ma problem je tos to je prilicno ocigledno ko je zapravo James Gellar i njegova veza sa Travisom...vec posle trece zajednicke scene, gledaoci su pokapirali ukljucujuci i ja , u cemu je caka...i onda ode mast u propast.
...jos par likova iz prosle sezone su nestali kao ona Irska dadilja ili Cira Manzon,Debrina koleginica...nema je pa nema, samo se gomilaju novi likovi koji ce isto tako nestati za par epizoda (jamie,haker,ono dvoje religioznih,plavusha). Quinn mi je oduvijek iritantan,al sa ovom sezonom je prevazisao sve moguce granice. Nadam se da ce neko da ga ubije.
bilo je OK dok je Brother Sam bio around. Od njegove smrti, sve losije i losije,losa gluma Colin Hanksa. Nerazumno ponasanje Dextera-ubio je oko troje ljudi, bespotrebno se izlagao riziku, postao je previse dobar za jednog aktivnog psihopatu.zanimljive su te B priche...sa Debrom recimo,jer gotivim Debru,ali nepotreban prostor su uzeli bebisiterka i haker.nestadoshe u nepovrat Dexterovo djece iz prvog braka.
nisam gledala poslednju epizodu...mada,sve u svemu,dobro uradjeno,ali po meni , najlosija sezona.
7/10