Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

ja sam upravo odgledala prvu sezonu Dollhouse i mogu da vas kazem da je sooper!!!!
Serija je nova 2009 i obecava! E sad posto cekam svake nedelje po epizodu moracu da pocnem jos neku da pratim uporedo.
sta mislite o Damages i Fringe
koja je bolja?

Zavisi koji žanr više voliš : Fringe je naučno-fantastična serija, o agentima FBI; Damages je drama, u središtu radnje su advokati. Fringe pratim redovno, a Damages sam za sada odgledala samo prvu sezonu. Gledaću dalje kada budem imala vremena, serija ima odličnu glumačku postavu. U suštini, meni su obe serije dobre.

http://www.imdb.com/title/tt1441135/
Ovo je novo, tek izašlo u Americi, porede seriju sa Lost-om, ali mi ova prva epizoda baš i nije nešto...

Meni je glavna razlika u tome što kada sam gledala prvu epizodu LOSTa odmah su me zainteresovali i likovi i radnja. A kod FF za sada me je samo radnja zaintrigirala, likovi su prilično neupečatljivi - što mi je baš čudno s obzirom da mi se dopada glumačka postava. Ali to je tek prva epizoda...

Zavisi koji žanr više voliš : Fringe je naučno-fantastična serija, o agentima FBI; Damages je drama, u središtu radnje su advokati. Fringe pratim redovno, a Damages sam za sada odgledala samo prvu sezonu. Gledaću dalje kada budem imala vremena, serija ima odličnu glumačku postavu. U suštini, meni su obe serije dobre.

Meni je glavna razlika u tome što kada sam gledala prvu epizodu LOSTa odmah su me zainteresovali i likovi i radnja. A kod FF za sada me je samo radnja zaintrigirala, likovi su prilično neupečatljivi - što mi je baš čudno s obzirom da mi se dopada glumačka postava. Ali to je tek prva epizoda...

Super ti avatar...s njim imas prodju kod quiat rebelke 100 % .

U potpisu seka- persa Simke aka gangster Papiga

onda cu poceti damages jer ne volim naucnu fantastiku
hvala na pomoci

a_touch_of_frost_uk-show.jpg

http://www.imdb.com/title/tt0108967/

Odlicna

Back