Neozbiljni pesimista
Elita
- Poruka
- 18.635
Cim zavrsim sa gledanjem "Monka",krecem na "The Wire" 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da nije "Game on"?![]()
U toj seriji je Ben Chaplin glumio lika koji nikada ne izlazi iz kuce i stalno glacha svoju surf dasku- super serija
U toj seriji je Ben Chaplin glumio lika koji nikada ne izlazi iz kuce i stalno glacha svoju surf dasku- super serija
http://www.imdb.com/title/tt1441135/
Ovo je novo, tek izašlo u Americi, porede seriju sa Lost-om, ali mi ova prva epizoda baš i nije nešto...
ja sam upravo odgledala prvu sezonu Dollhouse i mogu da vas kazem da je sooper!!!!
Serija je nova 2009 i obecava! E sad posto cekam svake nedelje po epizodu moracu da pocnem jos neku da pratim uporedo.
sta mislite o Damages i Fringe
koja je bolja?
http://www.imdb.com/title/tt1441135/
Ovo je novo, tek izašlo u Americi, porede seriju sa Lost-om, ali mi ova prva epizoda baš i nije nešto...
Zavisi koji žanr više voliš : Fringe je naučno-fantastična serija, o agentima FBI; Damages je drama, u središtu radnje su advokati. Fringe pratim redovno, a Damages sam za sada odgledala samo prvu sezonu. Gledaću dalje kada budem imala vremena, serija ima odličnu glumačku postavu. U suštini, meni su obe serije dobre.
Meni je glavna razlika u tome što kada sam gledala prvu epizodu LOSTa odmah su me zainteresovali i likovi i radnja. A kod FF za sada me je samo radnja zaintrigirala, likovi su prilično neupečatljivi - što mi je baš čudno s obzirom da mi se dopada glumačka postava. Ali to je tek prva epizoda...
Zavisi koji žanr više voliš : Fringe je naučno-fantastična serija, o agentima FBI; Damages je drama, u središtu radnje su advokati. Fringe pratim redovno, a Damages sam za sada odgledala samo prvu sezonu. Gledaću dalje kada budem imala vremena, serija ima odličnu glumačku postavu. U suštini, meni su obe serije dobre.