[glitter.bomb]
Zainteresovan član
- Poruka
- 383
preporucujem svima da pogledaju serije: Friends (neprevazidjeni),Gossip Girl,The Vampire Diaries,Grey's Anatomy.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U pravu si. Dzeri kao da ima facijalisSajnfeld uzas - kakva drvenarija od glume...Dzeri nije uspeo u 300 epizoda da uveca svoj glumacki gabarit za vise od jednu i 1/2 facijalnu ekspresiju ...nikada to nisam mogao da gledam -
![]()
Ja tu seriju posle 5 prvih epizoda nisam više razumeoLost, definitivno!
Ja tu seriju posle 5 prvih epizoda nisam više razumeo![]()
da, malo je na početku nerazumljivo ali vredi pogledati, sve se razjasni kasnije
i meni je izgledalo kao da samo jurcaju džunglom ali nakon pogledanih 5. sezona i pola 6. blago ću reći da sam oduševljena!
[glitter.bomb];14762665:preporucujem svima da pogledaju serije: ,Gossip Girl,The .
Odlicna serija..bila je svojvremeno valjda na RTS-ULars von Trier je radio jednu seriju sredinom devedesetih zove se Riget ili na engleskom Kingdom. Radnja se odvija u najsavrsenijoj bolnici u Danskoj gde se otvara portal izmedju 2 sveta, najprostije receno. Kvalitetno je odradjena i tehnicki i narativno i bas je onako "trierovska" :=) pa ko voli neka pogleda, snimljeno je 8 epizoda i zbog smrti nekih glumaca, serija nije zavrsena. Stiven King je kasnije otkupio prava i scenario ceo pa je napravio svoju verziju koja se zove Kingdom hospital, meni se ona nije svidela uopste, nema te atmosfere ni humora koju krasi original..
ni mi fanovi poslije kraja serije i dalje nista ne razumijemo...Ja tu seriju posle 5 prvih epizoda nisam više razumeo![]()
haha!!!ja sam nedje pocetkom godine odgledao komplet seriju,again!fenomenalna serija!kelso rules!nasao sam skoro dvdjeve pa ponovo gledam that 70s show..
haha!!!ja sam nedje pocetkom godine odgledao komplet seriju,again!fenomenalna serija!kelso rules!![]()
1 auto na voduuf da i Hajd sa pricama, sad zaboravih tacno nesto sto je islo na vodu xD ili kad je kelso nazvao belu kucu i pao 10tak puta sa onog tornja..strasna serija![]()