Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

Covece ja se secam Melrouz plejsa kao klinac... serija je pocela kao normalna... kao pandan Beverli hilsu... ono o ljudima koji su tek izasli sa faksa... njihovom trazenju posla, ljubavnim vezama.... soft sh*it... da bi serija najednom dobila zaokret i pretvorila se u show nakaza... ljude sa oziljcima na glavama... & kao vrhunac svega Heder Loklir ... pokusava da digne u vazduh ceo kompleks stanovanja, a sve stanare da posalje u vecna lovista . Tu se povlaci crta... i kaze, oke... ovo vise nema veze sa mozgom. Screw u guys, i'm going home.
sve je pocelo kad se Kimberli vratila u prichu i skinula svoju periku sa glave..... oh aj remember det...al odgledah od prve do poslednje epizode...
to su bila vremena,kad si lijepo mogao da gledas serije na TVu i da imas zivot uporedo sa tim...

Sta se primas na tog Kalermana ;lol;... pa taj lik je najvise glumatao u seriji. Prva ekipa je ono sto vredi... Melissa Leo, Jafet Koto, Manch, Luis, Boldvin... pa i pored toga... da nije bilo osovine Bejlis / Pemblton serija bi trajala jednu sezonu i bila zaboravljena... Pemblton je vukao sve pored sebe... nesto slicno kao Mikele Dzordan u nekada mocnim Chikago Bulsima...
dzizs krajst, pa dobar je frajer :lol:
a to na stranu, super je kao lik dok ne propadne i bas krene da se ponasa kao kreten. Kelerman :heart:

ta prva ekipa jeste najbolja,boldvin, kej ,manch,meldrik luis, dzi i onaj stenli zove li se, manchov partner, to je bio vrhunac serije,ali kad je onaj debeli i bo, kad su oni otisli i nikad se vratili nisu (ja sam vsve ocekivala da se vrate) i dalje je serija bila odlicna. Pemblton je vrh , njegov karakter i kvalitet generalnog storilajna se ne moze opovrgnuti, ali isti slucaj sa MekNaltijem-svuda je. Samo je Pemblton bio bolji lik od MekNaltija, MekNalti bas zna da izpizdi nekad, a Pemblton je bio savrsheno napisan lik. Ja takve likove cesto ne volim ,jedino je Pemblton izuzetak .Da nema Bejlisa, ne bi bilo Homisajda, jer je on taj tur de fors koji nas uvodi u seriju, al nikad nisam shvatila opsesiju koji ljudi (narocito zene,o boj)imaju sa njim. po meni, najgori glumac u seriji,ako cemo iskreno, kajl sekor, to sam nedje i rekla ranije.

Majk Rid je odlican kao Kelerman, neces me ubijediti da glumata, kraj :lol: . On je trebao da zamijeni Pembltona na neki nacin i na pocetku je bio vrhunski lik , nacin na koji je on uveden, ona fora sa onim psom i sa osumnjicenim, sa novcicem kad uzme Pembltonu ispitivanje i ovaj izpizdi na bacanje novcica je sjajan. Kasnije su ucinili sa njim isto sto i sa Pembltonom- bio je svuda i tad je vec pocelo da smara, jos vise nego sto je Pemblton smarao (ako je Pemblton ikada smarao...eveeer). aJDE dok je jurio onoga Mahonija zvashe li se, to je bilo ok, ali posle ono sranje sa mitom se previse oteglo. Nesto od ta dva,enivejz, tu long.

