Slave Lord
Poznat
- Poruka
- 8.978
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pogledala sam jutros prvu epizodu nove sci-fi serije Continuum. Dobra je... mislim prva epizoda. Pa videcemo kako dalje...
http://www.imdb.com/title/tt1954347/
![]()
Ja sam videla samo prvu epizodu, i Demijen Luis mi je bio toliko antipatičan da zaista nisam mogla da gledam dalje. Čudno, zato što mi se inače jako dopada taj glumac - verovatno je namerno napravljeno da bude antipatičan. Hvala što si me podsetio, probaću još jednom.
Sopranosi...upravo pogledana cela serija, neverovatan utisak ostavila na mene
Slazem se, Sopranosi su, po meni najbolja serija koja je snimljena ikad..........mozda bih dodao iza nje na sledeca mjesta THE WIRE, i DEADWOOD.
Dajte neku preporuku...Znaci onoComedy Crime Mystery ...
![]()
bice i 4-te sezone.ne znam tacno kad ali je zvanicno.pogledaj na serijali.com.i cant wait!Ja uvek kasnim sa gledanjem serija tako da nemam nikad nista novo...najnovije sto gledah za mene( a da mi se svidelo) je bio Arrested Development koji uvek rado preporucujem![]()
^Baci se na čitanje knjiga,neuporedivo su bolje...Sa izuzetkom zadnje dvije,gdje se Martin totalno zapetljao u gomili PoV likova...