Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

Objektivno je dobra serija (dobri glumci, dobri kostimi, fina scenografija, pogođeno vreme, mnogo para dobro uloženih), eventualno je malo spora - ne šibaju se svakih 5 minuta - ali ja nisam odgledala do kraja prve sezone jer mi je sve to već viđeno... ali nije loša, daleko od toga, i verovatno je fina za sezonu jesen/zima.

Odlično, skidam I sez. :] Što se tiče tempa, Poaro mi sasvim odg. kontam i ovo će...

Jel neko gledao http://www.imdb.com/title/tt0979432/ ? Da čujem mišljenja? Čini mi se da je III sezona u toku, tako da sam malo zakasnio... Sad ne znam da li da skidam I sez.?! :] Čisto sumnjam da je loša serija, Steve kida a i radnja se odvija oko 1920., čini mi se... Što meni odg. u potpunosti. x]

I ja vec odavno razmisljam da pogledam ovo...

Pogledala sam prvu epizodu serije Elementary... tj oko 30 min, pa sam iskljucila. Nije da mislim da je epizoda bila losa, nego je Sherlock MNOGO bolja serija, B. Cumberbatch je mnogo bolji Sherlock. Jonny Lee Miller nije los.... samo nije najbolji. Lucy Liu je ista kao uvek, dosadna.
Ako ste gledali Sherlocka, ako volite tu seriju, ne bi vam preporucila Elementary, ali ako niste... mozda ce vam se svideti.

cbs-elementary-jonny-lee-miller-lucy-liu-image.jpg

http://www.imdb.com/title/tt2191671/

Pogledala sam prvu epizodu serije Elementary... tj oko 30 min, pa sam iskljucila. Nije da mislim da je epizoda bila losa, nego je Sherlock MNOGO bolja serija, B. Cumberbatch je mnogo bolji Sherlock. Jonny Lee Miller nije los.... samo nije najbolji. Lucy Liu je ista kao uvek, dosadna.
Ako ste gledali Sherlocka, ako volite tu seriju, ne bi vam preporucila Elementary, ali ako niste... mozda ce vam se svideti.

cbs-elementary-jonny-lee-miller-lucy-liu-image.jpg

http://www.imdb.com/title/tt2191671/

Ja neću da gledam iz principa - mislim, zašto mora da bude serija o Šerloku Holmsu u kojoj je Votson žena, zar ne mogu da izmisle nekog drugog, novog, zabavnog detektiva i njegovog sidekick-a?
(Lucy Liu nije dosadnna, ona je divna :) )

Ne kazem ja da ona nije divna, divna je i J. Alba ali je isto uzasno dosadna... i uvek ista :D Mada je Lucy za nijansu bolja glumica od J.A.

I ja sam prvo mislila da necu pogledati Elementary iz principa, ali me na kraju ipak zanimao J. L. Miller posto sam uvek mislila da je potcenjen glumac.
Mislim da ce ovu seriju brzo otkazati... tj nadam se.

Ne kazem ja da ona nije divna, divna je i J. Alba ali je isto uzasno dosadna... i uvek ista :D Mada je Lucy za nijansu bolja glumica od J.A.

I ja sam prvo mislila da necu pogledati Elementary iz principa, ali me na kraju ipak zanimao J. L. Miller posto sam uvek mislila da je potcenjen glumac.

Jessica Alba dosadna i uvek ista. :eek:

U Engleskoj je sada veliki hit pozorišna predstava Frankenštajn, u kojoj uloge 'čudovišta' i doktora alternativno igraju Džoni Miler i Krumberbač (ako se tako zove), u režiji Denija Bojla.
Uffff :) šta ne bih dala...
http://movieline.com/2012/05/08/benedict-cumberbatch-jonny-lee-miller-frankenstein-theaters/
frankenstein.jpg

Pobednici:

http://beta.usatoday.com/story/life...th-primetime-emmy-awards-the-winners/1588241/

... nijsu losi izbori, sta ja znam... nadala sam se da ce Cumberbatch pobediti... ali je umesto njega Kevin Costner. Nisam gledala tu njegovu wild west mini seriju, tako da ne znam kakav je bio.
Maggie Smith, Julianne Moore, Claire Danes, Aaron Paul, Jessica Lange su sigurno zasluzili.
Damian Lewis nije ... mislim nije on los, ali je Steve Buscemi bio mnogo bolji po mom misljenju.

Za komedije ne bih znala... pratim jedino Big Bang Theory iz navike.
Ostalo serije to je stvar ukusa... ja sam uvek mislila da su Homeland trebali zavrsiti, da je lik trebao da umre u zadnjoj epizodi da bi bila perfektna prica. Inace mislim da nije losa serija... ali ipak nije ni najbolja.

Pobednici:

http://beta.usatoday.com/story/life...th-primetime-emmy-awards-the-winners/1588241/

... nijsu losi izbori, sta ja znam... nadala sam se da ce Cumberbatch pobediti... ali je umesto njega Kevin Costner. Nisam gledala tu njegovu wild west mini seriju, tako da ne znam kakav je bio.
Maggie Smith, Julianne Moore, Claire Danes, Aaron Paul, Jessica Lange su sigurno zasluzili.
Damian Lewis nije ... mislim nije on los, ali je Steve Buscemi bio mnogo bolji po mom misljenju.

Za komedije ne bih znala... pratim jedino Big Bang Theory iz navike.
Ostalo serije to je stvar ukusa... ja sam uvek mislila da su Homeland trebali zavrsiti, da je lik trebao da umre u zadnjoj epizodi da bi bila perfektna prica. Inace mislim da nije losa serija... ali ipak nije ni najbolja.

Bolji od Cumberbatch-a sigurno. I Tom Berenger potpuno zasluzeno. Seriju sam preporucio na drugoj temi. A posto se tebi po obicaju ne svidja ono sto preporucim, onda je bolje da ne gledas seriju. :D

Bolji od Cumberbatch-a sigurno. I Tom Berenger potpuno zasluzeno. Seriju sam preporucio na drugoj temi. A posto se tebi po obicaju ne svidja ono sto preporucim, onda je bolje da ne gledas seriju. :D

Haha :D Kako pamtis... ja stvarno nemam pojma...
Sto se tice nagrade, ne znam mozda si u pravu, ne znam.
Skinula sam inace tu seriju, odlagala sam gledanje nedeljama, pa sam na kraju izbrisala. Mozda je skinem opet jednom, kad ne budem imala nista drugo da gledam. Vidim da su je hvalili (zato sam i skinula), samo ja nikad nisam bila odusevljena glumom Kevina - pa ga izbegavam - nikad nista novo ne pruzi cesto je isti, prosecan ili los... jedino je dobro odradio Dances With the Wolves i mozda Mr. Brooks... mada se na taj ne secam toliko, samo znam da sam se pozitivno iznenadila.
Ali izgleda da se sad za promenu potrudio :)

Back