Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

twin_peaks_3-1.jpg

Twin Peaks (1990)

Najbolja serija ikada :worth:
odrastao sam uz tu seriju,i dan danas se istraumiram na pojedine scene...najjezivije nesto ikad,nijedan horor film,ili nesto slicno mi nije uceralo strah u kosti kao tvin piks...remek-djelo!

Odavno vec ne mogu da gledam filmove,to mi je postala predugacka forma i jako ih selektivno biram.

Sto se tice serija, tu sam uvek za serije u kojima epizode nisu vezane jedna za drugu.

Volim dosta humoristickih ili krimi serija, ali samo jedna zavredjuje da se izdvoji , a to je " Fraiser" . To je serija koja je u USA proglasena za najintiligentniju, koja je tako suptilna, urbana, prefinjena u svom humoru i teskobi koju glavni junak nosi kao odliku kulturne i inetelektualne posebnosti.

Obozavam "Fraisera" ..obozavam. :)

takodje :D

Samo mi je krivo sto se vise paznje posvecuje sporednim likovima nego Sookie i Billu.
Stephen Moyer je bas uverljiv kao vampir :klap:

Pa nije da ne posvecuju i njima paznje , Meni se recimo bas to i svidja . Sto radnja ne prati samo dva glavna junaka . Sada kada bi me neko pitao ko su glavni junaci, plasim se da ne bih mogao da kazem da su samo Sookie i Bill glavni junaci, morao bih barem njih 10-oro da nabrojim :p I svidja mi se ta povezsanost izmedju svih njih . Zanimljiv koncept, sexy Anna :rumenko:

Back