Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

Ova Two and a half men sezona se pretvara u najbolju do sada. Prvo Miley :heart: za koju nemam dovoljno reci hvale, pa Rouz u 2 epizode, pa ponovo Miley i Lindsay Price. Odgledao sam 3 epizode za redom i bas sam se slatko nasmejao. Odlicne su. Samo sad da ne zayebu nesto, da vrate Zoi na primer. Voleo bih da ostane ova ekipa Miley, Lindsay i Rouz. :D

Krenuo pre neki dan,za sad odlicna.
northern_exposure-show.jpg

Dexter je jedina serija trenutno koju iskreno cekam svake nedelje. Cim se probudim u ponedeljak stavim da se skida.... taman dok skuvam kafu. Pa onda dok pijuckam, spremam se za dan, gledam Dextera. I tako mi pocinje nedelja. Malo morbidno... ali eto, meni odgovara ;)
Aha, ja ne skidam, ja cekam online da gledam na nekom sajtu, ali zaista je (bar za mene) "gledljiva" serija, prodje ti epizoda dok se okrenes..

Dexter je jedina serija trenutno koju iskreno cekam svake nedelje. Cim se probudim u ponedeljak stavim da se skida.... taman dok skuvam kafu. Pa onda dok pijuckam, spremam se za dan, gledam Dextera. I tako mi pocinje nedelja. Malo morbidno... ali eto, meni odgovara ;)
Nemam zivaca da gledam epizodu po epizodu :). Kada budem imala ceo serijal, zatvaram se u kucu da na miru odgledam. Priznajem, malo sam "virnula" jer je kraj setog serijala neocekivan. I nismo morbidne jer nam se svidja serija koja nije boza u kojoj se svi vole :D.
Gledam jos i Homeland, Justified i Profilage. True blood me je razocarala, cini mi se da ni sami ne znaju sta bi jos mogli da ubace u pricu (nisam pazljivo ni odgledala peti serijal). Nadam se da ce nas obradovati sa jos kojom epizodom Sherlock-a :).

Back