inace,vjeciti sam shipper kelermana i kej hauard :lol: kad kaze ' she's got some nice hair" bila sam sva uzbudjena da se nece smuvat'. i nista ne bijashe od toga :lol:

enivejz...kad kelerman ode i ode vecina te prve/druge postave osim Mancha ( nikad nijesam bila fan neki veliki mancha kad smo kod toga,mada jeste legenda)i Luisa, tad veeec ulazi u nivo Red i Zakona. Kad dodje ona italijanka, ona crnomanjasta i onaj Felton, ne znam ni kako se zvashe, onaj sto je Luisov partner koji je ubijedljivo najgori lik u seriji, racunajuci i sporedne,racunajuci i onog crnju mrshavog sto stalno maltretira Dzija (on nije lose napisan lik,samo je zao :lol: )...tad stvarno sve ode dodjavola.I zavrsili su u pravom trenutku seriju i film je vrh.

ko me razumio, svaka mu chast :lol: kad pricam o homisajdu, euforicna sam :lol:

Pa ako Wire nije originalan onda ne znam šta je :lol:....

Uf... kako sam probijen argumentima... ali aj da odgovorim.

Da, da... toliko je originalna serija, da su mi ovde pustane celokupne scene direktno pokradene iz Homicide-a. Vec sam odgledao najbolju pandursku seriju ikada snimljenu, a smestenu u potpuno istom gradu (nikada pre, i nikada posle mi vise nije palo na pamet da ikada pogledam cop seriju). Odgledao u zivotu pa sigurno jedno 20 filmova u kojima se centralna radnja obrce oko geta i crnaca koji diluju krek, heroin... pocev jos od New Jack City ... preko Deep Covera, In to Deep-a... zavrsno sa Fiftijevim filmom. Tako da sav gorim od zelje da gledam 45 minuta kako mlade crnje diluju gudru i bleje po strip klubovima.

Jos jedna stvar. Likovi koji se pojave jednom u 75 dana na podforumu samo da bi bacili kosku... mogu da ga cuclaju. Kraj.

Poslednja izmena:
to su bila vremena,kad si lijepo mogao da gledas serije na TVu i da imas zivot uporedo sa tim...

Haha... Sara carica :heart:

al odgledah od prve do poslednje epizode...

Ma ja sam bio kiinac, ni ne secam se koliko sam epizoda pogledao... sigurno ne vise od 2 sezone... uostalom kao ni Beverli Hils... ali sad sam pogledao na imdb*-u, i ostao frapiran da je MP trajao do 99' a BH cak do 2000-te :eek:

Gledaj ovo Saro... da uzburkamo neke uspomene, remenis -

& Kej tredmark osmeh i humor vec od 3:05 - Keen detective instinct! : lol: : heart:

...

Poslednja izmena:
Uf... kako sam probijen argumentima... ali aj da odgovorim.

Da, da... toliko je originalna serija, da su mi ovde pustane celokupne scene direktno pokradene iz Homicide-a. Vec sam odgledao najbolju pandursku seriju ikada snimljenu, a smestenu u potpuno istom gradu (nikada pre, i nikada posle mi vise nije palo na pamet da ikada pogledam cop seriju). Odgledao u zivotu pa sigurno jedno 20 filmova u kojima se centralna radnja obrce oko geta i crnaca koji diluju krek, heroin... pocev jos od New Jack City ... preko Deep Covera, In to Deep-a... zavrsno sa Fiftijevim filmom. Tako da sav gorim od zelje da gledam 45 minuta kako mlade crnje diluju gudru i bleje po strip klubovima.

Jos jedna stvar. Likovi koji se pojave jednom u 75 dana na podforumu samo da bi bacili kosku... mogu da ga cuclaju. Kraj.

U još nekoj seriji je viđena takva kritika sistema i realan prikaz istog ? :)
Negdje ima lik ***** koji krade od dilera droge ? :)

Serija je fenomenalno urađena i ima odlične priče ..... ,kao glavne likove (sem Meknaltija i Herka)

et cetera

Likovi koji po ceo dan vise na forumu mogu da ga cuclaju....kraj..

Neki od nas imaju obaveza, znaš ;)

Tako da sav gorim od zelje da gledam 45 minuta kako mlade crnje diluju gudru i bleje po strip klubovima.
.

