Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

Jedna od najboljih serija svih vremena

274132.1020.A.jpg

Definitivno!!!!!

Da li neko gleda ovo,vredi li skidati?

flashforward-Imagem-Longa.jpg

Ako te zanima šta će se desiti ako svi ljudi na planeti Zemlji padnu u nesvet na 2. minuta i 17. sekundi, pri tom vide svoju budućnost i znaju šta ih očekuje, onda je pogledaj. Mene je to privuklo pa sam i odgledao 22. epizode, koliko je i snimljeno. Serija je imalo armiju onih koju su je pratili i nije mi ni danas jasno zbog čega je ABC studio ukinuo seriju, kada je bila jedna od najgledanijih 2009. godine.
Skoro je bila i emitovana na RTS1 sa nazivom "Skok u budućnost".

No, nije teško skinutu pilot epizodu, pogledaš i ako ti se svidi, nastaviš sa skidanjem ostalih epizoda. ;)

tumblr_lo6rj1DKDL1qlwdato1_500.jpg

The wire:

Da i ne. Da je sve. Ne je crnacki geto.
Nije nesto sto konkretno mene previse uvuce u pricu..
Tako da sam stao. Medjutim, zaista bih je preporucio, jel..
Ocena: pa imate kauc u kraju i crnje..
Ako zanemarite to, 8.5,9?

The-Borgias-Season1.jpg

The Borgias:

Ts, kad bi ovo imalo ono sto ima "The wire"..
Pa, bilo bi to jedna veoma, veoma dobra serija.
Ovako je.. prosek. A Bordzije svakako nisu to..
Ocena: m da, bring the paradajz..

affiche-the-walking-dead-2010-1.jpg

The walking dead:

Cela ta zombi prica.. Ma, bring the paradajz.
Medjutim, serija je, iznenadjenja li, dobra.
Ko bi rekao da nesto ok moze proizaci iz zombi podkulture.
Mada, epizode variraju od realizma do holivudske epike.
Ocena: ma, moze..

Btw, "Plants vs zombies" jedna od boljih igara..

http://2.***************/-oEs01BgSXE8/Tfy-zGp_PrI/AAAAAAAAA9w/QPORK8I9eJs/s1600/deadwood+s1.jpg

Deadwood:

Uuuuu, eeeee, ovo je, ono, dobro..
Mada tek sam poceo, ali..
Kao "The wire" divljeg zapada, ali bolje.. O, da, mnogo, bolje..
Prljavo, spolja i iznutra, politicki korektno, da, da..
Ocena: nemam pojma sta jos cekate..

jeremy-irons-borgias-poster-11-223x300.jpg

...A možda sam i dalje pod utiskom prethodne serije o istoj porodici:
jhjGdbgmuCDbCd4.jpg
ovo kao novogodisnji specijal :D...a sa ajronsom,paa , cula sam dad je serija dobra, al ja jos od henrija imam nekako zadrsku,smijesno mi kad ga vidim da ga glumi dzonatan rajs majers...

evo pomenuti su mighty boosh...vrh vrhova,samo nikako da se nakanim da skinem sve sezone,nego onako, kad uhvatim gledam,a to je rijetko...
sad repriziram Mad Men...odlicno,odlicno...prve dvije sezone su majka.
a game of the throens je prekratko trajao....ja bi tto produzila na 20 epizoda, nke dijelove iz knjige su bas skratili...u brzorecju recimo...ali i pored toga,vidi se da jje martin koscenaristra...ko ce sad docekat novu sezonu

Battlestar%20Galactica%20promo.jpg

Ovo je meni serija #1. Gledala sam je od pocetka, davne 2003 kada su izbacili film kao uvod u seriju. Seckanje sezona i cekanje zbog strajkova u Hollywoodu je apsolutno vredelo. Naterala sam mnoge prijatelje i poznanike da je odgledaju i svi su bili "oduvani", narocito oni koji ne vole SF. Svako ko je gledao, posle zadnje epizode, narednih sat vremena gleda u prazan monitor (ili zid po zelji :D) jer ostavlja bez daha.
Zvanicno se vodi kao SF, ali je mnogo realnija od nekih drama. Odlicna gluma, fenomenalna prica, neverovatno realni likovi. Sve u svemu fenomenalna analiza ljudske destruktivnosti i uopste ljudske prirode.

p.s Nema vanzemaljaca :D. Ko planira da gleda neka prvo odgleda uvodni film Battlestar Galactica miniseries

Poslednja izmena:
Ja bih vam preporucio da gledate pravu Galaktiku, a ne rimejk. :D

Kod rimejka mi se svideo Razor i tri epizode sa Michelle Forbes i Grace Park i ta prica oko nje. Ostalo je bila teska drama, posebno poslednje 2 sezone. Ono sto je ubilo novu Galaktiku i Kapriku je nepotrebno i nicim izazvano preterivanje sa religijom i filozofijom. I naravno Starbakica kao vrhunac ispiranja mozga i seksisticke korektnosti.

Back