DaRkGuitaRist88
Domaćin
- Poruka
- 4.337
Lost, Mucke, Otvorna vrata, Treci kamen od sunca, Vesele 70te, Southpark, Simsonovi, Rome, Stubovi zemlje, Spartacus "Blood and sand" i Spartacus "Gods of the arena", Prvi talas, Dosije x, Milenijum...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U poslednje vreme gledam Samantha Who i sve moje preporuke za nju, kao i za Dr. House mada je verovatno vec spominjana na ovoj temi.
Da li je to ona serija o plavuši koja pati od amnezije? Sećam se kao kroz izmaglicu...
War At Home je definitivno jedna od najsmesnijih serija koje sam gledao.

ej ljudi, pomagajte, dajte neku seriju na španskom jeziku, (može mexico i južna amerika), a da nisu serranovi, pregledao sam nekoliko strana ovog foruma, i ne mogu naći nijednu osim pomenute i Los hombres de Paco...
hvala
Generation kill - http://www.imdb.com/title/tt0995832/
![]()
... odgledao sam ovo, necu da ulazim u politiku... ameri kao svetski policajac, ovo ono... cela serija je rulanje kroz pustinju & modern warfere... slabija mi je od BoB, bolja od Pacifika... likovi su razvijeni toliko da bi tekla radnja... ima i dosta humora koji nije los... nekad je smaranje, nekada je puno akcije ... kao i sam rat... Sadama ni od korova... s*****ce Gadafija na istu foru ako bude bilo potrebno, posto ovi banditi ni uz pomoc avijacije to ne mogu... itd...
Svaka čast kada možeš politiku odvojiti od same serije(filma). Ja, čim vidim milosrdne anđele kako seju demokratiju po svetu, uz ona zabrinuta ali odlučna lica američkih komandosa, dobijem napad koji rezultira brisanjem datog sadržaja sa hard diska.
Ok, ako je tako, onda bih možda i mogao gledati ali sam te krivo razumeo u prvom postu da je tema kako su oni svetska policija i da se ta teza pravda kroz seriju...