gandolfinija)...Dobijemo prilično razočaravajuće ostvarenje,odustao sam poslije druge sezone...

Onda si se opasno pokajao, treca sezona je vrhunac ne samo doticne serije nego i televizijskog programa uopste. A poslednje dve epizode su bolje od bilo kog mafijaskog filma koji sam ikad gledao, a gledao sam vecinu. Dalje, u trecoj sezoni se pojavljuje bruka harizmatican antagonista, ma kralj sta reci. Treba pogledati i videti. Svaka scena u kojoj je je predobra.

Sto se tice likova, Van Olden je meni od pocetka bio car (a i Majkl Senon je doktor glume), a u trecoj sezoni postane jos veci car :mrgreen: Sa druge strane, koliko sam gotivio Dzilijan u prvoj sezoni, u drugoj sam poceo da je mrzim, a u trecoj mi je doslo da je zadavim. Herou bude jos veci kralj (ko njega ne voli z:lol: ) a i Dzo Maserija dobije malo vise prostora, iako ocekujem da tek u cetvrtoj sezoni zablista u punom sjaju.

Ne znam ,meni Van Olden ima strašno antipatičnu facu a još mi i na k.urac ide onaj vjerski fanatizam kod njega

Onda si se opasno pokajao, treca sezona je vrhunac ne samo doticne serije nego i televizijskog programa uopste. A poslednje dve epizode su bolje od bilo kog mafijaskog filma koji sam ikad gledao, a gledao sam vecinu. .

Nećemo sad pretjerivati :mrgreen:....Čak iako joj je enormno porastao kvalitet,ona je i dalje svjetlosnu godinu udaljena od The Wire i Sopranosa,a o Kumu i Bilo jednom u Americi da ne pričamo...

Koliko se pojavljuju Rotstin,Lućano i Lenski koji su mi ubjedljivo najjači likovi?

Ne znam ,meni Van Olden ima strašno antipatičnu facu a još mi i na k.urac ide onaj vjerski fanatizam kod njega

Nećemo sad pretjerivati :mrgreen:....Čak iako joj je enormno porastao kvalitet,ona je i dalje svjetlosnu godinu udaljena od The Wire i Sopranosa,a o Kumu i Bilo jednom u Americi da ne pričamo...

Koliko se pojavljuju Rotstin,Lućano i Lenski koji su mi ubjedljivo najjači likovi?

Pa dobro, buduci da ti preterujes da je ostvarenje prilicno razocaravajuce, posto je daleko od toga, onda moram i ja malo :mrgreen: U svakom slucaju, The Wire nisam nikad gledao iako verujem da je bruka dobro, a Sopranose ne volim. Ako uporedjujemo sa filmovima koje si naveo, produkcijski su tu: od kostima, preko muzike i atmosfere iz tog doba, sve je pogodjeno. A u trecoj sezoni dodju na svoje i sto se tice akcije.

Prvo da kazem nesto za Van Oldena, i mene prilicno nervira sto je toliki vernik, ali ga gotivim jer drzi do principa i neumoljiv je u toj borbi protiv korupcije i alkohola (bar je bio dok nije shvatio da od toga nema nista jer je sistem los). U trecoj sezoni kao sto si video pri kraju druge, ode u ilegalu, promeni ime, i cak ljudi sa kojima sam pricao a koji ga nisu voleli pre, zgotive ga. Sto se tice ove trojice, rekao bih da Rotstina ima otprilike isto koliko i pre, dok je Lakiju i Lenskom rekao bih dato vise prostora. Lucano i Lenski pocnu i neki svoj biznis sa heroinom, to ne izadje bas na dobro, ma videces ako budes gledao. Naki nadje novu ribu, Calki je i dalje kralj, cak su me i Miki Dojl i Ilaj poceli manje nervirati z:lol:

Sto se tice novog lika o kom sam pricao, evo ti prvih dva i po minuta prve epizode trece sezone, i tih dva i po minuta je manje vise sustina tog lika :mrgreen:

Ubjedio si me ,daću joj još jednu šansu...Kad završim Braquo :mrgreen:

Ma da, sta ti je to 12 epizoda, neces se pokajati sigurno, cak mislim da ces se navuci posle 3-4 epizode :mrgreen:

E nikako da dodje na red, imam milion serija na spisku, nisam ni Lost pogledao do kraja... kao sto rekoh, verujem da je suvi kvalitet, ali nikako da nadjem vremena...

problem i jeste u tome što su svi očekivali sopranose II
meni je serija ok:)

Back