Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

'Ladno ću sada po treći put da uzmem da gledam Homicide: Life on the Street...kakva serija, Bož' pomozi.
meni je ipak najjace od tih scena takvih kad Manch prica kako je milion iraca pomrlo zbog nestasice krompira
:worth:

Eto kako lako nađoh rešenje za ovu sparinu :lol:

Detective Lewis says you tend to have crabs.

:lol:

Medjutim,naivni Bejlis chini kardinalnu gresku, obrati se Krosetiju kao nadredjenom simpli zato sto je Kroseti bijel,a Dzi crn.
Zaboravih ovo prokomentarisati...meni se čini da je na osnovu prezimena (Giardello) prišao bijelcu.
Čak je i odgovor "Hey, I'm Giardello" propraćen italijanskom mama mia čist penal nije sviran gestikulacijom.

Poslednja izmena:
Whitechapel

whitechapel-series-1-and-2-5e79a.jpg

http://www.imdb.com/title/tt1186356/

******* English...:mrgreen:
Moraju da me navuku na neku njihovu seriju, pa to ti je...:D
Posle "Wallandera", koji mi nije bas legao, resio sam da pogledam "Whitechapel" i odusevio se vec posle jedne epizode...
Whitechapel je, kao sto svi znamo, predgradje Londona poznato po ubistvima najpoznatijeg serijskog ubice u istoriji, cuvenog Dzeka Trboseka, koji je krajem 19.veka kasapio prostitutke u ovom predgradju...
120 godina kasnije pojavljuje se imitator cuvenog Dzeka, a na policiji je da otkrije identitet ubice i resi neresivo...
Serija je jezivo dobro snimljena, a podvlacim jezivo, jer su mi u par navrata prosli zmarci niz kicmeni stub...
Ekipa policajaca je izuzetno zabavna, tako da imamo priliku da uzivamo u tradicionalno sjajnom engleskom humoru, uz izuzetno jezovitu atmosferu...
Moja preporuka naravno...
I da, ima malo eksplicitnijih scena, tako da ko ima slab stomak, neka izbegne ovo...

meni je ipak najjace od tih scena takvih kad Manch prica kako je milion iraca pomrlo zbog nestasice krompira...oni su ,naravno, mogli jednostavno da jedu ribu-tako da je milion Iraca umrlo iz cistog inata, jer nijesu voljeli ribu i radije su htijeli da umru nego da jedu krompir.to naravno, manch,duhovito ispricha...

Pa tu isto pricha onako kezuali... ono kao chudi se kako Rimljani naprasno jednog dana postashe Italijani... kao Rimljanin sam i jednog dana... BAM... vise nisam,... to je bas nesto sa cim se vi Montenigeri ken rilejt tu... ono malo Srbi smo... BAM... vise nismo... :zcepanje::rotf::p

Whitechapel

whitechapel-series-1-and-2-5e79a.jpg

http://www.imdb.com/title/tt1186356/

******* English...:mrgreen:
Moraju da me navuku na neku njihovu seriju, pa to ti je...:D
Posle "Wallandera", koji mi nije bas legao, resio sam da pogledam "Whitechapel" i odusevio se vec posle jedne epizode...
Whitechapel je, kao sto svi znamo, predgradje Londona poznato po ubistvima najpoznatijeg serijskog ubice u istoriji, cuvenog Dzeka Trboseka, koji je krajem 19.veka kasapio prostitutke u ovom predgradju...
120 godina kasnije pojavljuje se imitator cuvenog Dzeka, a na policiji je da otkrije identitet ubice i resi neresivo...
Serija je jezivo dobro snimljena, a podvlacim jezivo, jer su mi u par navrata prosli zmarci niz kicmeni stub...
Ekipa policajaca je izuzetno zabavna, tako da imamo priliku da uzivamo u tradicionalno sjajnom engleskom humoru, uz izuzetno jezovitu atmosferu...
Moja preporuka naravno...
I da, ima malo eksplicitnijih scena, tako da ko ima slab stomak, neka izbegne ovo...

Meni bas obrnuto... Wallander mi je super... a Whitechapel sranje kroz gusto granje...