Uf,ovdje se tek vidi koliki si nemač pojma :)...Samo jedna sezona se vrti direktno oko dilovanja droge itd (1 sezona),a u drugima se sporadično prikazuje :)

Poslednja izmena:
Dzizs koliko sam se lozio na ovu Zosi Bize... a originalna spica je pravi pokazatelj kako je u stvari zamisljena prvobitna serija... jedna straight of the koledz drama, stragls in lajf end chit... a u sta se pretvorila... kuku majko

edit. da, ovu sa cetvrtastom facom sa alkohol abjus problm nisam mogao da smislim...
eh,reminiscencije...:heart: da, to si dobro rekao. sve sek asnije krene da razvodnjava,kao po obicaju...baj d vej, ta cetvrtasta,ta mora da je alison? a ova zosi bize, tj njen lik mi je bio fejvorit mitinks...od zenskih...a od muskih...ah

400644302_small.jpg

necu ni da se trudim da budem originalna :lol: nije se mnogo promijenilo...od dzeka do tim riginsa,sta reci , pravi samklishe :lol: ...I coek nije imao neku karijeru posle ovoga......imao je potencijala, dzast luk at him :lol:

Uz rizik da se kompromitujem... ali Bejlis je bolji frajer ... i to jos idem protiv sebe, jer kao i Kalerman imam bejbi fejs... a Bejlis, covek bre ima harizmu, iako su scenaristi sprovodili pravu toruru sa njegovim likom sa onim koketiranjem sa gej/hindu/vudu sra*njima sta li vec... covek je sve to stoicki izdrzao..
ne mlati molim te :lol: Kelerman bre , pravo mushko, ono, juznjacko Americko,al musko...plava kosa,plave okica,jesu bejbi fejs,al vidi onu vilicu , onu konstituciju glave and all :lol: ...onda onu kockastu gradju,ono drzanje...pfff, a Bejlis ko neki becki djecacic, jos kad je stavio naocaLE...Kelerman je podnoi svoja sranja kao musko (autodestruktivno :lol: ) a ovaj se ko pickica zalio i kukao okolo

Kada Pemblton ode, serija maltene postaje dzank... posebno je zadnja sezone bila teski skart... ali treba je otpratiti... bas kao sto kazes zbog filma... kada se vec dobro u uzelis starih likova, a oni se svi napokon okupe...
upravo, kad Pemblton ode ( u popove bijashe li? ) sve propadne... ajde jos su nekako drzali da moze da se gleda,ali kao sto rekoh, na nivou RED i ZAKONA postane...novi likovi totalni shit. Al film je kao Homisajd iz najboljih dana.... ona scena kad Bejlis priznaje ubistvo, ona scena kad Dzi umire, pa se srece sa Krosetijem, Boom i ostalim upokojenicima...dzizs krajst....kad se davi u onom bazenu...dej dont mejk muviz lajk det enimor,let aloun televizn (mada je televizija stvarno uznapredovala, a filmovi golo *****). jafet koto :heart:

& Kej tredmark osmeh i humor vec od 3:05 - Keen detective instinct! : lol: : heart:
"homicide?we work for god."
inace, epizoda u kojoj je njen lik onako, najbolje eksplourd jeste ona kad gostuje Robin Williams. Tu njen taj magicni instikt proradi, ne sjecam se bas najbolje, ali znam da je ona ****** mater svima u toj epizodi i da na kraju vidis onako nju kako odlazi sa pistoljem upajasanim o faremerke...taj detalj,krupnjak,votever. E bog me ubio, sad kad gledam ovu shpicu i diskutujem o HOmisajda, bog me ubio ako ne skinem sve epizode pa i one najgore...

inace,kad rekoh debeli,ne misljah na krosetija...sad se sjetih imena,bez guglanja zivota mi :lol: stenli bolander

perfekt akting .end skript . ti humorni momenti u ovakvoj seriji su jedan od milion razloga zasto je homisajd dragulj.bez nepotrebnog slepstika i ostalih sranja koje trpimo u 2012...

sto se Vajra tiche, tu sam manje sposobna i manje pristrasna :lol:
vajr nema dushu koju je imao homisajd. serija je maksimalno kvalitetna i druga sezona je savrseno napisana,ali nema tu ...tu dushu.ipak je homisajd prvi.i masa likova iz Vajra su prekopirani iz Homisajda samo bez te magije koju je imao Homisajd, pa nama velikim obozavateljima " originala " nije toliko zanimljivo.

