Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

Iskreno ja mislim da je druga sezona Spartaka grozna. Prva sezona je bila onako dobra, a Gods of the Arena je: :worth:
Ali ova druga sezona je meni dosadna... i uzasno me iritira ekstremno losa gluma, meni vise deluje kao parodija... pogledala sam 4 ep.i odustala. Nije da je Andy bio dobar glumac, jer realno... i nije. ALi ovaj novi je JAKO los, i isto su losi svi novi "glumci". Za vreme casting-a ocigledno uopste im nije bilo bitno da li ta osoba zna da glumi... bar malo.

O da i dodala bih da me ova druga sezona podseca na neku spansku seriju ... em losa gluma em te preterane emocije ...bljak :thumbdown:

Poslednja izmena:
Nova sezona serije Breaking Bad je ODLICNA! Meni najbolja do sada :D

breaking-bad-season-5-poster-1.jpg

Iskreno ja mislim da je druga sezona Spartaka grozna. Prva sezona je bila onako dobra, a Gods of the Arena je: :worth:
Ali ova druga sezona je meni dosadna... i uzasno me iritira ekstremno losa gluma, meni vise deluje kao parodija... pogledala sam 4 ep.i odustala. Nije da je Andy bio dobar glumac, jer realno... i nije. ALi ovaj novi je JAKO los, i isto su losi svi novi "glumci". Za vreme casting-a ocigledno uopste im nije bilo bitno da li ta osoba zna da glumi... bar malo.

O da i dodala bih da me ova druga sezona podseca na neku spansku seriju ... em losa gluma em te preterane emocije ...bljak :thumbdown:

Pa gde bas tu da prekines. Kad u sledecoj epizodi stize Ganikus. Posle toga je serija mnogo bolja. :D

url

kad bi se moglo opisati u jednoj recenici, hipsterski seks i grad.
u neshto vishe, o generacijama koje su odrastale na seks i gradu i nikad ga bash nijesu dozivile (mada,ko jeste).
realno je relativno. duhovito. zanimljivo. nekad pretjera sa odredjenim likovima, kao recimo sa ovom Jessie koja je neka riba, kao, faca Brizit Bardo,dupe Rijane, a djevojka je potpuno prosijecna (seks i grad ekvivalent Samante) i malko nezanimljiva.ima tih malih nelogicnosti.
frik and giks+seks i grad :D
pojeodhj sezonu za dan .
7.5/10

Back