sarabubasara
Poznat
- Poruka
- 9.927
sve je pocelo kad se Kimberli vratila u prichu i skinula svoju periku sa glave..... oh aj remember det...al odgledah od prve do poslednje epizode...Covece ja se secam Melrouz plejsa kao klinac... serija je pocela kao normalna... kao pandan Beverli hilsu... ono o ljudima koji su tek izasli sa faksa... njihovom trazenju posla, ljubavnim vezama.... soft sh*it... da bi serija najednom dobila zaokret i pretvorila se u show nakaza... ljude sa oziljcima na glavama... & kao vrhunac svega Heder Loklir ... pokusava da digne u vazduh ceo kompleks stanovanja, a sve stanare da posalje u vecna lovista . Tu se povlaci crta... i kaze, oke... ovo vise nema veze sa mozgom. Screw u guys, i'm going home.
to su bila vremena,kad si lijepo mogao da gledas serije na TVu i da imas zivot uporedo sa tim...
dzizs krajst, pa dobar je frajerSta se primas na tog Kalermana ;lol;... pa taj lik je najvise glumatao u seriji. Prva ekipa je ono sto vredi... Melissa Leo, Jafet Koto, Manch, Luis, Boldvin... pa i pored toga... da nije bilo osovine Bejlis / Pemblton serija bi trajala jednu sezonu i bila zaboravljena... Pemblton je vukao sve pored sebe... nesto slicno kao Mikele Dzordan u nekada mocnim Chikago Bulsima...

a to na stranu, super je kao lik dok ne propadne i bas krene da se ponasa kao kreten. Kelerman

ta prva ekipa jeste najbolja,boldvin, kej ,manch,meldrik luis, dzi i onaj stenli zove li se, manchov partner, to je bio vrhunac serije,ali kad je onaj debeli i bo, kad su oni otisli i nikad se vratili nisu (ja sam vsve ocekivala da se vrate) i dalje je serija bila odlicna. Pemblton je vrh , njegov karakter i kvalitet generalnog storilajna se ne moze opovrgnuti, ali isti slucaj sa MekNaltijem-svuda je. Samo je Pemblton bio bolji lik od MekNaltija, MekNalti bas zna da izpizdi nekad, a Pemblton je bio savrsheno napisan lik. Ja takve likove cesto ne volim ,jedino je Pemblton izuzetak .Da nema Bejlisa, ne bi bilo Homisajda, jer je on taj tur de fors koji nas uvodi u seriju, al nikad nisam shvatila opsesiju koji ljudi (narocito zene,o boj)imaju sa njim. po meni, najgori glumac u seriji,ako cemo iskreno, kajl sekor, to sam nedje i rekla ranije.
Majk Rid je odlican kao Kelerman, neces me ubijediti da glumata, kraj

inace,vjeciti sam shipper kelermana i kej hauard

enivejz...kad kelerman ode i ode vecina te prve/druge postave osim Mancha ( nikad nijesam bila fan neki veliki mancha kad smo kod toga,mada jeste legenda)i Luisa, tad veeec ulazi u nivo Red i Zakona. Kad dodje ona italijanka, ona crnomanjasta i onaj Felton, ne znam ni kako se zvashe, onaj sto je Luisov partner koji je ubijedljivo najgori lik u seriji, racunajuci i sporedne,racunajuci i onog crnju mrshavog sto stalno maltretira Dzija (on nije lose napisan lik,samo je zao

ko me razumio, svaka mu chast