U još nekoj seriji je viđena takva kritika sistema i realan prikaz istog ? :)
Negdje ima lik ***** koji krade od dilera droge ? :)

Serija je fenomenalno urađena i ima odlične priče ..... ,kao glavne likove (sem Meknaltija i Herka)

et cetera

Likovi koji po ceo dan vise na forumu mogu da ga cuclaju....kraj..

Neki od nas imaju obaveza, znaš ;)

Uf,ovdje se tek vidi koliki si nemač pojma :)...Samo jedna sezona se vrti direktno oko dilovanja droge itd (1 sezona),a u drugima se sporadično prikazuje :)

:cool:

Izvini, a gde sam ja to rekao da sam imač pojma?:lol: Ajde se lepo vrati pa pročitaj koliko sam epizoda pogledao, ili mozda nemaš vremena, a mozda nisi imao vremean ni prvi put kada si čitao... Slovima pet. U tih pet sam naleteo na toliku količinu smaranja da sam obustavio gledanje serije. Uvodnih dva minuta pilota Homicide-a u sebi imaju više humora, dobre glume, interakcije, osecaja prijateljstva medju glumcima, rada kamere... i pre svega tempa nego tih 5 uvodnih epizoda WIRE koje sam pogledao. Imali su 5 epizoda, 5 sati da me zainteresuju za likove, sistem, korupciju, kuratzplalac ;.. za tu tvoju originalnost.. a nisu. Ti si taj koji se uhvatio za reč originalnost, iako se uopšte nije odnosila na WIRE.Al opet mogu da ti dam spisak od 20 filmova onako iz glave koji se bave sistemom i korupcijom . Izaberi privrednu granu ;lol:, Ali sto bi to radio. Ipak si ti samo turista ovde na pdf. i u svetu filma. Aj sad lepo se vrati vodjenju svoje multinacionalne korporacije... a vidi, nadji vremena, pa ovde opet svrati jednom u dva i po meseca i baci taj jedan post... i vidi da je po mogućstvu prozivka. Do tada ga cuclaj i dalje...

ne mlati molim te Kelerman bre , pravo mushko, ono, juznjacko Americko,al musko...plava kosa,plave okica,jesu bejbi fejs,al vidi onu vilicu , onu konstituciju glave and all ...onda onu kockastu gradju,ono drzanje...pfff, a Bejlis ko neki becki djecacic, jos kad je stavio naocaLE...Kelerman je podnoi svoja sranja kao musko (autodestruktivno ) a ovaj se ko pickica zalio i kukao okolo

Kalerman pravo juznjačko muško... nemoj da me zayebavaš. Izgleda kao odrasla verzija Mekoli Mekalkina,doduše manje autisticna :lol: Ja ni u ti njegovu autodestrukciju nikada nisam mogao da poverujem :lol, On je tu uvezen samo da izigrava velikog bacaje zbog one bicharke forenzicarke... aka love interest serije. Bejlis je kao becki decacic... pa Bejlis je taj koji menja frizure, bori se, menja religije, seksualne orjentacije... postavlja big questions... psihicki je iscepanmolestejhnom iz detinjstva... rade mu non- stop moralne & ontoloske vertikale... a dotle kalerman nije ni svoju boyscout frizuricu promenuio za tri sezone :lol:...

( u popove bijashe li? )

aha, u popove : D...

humorni momenti u ovakvoj seriji su jedan od milion razloga zasto je homisajd dragulj.