Pa tu isto pricha onako kezuali... ono kao chudi se kako Rimljani naprasno jednog dana postashe Italijani... kao Rimljanin sam i jednog dana... BAM... vise nisam,... to je bas nesto sa cim se vi Montenigeri ken rilejt tu... ono malo Srbi smo... BAM... vise nismo... :zcepanje::rotf::p

to nema nikakve veze sa tim
vi ste mislili da nad nama mozete citavog zivota da se izivljavate, da dok vi orete tursku zemlju da mi treba da cuvamo srpski ponos i da branimo nesto sto ste vi terbali od pocetka da branite...da vam zavazda budemo zajebancija iz viceva i karikature, licni robovi koji ce biti tu za zajebanciju, ak ad treba nesto konkretno " ma pusti , crnogorci BARBARI" ...a onda smo se jednog dana probudili i rekli mrs :D. srpska sparta je li? e pa pravite vi svoju spartu, jer mi vasi varvari vise nijesmo, niti ste vi elitno stado kao sto ste nekada bili :lol:

Sara mi je ukrala jive... ne mogu ja tu nista
to je zato sto sam krenula da citiram u ovom postu o homisajdu jer ima dosta stvari za citiranje. oduvijek sam ja pisala kako se govori, ove engleske rijeci. moguce da je tu doslo do dopunjavanja ili kradje,ono,tesla,markoni trte mrte
ali juv got jor gud ting and ajv got majn :cool:

to nema nikakve veze sa tim
vi ste mislili da nad nama mozete citavog zivota da se izivljavate, da dok vi orete tursku zemlju da mi treba da cuvamo srpski ponos i da branimo nesto sto ste vi terbali od pocetka da branite...da vam zavazda budemo zajebancija iz viceva i karikature, licni robovi koji ce biti tu za zajebanciju, ak ad treba nesto konkretno " ma pusti , crnogorci BARBARI" ...a onda smo se jednog dana probudili i rekli mrs . srpska sparta je li? e pa pravite vi svoju spartu, jer mi vasi varvari vise nijesmo, niti ste vi elitno stado kao sto ste nekada bili

Dzizs... vidim radi Milova mashina za pranje mozgova punom parom :lol:... pre 100 godina ste bili 100 % Srbi... pre 50 godina 100 % Crnogorci... pre 20 godina opet 100 % Srbi... sada ste 50 % Crnogorci... za 20 dina bicete, cast izuzecima... opet 100 % Crnogorci... a za 100 godina kada nam predator donese tehnologiju da preradjujemo naftu iz naftnih skriljaca... bicete opet 100 posto Srbi ... i tako... vishs srkl :lol:

oduvijek sam ja pisala kako se govori, ove engleske rijeci. moguce da je tu doslo do dopunjavanja ili kradje,ono,tesla,markoni trte mrte
ali juv got jor gud ting and ajv got majn

ma jive je tvoj... ja sam se ovde preselio ( nazalost, tamo sam makar nesto pametno i znao da napisem) sa pdf.-ova religija & filozofija negde u januaru 2009... a ti si ovde od 2006-te... mada ,mislim da u to vreme nisi bila aktivna... tako da ne znam da l' sam ti bas direktno pokrao jive... mis'im nisam svesno... bio je on u meni... mozda se vremenom krenuo da emulejt... ko zna... bilo je i nadopunjavanja verovatno... uglavnom... dajem ti prajd of ounership :hvala:

edit1. nikada nisam gotivio viceve o Crnogorcima... sve na istu foru... tolk abaut biting d ded hors...

edit2. pre 10 dana ste na utakmici zenske kosarke :nuts:... uzvikivali Srbe na vrbe... toliko o barbarima... rest maj kejs....

Poslednja izmena:
Dzizs... vidim radi Milova mashina za pranje mozgova punom parom :lol:... pre 100 godina ste bili 100 % Srbi... pre 50 godina 100 % Crnogorci... pre 20 godina opet 100 % Srbi... sada ste 50 % Crnogorci... za 20 dina bicete, cast izuzecima... opet 100 % Crnogorci... a za 100 godina kada nam predator donese tehnologiju da preradjujemo naftu iz naftnih skriljaca... bicete opet 100 posto Srbi ... i tako... vishs srkl :lol:

ma jive je tvoj... ja sam se ovde preselio ( nazalost, tamo sam makar nesto pametno i znao da napisem) sa pdf.-ova religija & filozofija negde u januaru 2009... a ti si ovde od 2006-te... mada ,mislim da u to vreme nisi bila aktivna... tako da ne znam da l' sam ti bas direktno pokrao jive... mis'im nisam svesno... bio je on u meni... mozda se vremenom krenuo da emulejt... ko zna... bilo je i nadopunjavanja verovatno... uglavnom... dajem ti prajd of ounership :hvala:

edit1. nikada nisam gotivio viceve o Crnogorcima... sve na istu foru... tolk abaut biting d ded hors...

