Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

god4gods-1.jpg

Pokusajte da nadjete na internetu ovu Juzno Korejsku TV seriju, necete pogresiti, posebno zenski deo,... bice plakanja, strepnji, neizvesnosti ali i smeha......jednom recju ocekujte sve sto mozete da zamislite.......TV serija je puna , mistike, fantazije, spiritualnosti i naravno ljubavi..oko ljubavi se sve i vrti...:-)

Naravno i muski deo publike ce uzivati, ko sto rekoh film je nezan ali i okrutan.........
Zanr:
Drama, Istorija, Mitologija, Akcija

PS.

Evo link za jednu od muzickih numera, koja se provlaci kroz citavu seriju, pa osetite delic atmosfere.....inace celokupna muzika je odlicna i ukomponovana je tako da vam naliva dodatne emocije do granica izdrzljivog....
http://www.esnips.com/doc/d7500658-612a-48fb-91d8-ecd0943fd085/14-.-Forgive-Me-(Approval)---Joon-Suh

Ovde u Kini, a i u celoj Jugoistocoj Aziji "Legenda" ili kako su je preveli na Engleski jezik "The Story of the First 4 Kings Four Gods”je jedna od najgledanijih Tv serija svih vremena!!!

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Legend of Seeker
I sezona

Tragac..Mracni Ral..Carobnjak I reda,Ispovednica,Mord Sith..Mac Istine..Knjiga Senki..
sa jedne strane dobro sa druge zlo koje treba unustiti..a to moze samo Tragac..i Ljubav kao najveca i neunistiva magija..
Ja volim ovakve bajke u serijama i filmovima..iako su Gospodari prstenova neprevazidjeni i dalje..sve u svemu..
uzivala sam u dobrim efektima..scenama borbi ..magiji i carobnjacima..

DF3C5E3F01DF4A629A357052FFBAD622-500.jpg

ne no je za tebe ;)
ja jedino u zadnje vrijeme mogu ispratit it's always sunny in california...remek-djelo od serije,svakom ko je gledao serije tipa the office uk & us je preporucujem,+ je bolesnija masu puta...ovo ostalo:dexter,fringe,supernatural,californication...ne sjetim se ni da skinem...

zapostavio si Dextera,najbolju seriju ikad...shame on you:ljutko:

Kada malo razmislis Oz je fegetskija serija od Will and Grace.To nam je gej lobi zapakovao da se ni ne zapitamo sta gledamo :idea::!:

Sedi neki gej shef studia za kompaniskim stolom i kaze hm...hajde da potrpamo gomilu alfa muzjaka u zatvor koji ce se u svakoj epizodi trtiti u bulju i krljati pred kamerama po pola minuta,a da niko ne reaguje,misim toga nema ni u will&grace.

Poslednja izmena:
Kada malo razmislis Oz je fegetskija serija od Will and Grace.To nam je gej lobi zapakovao da se ni ne zapitamo sta gledamo :idea::!:

Sedi neki gej shef studia za kompaniskim stolom i kaze hm...hajde da potrpamo gomilu alfa muzjaka u zatvor koji ce se u svakoj epizodi trtiti u bulju i krljati pred kamerama po pola minuta,a da niko ne reaguje,misim toga nema ni u will&grace.

OZ je fenomenalna i realna serija do bola.Nije nasminkana kao PB.A sto se tvog stava o fegetima tice i trpanja likova u seriji,uplati aranzman od jedno mesec dana u nekom od americkih zatvora,pa ces da vidis sta ce da ti bude sa crnom rupom

god4gods-1.jpg

Pokusajte da nadjete na internetu ovu Juzno Korejsku TV seriju, necete pogresiti, posebno zenski deo,... bice plakanja, strepnji, neizvesnosti ali i smeha......jednom recju ocekujte sve sto mozete da zamislite.......TV serija je puna , mistike, fantazije, spiritualnosti i naravno ljubavi..oko ljubavi se sve i vrti...:-)

Naravno i muski deo publike ce uzivati, ko sto rekoh film je nezan ali i okrutan.........
Zanr:
Drama, Istorija, Mitologija, Akcija

PS.

Evo link za jednu od muzickih numera, koja se provlaci kroz citavu seriju, pa osetite delic atmosfere.....inace celokupna muzika je odlicna i ukomponovana je tako da vam naliva dodatne emocije do granica izdrzljivog....
http://www.esnips.com/doc/d7500658-612a-48fb-91d8-ecd0943fd085/14-.-Forgive-Me-(Approval)---Joon-Suh

Ovde u Kini, a i u celoj Jugoistocoj Aziji "Legenda" ili kako su je preveli na Engleski jezik "The Story of the First 4 Kings Four Gods”je jedna od najgledanijih Tv serija svih vremena!!!

Ovo sam trazila..nema nigde..

Jos jedna sjajna serija iz BBS produkcije
Cranford..vreme zbivanja..1840.g staro englesko selo u kome je ostalo malo starih zitelja..Meti koju igra sjajna Dzudi Denc..njena sestra Debora i miss Pola su okosnica tradicije i ..ogovaranja naravno..Kada u Cranford sa zeleznicom dolazi i mladi lekar sa inovacijama..jasno je da je sa njima doslo i vreme promena..Kako ce se to vreme prihvatiti i na koji nacin..ostaje da vidite u ovoj seriji od 5 epizoda od po 1 sat trajanja..

432676.jpg

Back