nole sutra igra sutra (tj. u cetvrtak)...![]()
A ja mislila sutra u sredu, znaci cetvrtak. A znas li okvirno vreme?
Hvala puno na odgovoru.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nole sutra igra sutra (tj. u cetvrtak)...![]()
ne znaju ni oni jos... al proveravaj povremeno novakov sajt ( http://www.novakdjokovic.rs/ )... cim budu znali kada ide mec- napisace...A ja mislila sutra u sredu, znaci cetvrtak. A znas li okvirno vreme?
Hvala puno na odgovoru.

E medo sto si uklopio smajlija sa slikom...![]()
evo, u ime primecivanja toga sto nije bilo namerno...

Nece da se ljutimo.... 
hehe.. verovatno i ne zivis u srbiji zbog mnogo stvari koje bi trebale da budu ovakve, a onakve su...Ne zivim u Srbiji,ali imam rts i ne mogu da verujem da se ne prenosi ova manifestacija. Zar ne bi tebalo da se prenosi kompletno sve.

)hehe.. verovatno i ne zivis u srbiji zbog mnogo stvari koje bi trebale da budu ovakve, a onakve su...
rts ce za sada (ako se i za ovo nisam istripovao) sigurno prenositi samo "meceve dana" (tj. one koji idu od 20.00)... tako da se ja nadam da cemo bar djokovica uvek videti (tj. da ce uvek biti smesten u taj termin)...
a za ostatak.. cemo da vidimo... (vidim da sada prenose troickog)
Ti to stvarno placas?Ja koliko znam placam mesecnu pretplatu Tiajnicu 450 dinara a moram da gledam "Zikinu sarenicu" jer nece da pustaju tenis....Kakvi govnari...

Ja koliko znam placam mesecnu pretplatu Tiajnicu 450 dinara a moram da gledam "Zikinu sarenicu" jer nece da pustaju tenis....Kakvi govnari...

E sad Srle brale moj,u tri rate treba da platim skoro 13.000 dindzi
I ljudi,bolje placajte....Verujte mi,ovo je lopovska drzava,uterace oni dug ovako ili onako...
Ne kritikuj mi generalnog
Šalu na stranu - mogli bi da prenose više![]()
Nisam placao skoro 3 godine i hop,ajmo pretnja pred sudsku tuzbu![]()
![]()
I ljudi,bolje placajte....Verujte mi,ovo je lopovska drzava,uterace oni dug ovako ili onako...
Inace,jel ide neko na koncert Mileta Kitica,imam dve karte,pa da uvalim nekome![]()
Jel' ovo neka sala?Nisam placao skoro 3 godine i hop,ajmo pretnja pred sudsku tuzbu![]()
![]()
Inace,jel ide neko na koncert Mileta Kitica,imam dve karte,pa da uvalim nekome![]()