Serbia Open

I ja sam to pomislila, al to je bzvz skroz... Mislim da su se i Nole i Janko dogovorili da prvo jedan uzme prvi set, a ovaj drugi drugi set i onda ko osvoji treći, pobedio je... Tako je izgledalo!

"Marko Đoković i Darko Mađarovski nisu se plasirali u polufinale "Srbija Opena", pošto su u četvrtfinalu izgubili od kombinacije Brunstrom/Rojer 6:2, 6:2."

pa kako ne prodjose majku mu kad su pobedili drugi dubl sveta?! :hahaha:

Zbog takvih stvari turnir nece biti ozbiljan,verujte mi. Otisao neciji tata,dogovorio se,stavio kucu na sina,uzeo 50 kuca jer su se dogovorili sa najboljim dublom sveta i to je to,sta,neko ce da me ubedi da je bilo drugacije?

One izjave po novinama bili smo indisponirani i ostalo,daaaaaaaaaaaaj molim te! To bi bilo kao kada bih ja,koji sam igrao godinama kosarku sada uzeo neko dete od 12 godina koje i izgubio....I izvlacio se na umor. Dakle,totalno bezveze.

Inace,danas su delili za dzabe karte i ja sam gledao Danijela i Sepija,xeexexexex...A dobar mec bese :D

Definitivno sjajan nacin da se MNOGO zaradi... ako je meca uopste i bilo na nekoj listi

Smejurija

Naravno,zbog davidenka i njemu slicnih ATP veoma pomno prati ovakve i slicne meceve,sto ne znaci da nisu uspeli da se ovajde na nacin koji nije sumnjiv

Poslednja izmena:
Karlovic ocajan kad ne servira,a Kubot,da ne poverujes... Covek je strpljivo cekao da se ovaj isprazni,hop,uzeo jedan brejk,ovaj se usrao,ovaj hop-uzeo i drugi i ajde Ivo na prvi voz do Zagreba...

E jes' moja greska :D :D :D

Iskreno,steta koliko su zvrjale prazne tribine na Dorcolu. Vreme je juce bilo ekstra,danas isto,a opet nema ljudi. Mozda je ipak cena karte previsoka za nase ljude,zar ne? Kazem,juce sam gledao jedan mec,bio je sjajan,danas je isto bio dobar mec...Al nema ljudi.

Ne vredi,ipak moraju da doalze veca imena da bi se mi naterali da dodjemo i platimo kartu. A kako ce to izvesti...E to je pravo pitanje.

E jes' moja greska :D :D :D

Iskreno,steta koliko su zvrjale prazne tribine na Dorcolu. Vreme je juce bilo ekstra,danas isto,a opet nema ljudi. Mozda je ipak cena karte previsoka za nase ljude,zar ne? Kazem,juce sam gledao jedan mec,bio je sjajan,danas je isto bio dobar mec...Al nema ljudi.

Ne vredi,ipak moraju da doalze veca imena da bi se mi naterali da dodjemo i platimo kartu. A kako ce to izvesti...E to je pravo pitanje.
pa dobro.. polako... :) kada igraci vide da je turnir i sve oko njega ok.. pocece i da dolaze u vecem i "kvalitetnijem" broju.....

ja ne mislim da je ovo lose za prvi turnir... niti mislim da ima mnogo atp 250 turnira (i uopste turnira) koji su uvek solidno popunjeni.... :)

Ma za prvi put je sjajno!Medjutim,moja zamerka je ta sto nigde ni na kartama,ni ovako,nema obelezja gde se koja zona nalazi,tribine i tome slicno....I da,sto nemaju nista da pokriju teren u slucaju kise! To je neverovatno....

Ali ostalo....Stvarno,svaka cast za organizaciju. Mozda bi trebali i da skinu malo cene karata,ipak je ovo Srbija :(

A sto se tice popularizacije turnira..Neka kao u Madridu nabace sisate skupljacice loptica,neka organizuju vecernje druzenje po splavovima i eto nama sledece godine i Federera da vara onog slona :D

Turnir je bio OK,cestitke Novaku,iako sam malo naviao za autsajdera iz Poljske.
I na kraju zamerka:AQUA NOVAK:rotf:
Ma dajte,molim vas!
Sta je sledece toalet papir Novak ili virsle Novak,malo su preterali.

Back