Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

...
MV5BMTY0NzA4MjYzNF5BMl5BanBnXkFtZTcwMzgwMjQyMQ@@._V1._SY317_CR4,0,214,317_.jpg

...
MV5BMTk2NDAxNDQxMl5BMl5BanBnXkFtZTcwOTE1NDc5MQ@@._V1._SY317_CR20,0,214,317_.jpg

Pogledao sam epizodu onog sitkoma na B92 što ide u 6, posle 2,5 muškarca. Mislim da se nijednom nisam nasmejao, što je određeno postignuće uz sav onaj veštački, nasnimljeni smeh. Ashlyn Jensen mi je u Extras sa Gervaisom bila simpatična i duhovita... onoliko... ali ovo je zločin.

Sve americke humoristicke serije su manje-vise djubre..Samo su mi Prijatelji bili donekle smesni kad sam bio klinac,sada ih gledam kao prenos Slobine sahrane...
Dok npr. 2 i po muskarca mogu da prodju...

Season_3.jpg

Fenomenalna serija,i ubjedljivo najbolji sitkom trenutno :worth:

Serija prati zaposlene gradskog odjela za parkove i rekreaciju,kao i njihove međusobne odnose...Svi likovi su genijalni ,ma koliko god imali čudan mentalni sklop (Ejpril Ladgejt)....Tako da imamo lika koji ženama prilazi tako što im daje ključeve svoje kuće,sve do lika koji živi u šatoru iza kuće svoje bivše djevojke :hahaha:

Najveća moguća preporuka

Slucajno zakacih epizodu druge sezone Dekstera i razlika u kvalitetu u odnosu na stare epizode i na ove nove je ogromnaaaa....u svemu...od scenarija,zapleta,raspleta,karakterizacije ,dexterovih OFF-ova,humora,atmosfere, fotografije, svijetla,muzike, pa do banalnih stvari kao sto su izgled glumaca , oblacenje i gluma...osvijezenje je vidjeti Debru koja ne zaplakuje na svaka dva minuta, kao i Dextera kome se ne raspada citav svijet na svaka, isto tako,dva minuta....a provalila sam da je prica sa Hanom jaaako slicna kao sa Lajlom Vest...Deksterove recenice su identicne manje vise....

Back