Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

Neprijatelj pred vratima-e to je film :D
CoD ga je kopirao,svaki delic

Pa i ceo Battle of the Bulge i Bastogne iz BoB je zavrsio u Codu ili Mohi,vise se ne secam gde ...cak i ono zauzimanje sela sa plastovima sena i skidanje artiljerijskog navodnika ...ma ledilo...jedino nisam igrao jos Moha Airborne i Call of duty 5 World at war(tu i ima Pacifik) ...jb**g nemam jaku mashinu ...

220px-German_soldier_Ardennes_1944.jpeg

Moj komsija ima jak hardware,pa mi je on pokazao peticu,koju sam kasnije nabavio
COD 5 je odlican,pogotovo ruska kampanja,ali uzeli su foru iz gore pomenutog enemy at the gates-
budis se u fontani punoj mrtve sabrace..
A airborne je unikat,stalno pocinjes skokom iz aviona,cak i kad te ubiju,tako da imas osecaj da si u ratu,nema glavnog lika pa se da je neka doza realnosti,kao da iskaces kao neko drugi :D

Moj komsija ima jak hardware,pa mi je on pokazao peticu,koju sam kasnije nabavio
COD 5 je odlican,pogotovo ruska kampanja,ali uzeli su foru iz gore pomenutog enemy at the gates-
budis se u fontani punoj mrtve sabrace..
A airborne je unikat,stalno pocinjes skokom iz aviona,cak i kad te ubiju,tako da imas osecaj da si u ratu,nema glavnog lika pa se da je neka doza realnosti,kao da iskaces kao neko drugi :D

Do jaja.hebiga moram da kupim bolju masinu,odigrah sve mohe jos od onog iskrcavanja na normandiju,pa sa svim ekspanzijama,pa do pacific assault-a koji mi se nije svideo ...i sve cod-ove sem onog irackog koji sam probao u gradu i nije mi se svideo ...ali su airborne i cod 5-ica verovatno vrh vrhova ...nista moram da skupljam pare za komponente ...a posle ove nove serije sigurno cu biti jos vise nalozen ...damn ...

Trenutno gledam "Friends" neznam ni ja sam po koji put,jednostavno nemoze da mi dosadi.

friends-movie-oopshi-com.jpg

A od skorijeg vremena bi trebalo da pocnem "The Tudors",serija koja se prikazivala nedavno na TV-u,neznam dali jos uvek pustaju,ali znam da je rec o Engleskom kralju i da serija prati njegov zivot.
Jonathan_Rhys_Meyers_in_The_Tudors_Wallpaper_2_1280.jpg

dr-who-smoke-pp31497.jpg

er je Henri VIII bio najsposobniji vladar u istoriji ostrva, a predstavljen je kao pacenik cije stavove o zivotu menja svaka likusa na koju mu se trenutno dize.
Ok, zene jesu imale bitnu ulogu u njegovom zivotu, ali imao je i van kreveta zivot koji je u seriji preskocen ili traljavo prikazan.
Realno ni R.S.Meyers ,niti bilo ko od ostalih, ne lici na Henrija i njegove savremenike :)

Prva sezona je fino odradjena, dalje bolje da nisu snimali.

Arli$$ (1996)

250px-Arliss.JPG

http://www.imdb.com/title/tt0115101/

Je l' se seca neko ovog sitkoma,koji je svojevremeno isao na 3K? :mrgreen: Prica o sportskom agentu(menadzeru) poznatih sportista i njegovim zgodama i nezgodama.U seriji se inace pojavljuju mnoge poznate zvezde:Kobi Brajant,Sakil O' Nil,Oskar De La Hoja,cak mislim da se u jednoj epizodi pojavljuje i nas Vlade Divac.Steta sto je 3K brzo prekinuo sa prikazivanjem te serije,verovatno zbog slabije gledanosti

:worth:Spartacus Blood and Sand

Definitivno nešto najbolje i najkvalitetnije što sam gledao u zadnje vreme. Efekti u scenama borbi su preuzeti iz filma 300 samo je krvi puta 600. Rim prikazan u pravom svetlu bez kiča i sjaja kao u skoro svim filmovima. Prva epizoda malo zaostaje po kvalitetu glume i same obrade ali zato u nastavku odtalih 12 a evo čekam večeras i 13-u extra.

Priča se da je Andy Whitfield koji glumi Spartaka sledeći 007
Zaista za svaku preporuku ljubiteljima ovakve priče.
Ako neko ima da preporuči nešto podjednako kvalitetno PLEASE PLEASE

spartacus_key_1920x1200.jpg

:worth:Spartacus Blood and Sand

Definitivno nešto najbolje i najkvalitetnije što sam gledao u zadnje vreme. Efekti u scenama borbi su preuzeti iz filma 300 samo je krvi puta 600. Rim prikazan u pravom svetlu bez kiča i sjaja kao u skoro svim filmovima. Prva epizoda malo zaostaje po kvalitetu glume i same obrade ali zato u nastavku odtalih 12 a evo čekam večeras i 13-u extra.

Priča se da je Andy Whitfield koji glumi Spartaka sledeći 007
Zaista za svaku preporuku ljubiteljima ovakve priče.
Ako neko ima da preporuči nešto podjednako kvalitetno PLEASE PLEASE

Mogao si i vecu sliku da stavis...:zcepanje:

Odgledala seriju..definitivno .Dobra...

Back