Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

evo ja pratim Fringe,peta sezona
u pocetku su bili veoma zanimljivi,ovu i predhodnu sezonu su nekako zatajili sa rezijom,ne pamtim kad sam video da Olivija koristi neku moc,a i kada se osvrnem tesko da mogu da pohvatam sta se sve izdesavalo u proteklih 100 epizoda i ako sam gledao skoro dan za danom
jednostavno su mnogo toga ispreskakali izmedju sezona,krene se u jednom smeru pa totalno drugom,ceo koncept se pogubio,sta vise cak sam cini mi se u prvoj sezoni posle smrti njenog kloniranog partnera, lika opet video u nekoj narednoj epizodi,eto koliko se pazilo na detalj kao sto je smrt lika u seriji :)

sad su u buducnosti,bore se protiv celavaca,upoznali cerku,izgubili cerku,Piter ce postati jedan od njih, ma vise se ne zna ni ko pije ni ko placa

8 min. Toliko mi je trebalo da se navucem na ovu seriju.

The-Newsroom1.jpg

The Newsroom (2012)

http://www.imdb.com/title/tt1870479/

...na tvoju preporuku sam skinuo i dao sansu seriji.
Jako dobreo odradjena serija...dobila je jos jednog gledaoca...zahvaljujuci tebi (:

Po meni je nacin snimanja vracen u 80-e, sto mi se jako svidja....ne mogu vise gledati ova KOMERCIJALNA sranja.
Jako kvalitetki dijalozi, velika pohvala za izbor glavnog glumca kao njegovu glumu :ok:...

...na tvoju preporuku sam skinuo i dao sansu seriji.
Jako dobreo odradjena serija...dobila je jos jednog gledaoca...zahvaljujuci tebi (:

Po meni je nacin snimanja vracen u 80-e, sto mi se jako svidja....ne mogu vise gledati ova KOMERCIJALNA sranja.
Jako kvalitetki dijalozi, velika pohvala za izbor glavnog glumca kao njegovu glumu :ok:...

Drago mi je da ti se dopala serija z:) Stvarno su neverovatno dobri dijalozi - to je sto seriju cini posebnom! Slazem se i za glavnog glumca, odlican je, mada dobri su i ostali.
Ja bih ipak rekla da je dosta komercijalna i nerealisticna, ali iskreno boli me uvo... ne smeta mi to uopste. Nije najbitniji faktor svakako.

Ja ne znam šta se men i dešava sa tjubom sve preko 35 minuta mi zakoči Fajerfox i obori ga skroz...Ustvari već u 25-om minutu ako je u pitanju film znači ''moving pictures'' jutjub prikaz se zamrzne i slika iz 25.-og minuta stoji do kraja...Kažem ''muving pkčers zato što ako je u pitnaju jedna slik recimo neka muzika ili više slik ali ne filmskih nego rađenih kao pozadina za muziku može da tera i 2 sata opušteno...

Čeka se Sara sa esejom o Judd Apatow-u.

:lol: nabavila sam tzv. bibliju friks and giksa tako da sam sad jos vise u materiji.... preporucila bih te da ne izazivs, znas onu izreku, sto vele nasi stari (ej kej ej pusiket dols) bi kerful vot ju vis for koz ju dzast maj get it...

Nisam još odgledala sve, imam još 8 epizoda ( šteta što ih je tako malo) a stvarno je sjajna serija

Jeste, sjajna je.I stvarno , grijeh sto je ukinuta nakon svega 18 epizoda....inace su Paul Feig i Judd Apatow vec manje vise isplanirali drugu sezonu u kojoj Lindzi upadne u svijet droge i heroina, Sem se odalji od svoj gik drustva i postaje popularan,Kim se uozbiljava i postaje neki advokat ili doktorica ili tako nes', a Daniel i Lindzi zavrsavaju na kraju zajedno :) Nekad mi se i cini da mi je serija bas draga zbog tog underdog, outcast standarda i sto je tako pomalo nedovrsena :)

Inace...Nik :heart: sto nemah nekog takvog u zivotu :)

Eh videla sam negde na nekom forumu te spojlerčiće, samo što sam ja čula da će Kim da zatrudni...mada s obzirom na takav nastavak , možda mi je i drago da nema druge sezone...volela bih da je Nick na neki način dobio srećniji završetak doduše..nekako mi on siromašak najgore prošao...a on mi je maltene najdraži..on i Bill. Mada su svi divni:D

Eh videla sam negde na nekom forumu te spojlerčiće, samo što sam ja čula da će Kim da zatrudni...mada s obzirom na takav nastavak , možda mi je i drago da nema druge sezone...volela bih da je Nick na neki način dobio srećniji završetak doduše..nekako mi on siromašak najgore prošao...a on mi je maltene najdraži..on i Bill. Mada su svi divni:D

Ma super su :)
Ipak bih voljela da ima 2 sezone, iz radoznalosti, sta znam :)
Nik da, ima taj rastanak njega sa ekipicom i od Lindzi neku depresivnu notu.... :) ....bas ono end of an era...

Back