Manchkin je tu motorino... ipak je chovek zaradjivao leba kao stend ap komidijan....

sad se sjetih imena,bez guglanja zivota mi stenli bolander

Bolander je ipak preziveo juznjacki svinjokolj jos u Deliverens... puno je to iskustva sakupljeno u ljudini :D

serija je maksimalno kvalitetna i druga sezona je savrseno napisana,

ne'am pojma mozda i odgledam jednom... ali sve manje izgledno zbog ovih WIREtarda koji misle da su popili svu pamet na svetu... ko zna... mozda postanem bigest fen :lol:...

Poslednja izmena:
Kakva je ova Breaking Bad; na svoju bruku, tek sam sada poceo da je gledam?:sad2: Odgledao sam prvih 4 epizoda, i za sada je fantasticno; nisam mogao da verujem da onaj sto glumi nekog smesnog caleta u seriji za pustanje mozga na otavu 'Malcom in the middle' moze onako dobro da glumi:think:

Poslednja izmena:
Kalerman pravo juznjačko muško... nemoj da me zayebavaš. Izgleda kao odrasla verzija Mekoli Mekalkina,doduše manje autisticna Ja ni u ti njegovu autodestrukciju nikada nisam mogao da poverujem :lol, On je tu uvezen samo da izigrava velikog bacaje zbog one bicharke forenzicarke... aka love interest serije. Bejlis je kao becki decacic... pa Bejlis je taj koji menja frizure, bori se, menja religije, seksualne orjentacije... postavlja big questions... psihicki je iscepanmolestejhnom iz detinjstva... rade mu non- stop moralne & ontoloske vertikale... a dotle kalerman nije ni svoju boyscout frizuricu promenuio za tri sezone ...
kelerman je fallen boy scout a nema nista atraktivnije od toga,hvala :D
bejlis je, ukratko,p o ovom tvom opisu zensko. kad krene da palche i da se grli sa onim ujakom sto ga je dir'o jaooo majko mila....Ne.Men don't behave like that.

Sto se tice Wirea, ne mora da znaci da ce ti se dopsti.MIlsim, jeste dobra serija,ali kazem ti....znas sta je meni lose u vezi Wirea, sto je nekima najveci kvalitet?previse likova,ne mozes se dovoljno investovati.
Likovi dosta lice na ove iz Homisajda.... onaj glavni crnja iz virea je kao pemblton, kima je kao gej verzija kej hauard ( i manje kul ako smijem primjetiti), meknalti nesto kao kelerman/pemblton, nesto izmedju, veliki crnac koga obozavam :lol: je kao meldrik luis itd....lester frimon pomalo lici na mancha,na tu je foru, itd,itd...

Kalerman legenda .. oduvek sam to pricao ..
eto,eto :lol:! ja luisa obozavam inace, najjace je kad je ljubomoran na kejzato sto je ona sardzant. manch na 0:24 :lol:
mada, jesi u pravu za tu forenzicarku. ja sam nju gotivila,ali kad pogledas malo, ona jeste bila taj soap momenat u seriji...te je kelerman sa njom,te je bejlis.
ali najvece legende su pemblton,bejlis (dobro,dobro,to je de fakto) ,dzi,kej,felton,manch i dodala bih luisa.
najvise me nervirala ona riba plava, onaj sergent ne znam ni ja sta, sto su joj spustili rank oni crnci, valjda je bila sa Boom. grrr.

ma savrsetnvo, cuti, sa'cu da skinem:lol:

Poslednja izmena:
Ko da sam ja pisao...Kelerman je na kraju ispo heroj hrabar do neba...Al bio je previše emotivan...Nije samo to što je ovaj posto peTer nego što se promenio u ponašanju posto arogantan do jaja...Ustvari praktičn o svi u seriji imaju neki uvrnut ego trip sem Džija i Meldrika on je isto ok šaljivdžija...

Back