Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

chuck.jpg

peta epizoda dextera dobra,ali pomalo losija nego prethodne..... glupo mi je sto je debra da kazem odustala od dextera,mislila sam da ce se to razvlaciti do kraja serijee, taj njen proces prihvatanja,a ovako idemo cik cak,tamo vamo,valjda da bi se ostavio prostor za Hanu MekKej. Cija je prica interesantna i ona takodje i Vejn Randal, samo da nije toliko slicna sa Lumen i sa onom crnkom iz druge sezone.Ali vidjecemo.

Citava fama oko Koshka braderhuda me malo smara jer je vec vidjeno 100 puta u drugim serijama,mada je nacin na koji je Dexter prevario Ajzaka kul :D. Ajzak je zanimljiv,ali je malo preveliki terminator + Ray Stevenson nenormalno shmira i nikada u zivotu se ne bi reklo da je covjek Rus....manite me tih pricha, odjen sam u Rusiji, a od te i te godine odrastao u internatu....nesto akcenta ,ponasanje ili bilo cea,mora ostati. njegov britishness ide na zivce.podsijeca me na ezela malo

zanimljivija mi je potencijalna pricica sa hanom mekkej .

Jedino sto ima samo 6 epizoda...

Ima 7 epizoda... mozda ti je promakla jedna, ili je izasla u medjuvremenu...

Scijentologija.
Hvala što ste me primili.

Ako se pridružim vašem kultu,
da li 'u moći...? - Mi nismo kult.

- Mi smo crkva. - Ista stvar.

Ako se pridružim, hoću li upoznati
Tom Cruisea ili John Travoltu?

- To nije nešto što organiziramo.- Imate
puno Američkih zvijezda. Nemate puno britanskih.

Znam da ste se muvali oko Beckhamovih,
ali ne želite da vam on bude glasnogovornik.

Taj piskutavi mali glasić. I Posh
Spice, ona je loša reklama za kult.

Bilo bi vam teško oprati mozak bilo kome
od njih, jer moraš imati mozak za pranje mozga!

- Mi nismo kult i ne peremo mozak.
-"Mi nismo kult i ne peremo mozak."

:rotf:

Ima 7 epizoda... mozda ti je promakla jedna, ili je izasla u medjuvremenu...

Scijentologija.
Hvala što ste me primili.

Ako se pridružim vašem kultu,
da li 'u moći...? - Mi nismo kult.

- Mi smo crkva. - Ista stvar.

Ako se pridružim, hoću li upoznati
Tom Cruisea ili John Travoltu?

- To nije nešto što organiziramo.- Imate
puno Američkih zvijezda. Nemate puno britanskih.

Znam da ste se muvali oko Beckhamovih,
ali ne želite da vam on bude glasnogovornik.

Taj piskutavi mali glasić. I Posh
Spice, ona je loša reklama za kult.

Bilo bi vam teško oprati mozak bilo kome
od njih, jer moraš imati mozak za pranje mozga!

- Mi nismo kult i ne peremo mozak.
-"Mi nismo kult i ne peremo mozak."

:rotf:

A jes' sedam ima...
Zabrojao sam se...:mrgreen:

Lepo bi bilo da naprave jos jednu sezonu bar...:mrgreen:

Ali ovi carevi su nenadjebivi:

Dovoljno je samo da ih vidim i ja umirem od smeha...:hahaha:
I racunovodja mu je urnebesan...

Gledala sam seriju i volim kostimirane filmove i serije, ali je ovo mnogo glupa serija.

Citaj me pazljivo......da ti vise nije palo na pamet da mene citiras
sa ovako glupim komentarom....jer nemas pojma..niti si gledala seriju
i odskakuci sa teme za dobrobit svih....
mislim da sam bila dovoljno jasna citajuci tvoje komentare u zadnjih par strana...

Totalno su usrali seriju na kraju...:(
Poremetili su koncept kritike savremenog drustva i presli u jednu predvidljivu vigelente zavrsnicu...
Vidim da jos najavljuju i drugu sezonu, a na sta ce da lici, pojma nemam...:mrgreen:

Meni se baš to svidjelo, kritika savremenog društva od strane normalnog čovjeka je jedno, ali kada ubica kritikuje savremeno društvo, ne možeš znati šta je tu stvarno uzrok, još manje krajnji cilj.

Tema:
Šta bi ono koj' moj sa Dexterom? Čini mi se da će baš da zaseru serijal, seriju i sve...mislim
i ja bih je nateg'o
, ali nisam ja Dexter :mrgreen:

Meni se baš to svidjelo, kritika savremenog društva od strane normalnog čovjeka je jedno, ali kada ubica kritikuje savremeno društvo, ne možeš znati šta je tu stvarno uzrok, još manje krajnji cilj.

Tema:
Šta bi ono koj' moj sa Dexterom? Čini mi se da će baš da zaseru serijal, seriju i sve...mislim
i ja bih je nateg'o
, ali nisam ja Dexter :mrgreen:
Ti ne znas kakav sam ja hormonalni napad imala u toj sceni....inace neocekivano od mene ....
Ali da, s jedne strane, potencijal za useravanje...zato sto od pocetka znas da je losa ideja, da ce ona njega da zajebe i onda ce se on vadit' iz govana...i na kraju je svejedno koknuti...takva je greske pravio sa onim meksikancem u sezoni 3 ,Trinityem (mada je ta sezona savrshenstvo, pa zanemarujemo),pa se moze reci i sa Lumen donekle, i najgore od svega, u najgoroj sezoni of ol tajms...sa Travisom.kao hamlet...da je odmah spucao klaudija,sve bi bilo ok.

Tako da se nazire jedno ponavljanje svojevrsno Dexteru,medjutim, postoji shansa da bude jako zanimlijva sezona i dalje i da nesto promjene u odnosu na prosle greske.
ali mi se njihov odnos jaaako dopada :lol: ...glumci imaju hemiju...i drago mi je sto se opet bave njihovim privatnim zivotima ...narocito mi je drago zbog Debre...jedva cekam da i ovaj odnos sa ovim malim postane fakd ap and dejndzrs :D.

Back