Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

ovo moze da gleda samo neko ko je u pubertetu

MarriedWithChildren_S9_f.jpg

Nervira me,sto na netu nema prevoda za neke sjajne serije,kao sto su "OZ","Homicide: Life on the Street","The Fast Show"...Ali zato za ove nove,mega popularne serije,stancuje se svaka epizoda :roll:

aaaaa the fast show..pa ja sam totalno zaboravila na to xD
-black, black, all black..
-johnny..
-black!
xD

inace, slazem se sa postom.
a te nove serije su (dobro, mislim na one bas glupave) takvo sr.nje da ih ne bi trebalo ni prikazivati na tvu..mada nije ni cudo..na tvu je ranije bilo kvalitetnijih stvari..ovo sada je uzas..i samo to prikazivanje glupavih serija i filmova je zatupljivanje naroda..

just shoot me su ranije prikazivali na b92 a sad na foksu lajfu..e to je jedna od retkih serija koje gotivim na tom kanalu..onaj denis nije normalan.. xD

Nisam gledala dok je b92 emitovao. Nisam , ustvari ni znala da je islo na b92:neutral:
Fox life mi je memorisan na 3ojci, a Finc je za 10:mrgreen:

@topik
Serija koju apsolutno ne marim da vidim na fox life-u je Vil i Grejs.

jeste! jeff mi je najjaci lik tamo. on je takav ludak..
sad se bas setih..jel gledao neko seriju my family koja se prikazivala na bbc-u? ta je bas dobra..
naravno i men behaving badly..i mucke..
i ima jedna isto eng serija ali ne mogu da se setim kako se zove..
radi se u principu o 2 lika..jedan ima crnu kosu i povucen je, nikad ne izlazi iz kuce ali je totalno opicen lik, a drugi je sav nekako fin i pomalo feminiziran i obozava da pije caj (nista cudno zapravo, posto je eng serija), i imaju neku valjda drugaricu koja povremeno dodje kod njih.. serija je humoristicka ali sad stvarno nemam vremena da guglam..ugl.ako se neko seti nek javi..

Damages -ne volim serije o advokatima ali je ova nesto posebno.Glen Klouz je pravi izbor za glavnu ulogu...hladnokrvne kucke koja ne bira sredstva da dobije sta zeli. Serija je u formatu jedna sezona-jedan slucaj i sve to odlicno funkcionise.
Uz Glen,tu su jos Ted Denson i Vilijam Hurt(2.sezona)tako da dobrih glumaca ne manjka...
Ko voli dobru serijalizovanu dramu-preporuka

Back