Serbia Open

2000 nije puno.. osim za nase prilike... :lol:
al za sledecu godinu ima da se otvorim- i da navucem jos nekog da mi pravi drustvo... a nadam se da ce i postava turnira biti jaca... :)

a mec je bio stvarno dobar... :D navijao sam za novaka jer sve mislim kako ima vece sanse da uzme turnir od tipse (tj. kako bi ovaj verovatno zabrljao negde)... a tako ce biti i sa viktorom... pomalo mi je zato i bzvz kad gledam ovakve meceve...

pa ja obozavam tenis, ali mi ne bi bio preterani trip da dolazim da gledam bitku 87. i 154. igraca sveta u okviru 1. kola... kada igraju nasi- tribine nisu tako prazne... a punice se i sa napretkom turnira (kako ovog konkretnog za 2009., tako i uopsteno kroz godine)... :)

pa ja obozavam tenis, ali mi ne bi bio preterani trip da dolazim da gledam bitku 87. i 154. igraca sveta u okviru 1. kola... kada igraju nasi- tribine nisu tako prazne... a punice se i sa napretkom turnira (kako ovog konkretnog za 2009., tako i uopsteno kroz godine)... :)

Sve je to ok,ja licno mislim da je moglo nesto da se uradi da tribine budu pune bez obzira ko igra jer ucinak i vizuelni efekat turnira bi bio mnogo bolji. Naravno da ce da se vremenom pune tribine, asvake godine ce biti bolje i bolje.

Da se vratim na temu.Iznenadenje turnira Ljubicic ispao,pobedio ga Brazilac Danijel. Nesto ne ocekivano na ovom nasem turniru. Ipak neka prava zanimljivost.

Poslednja izmena:

Back