Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

Battlestar Galactica je meni #1 serija svih vremena, a pratim jos gomilu drugih: Caprica, Spartacus: Blood and Sand, Desperate housewives, Fringe, V, SG Universe, Leverage, The Tudors... Lost sam zavrsila, Heroes su prekinuli, FlashForward su prekinuli... Ima jos par dobrih serija koje su nazalost prekinuli posle 1-2 sezone. Skoro me uhvatila nostalgija neka pa sam gledala i Charmed i Star Trek TNG :D

Battlestar Galactica je meni #1 serija svih vremena, a pratim jos gomilu drugih: Caprica, Spartacus: Blood and Sand, Desperate housewives, Fringe, V, SG Universe, Leverage, The Tudors... Lost sam zavrsila, Heroes su prekinuli, FlashForward su prekinuli... Ima jos par dobrih serija koje su nazalost prekinuli posle 1-2 sezone. Skoro me uhvatila nostalgija neka pa sam gledala i Charmed i Star Trek TNG :D

:eek:
Ja imam samo sedam kanala i ubitačno spor internet, tako da 'vatam
Kapri
Dr Who
Stjuardese
Sopranovi
Red i zakon
24
Čak
Trnavčevići u divljini
NCIS

Od toga gledam tu i tamo ove boldirane
Dr Who je redovan

I Trnavčevići :lol:

Dr Who je genijalan :)

Trenutno Numb3rs - interesantno ali dosta naivno. Castle i Bones (od novijih) su mi dosta bolji

Farscape - ima nedostataka koliko hocete ali sam ja srecan sa svakim svemirskim brodom :)

Mirne duše mogu da kažem, najbolja serija koju sam gledala.
Lišena sve patetike, uvek zanimljiva, i nikad predvidiva.
I kako prave sve one vanzemaljce :lol:
Jeste providno, ali gušt ti gledati, iako znaš (a i malo se vidi) da je papirna/plastična

Ponovo počelo na Avali:D
lawordercriminalintent.jpg

Sa Onofrijem je najbolja:D...Za ovo vredi i zakasniti na neki važan poso:rumenko:

Ljudi zanima me kako se zove jedna mnogo dobra americka serija gledao sam je davno, iz 80 tih je mozda i starija. Komedija je radi se o cimerima, dve devojke i momak. Momak je zenskaros ali da bi ga gazda pustio da stanuje sa devojkama oni su pustili pricu da je gej, a posto on nemoze da obuzda svoju potrebu ka zenama upada u komicne i veoma nezgodne situacije pred gazdom. Bio bih vam zahvalan ako bi ste dostavili kako se tacno zove serija. Unapred hvala.

Ljudi zanima me kako se zove jedna mnogo dobra americka serija gledao sam je davno, iz 80 tih je mozda i starija. Komedija je radi se o cimerima, dve devojke i momak. Momak je zenskaros ali da bi ga gazda pustio da stanuje sa devojkama oni su pustili pricu da je gej, a posto on nemoze da obuzda svoju potrebu ka zenama upada u komicne i veoma nezgodne situacije pred gazdom. Bio bih vam zahvalan ako bi ste dostavili kako se tacno zove serija. Unapred hvala.
probaj odje:
http://forum.krstarica.com/threads/214841
ja ne znam koja je serija,a na ovoj temi ti neko moze pomoc ;)

Ako mislimo na isto, mnogo sam volela ovu seriju:)
S kraja 70ih je.

http://www.imdb.com/title/tt0075596/

Back