Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

zemlja pobune ili kako je sasavi italijani zovu terra ribelle
neko je nekog ubio, otkrivio drugog i sada toga progone drugog a taj drugi voli zenu tu od prvoga ali prvi ne zna ali naslucuje.
Drugi si prikljici razbojnicima u sumi i tamo sazneje razne stvari dok ga ovi prvi love, sve u svemu simpaticna serija :)

e nije fora da prepricas radnju.treba te banovati zbog spojlerisanja.stalno to radis

Zavrsio drugu sezonu True Detective.

Sta znam... vreme je da se pojavi neka detektivska serija po ugledu na Poroke Majamija ili Tropsku vrelinu. Dosta je bilo pandura sa raspalim privatnim zivotima.

15%2B-%2B1
:lol:

Poslednja izmena:
The Walking Dead brutalno krenuli šestu sezonu, ovo prilično obećava :maramica::maramica::maramica:. Voze se k'o Vučić na Pinku :mrgreen:

Prošla sezona im je bila usporena i dosadna,tako da su morali nešto uraditi,inače pade gledanost.

- - - - - - - - - -

The Walking Dead brutalno krenuli šestu sezonu, ovo prilično obećava :maramica::maramica::maramica:. Voze se k'o Vučić na Pinku :mrgreen:

Prošla sezona im je bila usporena i dosadna,tako da su morali nešto uraditi,inače pade gledanost.

Različiti ukusi,ja sam svih deset u komadu odgledao.

Šteta, završava se sve u prvoj sezoni. Komplet priču su strpali prvu sezonu, zato se priča tako brzo razvija.

Nešto su prdili za drugu sezonu al' sve je to na dugom štapu da se razumijemo.

Mozda sam ja ocekivala nesto vanserijski, a manje-vise vec vidjeno. Gluma jeste dobra, ali cim sam skapirala u cemu je kvaka, splaslo mi interesovanje.

Preporučujem The Affair

aff-300x408.jpg

mada je možda više za žensku publiku, ne samo zbog teme (bračna preljuba) već i zbog estetike (vrlo suptilno snimljena), ali nije isključeno da bi se i muškadiji mogla svideti, pošto Noa priča svoje viđenje preljube koju je počinio on i koju čini Alison, a Alison opet svoje viđenje svega toga (u drugoj sezoni uključuju se i njihovi ex supružnici sa svojim viđenjima)

- - - - - - - - - -

ovo sam počela da gledam http://www.imdb.com/title/tt1740299/ i nije loše, mada me nije osobito oduševila (nacisti u USA, pobedili u ratu, američki pokret otpora i dr)

a za francusku seriju Resistance sam čula da je dobra, ali nikako da pogledam, pa ko želi http://www.imdb.com/title/tt3587846/

Preporučujem The Affair

aff-300x408.jpg

mada je možda više za žensku publiku, ne samo zbog teme (bračna preljuba) već i zbog estetike (vrlo suptilno snimljena), ali nije isključeno da bi se i muškadiji mogla svideti, pošto Noa priča svoje viđenje preljube koju je počinio on i koju čini Alison, a Alison opet svoje viđenje svega toga (u drugoj sezoni uključuju se i njihovi ex supružnici sa svojim viđenjima)

- - - - - - - - - -

Odgledala The affair,prvu epizodu.Deluje jako zanimljivo,svako prica svoju pricu,a,opet,prilicno se razlikuju..Nego,upalo mi u oci sto su svi gadni.Muz,zena,ljubavnica,njen muz...svi lice na majmune... :eek:

Zoo mi je veliko iznenadjenje,videcemo kako ce ici dalje... :ok:

Chicago fire mi jos uvek drzi paznju :ok: a pocela sam i El barco pa,videcemo...

Odgledala The affair,prvu epizodu.Nego,upalo mi u oci sto su svi gadni.Muz,zena,ljubavnica,njen muz...svi lice na majmune... :eek:

:lol:
pa ne znam, imaš visoke estetske kriterijume vrvt :D

Meni je Ruth Wilson vrlo privlačna žena, iako priznajem da nije klasična ljepotica (ili je do uloge ili do značajnog glumačkog talenta), a Dominic Westa sam već gledala u Žici... u Aferi me nervira, ali takva mu uloga, i treba malo da nervira.

p.s. i da, meni je muž od Alison privlačan muškarac :rumenko:

Back