Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

Pogledala sam jutros prvu epizodu nove sci-fi serije Continuum. Dobra je... mislim prva epizoda. Pa videcemo kako dalje...

http://www.imdb.com/title/tt1954347/

r-CONTINUUM-large570.jpg

Odustala sam od ove serije brzo. Prve 2 epizode su zanimljive, ostalo... nista novo.

Ali sam danas pogledala novu epizodu Breaking Bad s05e01... :D Odlicna je!

Ja sam videla samo prvu epizodu, i Demijen Luis mi je bio toliko antipatičan da zaista nisam mogla da gledam dalje. Čudno, zato što mi se inače jako dopada taj glumac - verovatno je namerno napravljeno da bude antipatičan. Hvala što si me podsetio, probaću još jednom.

Mogla bih opet da pogledam ovu seriju, bila je odlicna... :)
...steta sto su je ukinuli.

Slazem se, Sopranosi su, po meni najbolja serija koja je snimljena ikad..........mozda bih dodao iza nje na sledeca mjesta THE WIRE, i DEADWOOD.

Kraj kvari taj dojam :neutral:...Mogli su barem dati nešto kao aftermath,šta se desilo na kraju sa Silom i ostalima iz porodice...

Elem,stigoh do 11 epizode Brigade i malo je reći da sam oduševljen :D
%D0%91%D1%80%D0%B8%D0%B3%D0%B0%D0%B4%D0%B0_%D1%81%D0%B5%D1%80%D0%B8%D1%98%D0%B0.jpg

Serija prati život Aleksandra Belova ,momka koji je upravo došao iz vojske i silom prilika prinuđen da se otisne u kriminalne vode...Kao i živote troje njegovih najboljih prijatelja :)...

Once Upon a Time (2011)

Ratings: 8.4/10 from

ovo mu dodje kao neki deciji zanr ,slucajno naletim na prvu epizodu,pogledam i evo skinuo sam prvu sezonu. privukla me tema,kostimografija i scenografija,naravno glumica iz House-a kao i Robert Carlyle,deluje obecavajuce,od tvoraca serije Lost,kvalitetno odradjeno,bas malo da se vratim u svet fantazija,bajki...

Back