Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

e gledala sam i dexter zaboravih da napisem :(

Svako preporucuje The Wire,ja nisam gledao seriju ali vidim da ima 9.7 na IMDb pa vjerovatno nije losa.
Ako nisi gledala Harper's Island preporucujem.Ima samo 13 epizoda.Serija je vrhunska.
Preporucio bih ti i Supernatural ali tu ti je vecina epizoda samo za sebe dok se na kraju sve ne sklopi.Meni je u top 3 serije.

moja preporuka ako vec niste gledali:

1.Lost
2.Prison Break
3.Heroes
4.4400
5.Dexter
6.Harper's Island - Hvala DeMeNtOr na preporuci odlicna je serija samo steta sto ima samo 13 epizoda :(

A jel moze neko da mi kaze o cemu se radi u seriji Damages
i jel svaka epizoda za sebe ili ne?

i interesuje me serija The Wire?????

Mnogo pitam :zper:

Damages
Mlada advokatica (Rouz Birn) se pridruzuje uspesnoj firmi specijalizovanoj za class action tuzbe (masovne tuzbe za odstetu) koju vodi Glen Klouz. Ted Denson je vlasnik firme koja je navukla radnike da uloze penzije u akcije pre nego sto je firma bankrotirala i odnela 1.5 milijardi u penzijama radnika(ENRON?).
Prva sezona se odnosi na tuzbu radnika za odstetu koju je preuzela firma koju vodi Glen.
Epizode se nadovezuju i prisutni su flash forward-i kao u LOST-u.

300px-Homicide_s1_s2.png

Niko ne moze ni da prismrdi ovoj seriji.Najgenijalnija krimi serija ikad.Likovi,gluma...Genijalno :worth::worth::worth:

Posle odlicnog Lost-a, mislio sam da nema sta vise da se gleda koliko je dobra.

Presao sam na Fringe, isto super serija, losija od Lost ali moze da prodje. Nesto poput Dosije X...Fbi, Cia...neobjasnjeni fenomeni....cudne pojave....

Usput pratim Star Gate 1 - zakuvalo se posle 4 sezone....drzi paznju....solidno dobra...posle nje prelazim na Babylon. Do sada najjaca serija Farscape 10/10, bolja i od Lost.

Back