Serije poput shogun-a

MrNapokon

Supersonik
VIP
Poruka
70.900
Odgledao sam svih 10 epizoda. Moram da priznam da me je zadrzalo iako nisam ljubitelj preterano sociopatskih elemenata u danasnjim serijama. Ali imala je ovako zanimljivu pricu. Recimo vikinzi mi se nisu dopali. Previse nasminkano i "cool".
Preporuke u tom duhu za nesto sledece? Ne mora cak ni istorisjka.

Igranih nema, ali imas crtani Blue Eyed Samurai to ti je vrhunac koliko neka crtana serija moze dobra da bude.

8.7 ocena.

Prica, glasovna gluma, sve je savrsenstvo.

I desava se otprilike u isto vreme kao Shogun. Ili generaciju kasnije.

Glavni lik je mesavina japanke i jednog od engleskih tajkuna koji su prvi dosli u Japan i tamo zauzeli neke pozicije.

Odgledao sam svih 10 epizoda. Moram da priznam da me je zadrzalo iako nisam ljubitelj preterano sociopatskih elemenata u danasnjim serijama. Ali imala je ovako zanimljivu pricu. Recimo vikinzi mi se nisu dopali. Previse nasminkano i "cool".
Najbolja novija sociopatska ti je Succession, tema je totalno drugačija u odnosu na Shogun. Ali kida.

Roots, south and north, war and remembrance……

Igranih nema, ali imas crtani Blue Eyed Samurai to ti je vrhunac koliko neka crtana serija moze dobra da bude.

8.7 ocena.

Prica, glasovna gluma, sve je savrsenstvo.

I desava se otprilike u isto vreme kao Shogun. Ili generaciju kasnije.

Glavni lik je mesavina japanke i jednog od engleskih tajkuna koji su prvi dosli u Japan i tamo zauzeli neke pozicije.
Joj ne znam brate. Nesto me crtaci...Svestan sam da sve to nije tom i dzeri i da je to na nekom drugom nivou ali opet...

Back