edit2. pre 10 dana ste na utakmici zenske kosarke :nuts:... uzvikivali Srbe na vrbe... toliko o barbarima... rest maj kejs....

o maj gad,moja bivsa profesorka srpskog bi dozivela infarkt..

kolektivno...ne mogu se vise prepirat' i ubijedjivat',klepati sa vjetrenjacama,dokazivati se,pravdati se, svadjati se, razmisljati i odgovarati na provokacije....nerava nemam vise,koga zanima, nek mi udje u hsitory post ili ako to ima,pa nek trazi...po 100ti put...radim to svaki dan u stvarnom zivotu,eto,makar odje ne moram....
ma jive je tvoj... ja sam se ovde preselio ( nazalost, tamo sam makar nesto pametno i znao da napisem) sa pdf.-ova religija & filozofija negde u januaru 2009... a ti si ovde od 2006-te... mada ,mislim da u to vreme nisi bila aktivna... tako da ne znam da l' sam ti bas direktno pokrao jive... mis'im nisam svesno... bio je on u meni... mozda se vremenom krenuo da emulejt... ko zna... bilo je i nadopunjavanja verovatno... uglavnom... dajem ti prajd of ounership

pa da to i kazem...da nije bilo ikakve kradje.....dopunjavanje da....
iskreno,nikad nisam imala zivaca za te velike podforume...jedno vrijeme bijah na politici i zamalo nervni slom nijesam dobila :lol:

Poslednja izmena:
Почео сам да гледам - http://www.imdb.com/title/tt0874936/

Први утисци: веома добра серија, одлична глума и све у свему велики потенцијал. Само се надам да је не развуку као Боунс, па да дојади свима те изгуби на квалитету.

Ja sam videla samo prvu epizodu, i Demijen Luis mi je bio toliko antipatičan da zaista nisam mogla da gledam dalje. Čudno, zato što mi se inače jako dopada taj glumac - verovatno je namerno napravljeno da bude antipatičan. Hvala što si me podsetio, probaću još jednom.

kolektivno...ne mogu se vise prepirat' i ubijedjivat',klepati sa vjetrenjacama,dokazivati se,pravdati se, svadjati se, razmisljati i odgovarati na provokacije....nerava nemam vise,koga zanima, nek mi udje u hsitory post ili ako to ima,pa nek trazi...po 100ti put...radim to svaki dan u stvarnom zivotu,eto,makar odje ne moram....
ma jive je tvoj... ja sam se ovde preselio ( nazalost, tamo sam makar nesto pametno i znao da napisem) sa pdf.-ova religija & filozofija negde u januaru 2009... a ti si ovde od 2006-te... mada ,mislim da u to vreme nisi bila aktivna... tako da ne znam da l' sam ti bas direktno pokrao jive... mis'im nisam svesno... bio je on u meni... mozda se vremenom krenuo da emulejt... ko zna... bilo je i nadopunjavanja verovatno... uglavnom... dajem ti prajd of ounership

pa da to i kazem...da nije bilo ikakve kradje.....dopunjavanje da....
iskreno,nikad nisam imala zivaca za te velike podforume...jedno vrijeme bijah na politici i zamalo nervni slom nijesam dobila :lol:
Pa naravno da ne moraš da se pravdaš. Poznata je činjenica da su Srbi uvek ponižavali Crnogorce, mučili, silovali, pljačkali, uništavali, osvajali itd.
Evo, na primer, to sam čuo od najboljeg međ vama, naljepšeg i najpametnijeg, intelektualnog i moralnog gorostasa Ranka Krivokapića i njegovog crnogorskog Dostojevskog, Nikolaidisa.

Jos kad bih znao o cemu ovde pricas ? Sta kolektivno? Kakav history post?

Sta ako ima?

:dontunderstand:

edit. sad skapirah... ako ima history post... ali dobro, sta da trazim tamo... ovo prvo je verovatno bilo - Mozete svi da mi se napasete kolektivno... ali ovo history post je intriganto -

To them only shall be given... What?... hm... Nothing...

Poslednja izmena:
Најбоља серија икад: http://www.imdb.com/title/tt0460681/
Сада су мало сморили, седма сезона није ни за ку#643&%76ц, али све пре тога ваља.. Посебно 2. и 3. сезона.
Супер су и Злочиначки умови (Criminal Minds), Bones, Castle.. Наравно - и Два и по мушкарца! Феноменална серија..!

Back