Serbia Open

A ja mislila sutra u sredu, znaci cetvrtak. A znas li okvirno vreme?
Hvala puno na odgovoru.
ne znaju ni oni jos... al proveravaj povremeno novakov sajt ( http://www.novakdjokovic.rs/ )... cim budu znali kada ide mec- napisace...

a i sve informacije bice i na zvanicnom sajtu turnira: http://www.serbiaopen.rs/

.. a evo i stranice sa zvanicnog atp-ovog sajta: http://www.atpworldtour.com/tennis/1/en/tournaments/profile/5053.asp

i slicica odatle.. nek ide zivot.. :lol:

Poslednja izmena:
Ne zivim u Srbiji,ali imam rts i ne mogu da verujem da se ne prenosi ova manifestacija. Zar ne bi tebalo da se prenosi kompletno sve.
hehe.. verovatno i ne zivis u srbiji zbog mnogo stvari koje bi trebale da budu ovakve, a onakve su... :)

rts ce za sada (ako se i za ovo nisam istripovao) sigurno prenositi samo "meceve dana" (tj. one koji idu od 20.00)... tako da se ja nadam da cemo bar djokovica uvek videti (tj. da ce uvek biti smesten u taj termin)... ;)

a za ostatak.. cemo da vidimo... (vidim da sada prenose troickog :))

Poslednja izmena:
hehe.. verovatno i ne zivis u srbiji zbog mnogo stvari koje bi trebale da budu ovakve, a onakve su... :)

rts ce za sada (ako se i za ovo nisam istripovao) sigurno prenositi samo "meceve dana" (tj. one koji idu od 20.00)... tako da se ja nadam da cemo bar djokovica uvek videti (tj. da ce uvek biti smesten u taj termin)... ;)

a za ostatak.. cemo da vidimo... (vidim da sada prenose troickog :))

Na prvi deo recenice bicu suzdrzana,otisli bi daleko sa teme.......Zivim u Crnoj Gori,nije neka razlika.......
Ocekivala sam da ce sve da prenose jer to bi bilo normalno.Ovde tv prenosi kompletno meceve,zato sam iznenadena da nacionalna tv-rts ne prenosi takav dogadaj koji je od velike vaznosti za jedni zemlju kao sto je Srbija.

Nisam placao skoro 3 godine i hop,ajmo pretnja pred sudsku tuzbu :( :( :( E sad Srle brale moj,u tri rate treba da platim skoro 13.000 dindzi :( I ljudi,bolje placajte....Verujte mi,ovo je lopovska drzava,uterace oni dug ovako ili onako...

Inace,jel ide neko na koncert Mileta Kitica,imam dve karte,pa da uvalim nekome :)

Nisam placao skoro 3 godine i hop,ajmo pretnja pred sudsku tuzbu :( :( :( E sad Srle brale moj,u tri rate treba da platim skoro 13.000 dindzi :( I ljudi,bolje placajte....Verujte mi,ovo je lopovska drzava,uterace oni dug ovako ili onako...

Inace,jel ide neko na koncert Mileta Kitica,imam dve karte,pa da uvalim nekome :)

I meni isto stiglo toliko ali ne znam dal ce moji da plate.... A bolje da delis karte za Serbia Open nego za Kitica (deda koji se tripuje da ima 20 godina)....

Jel' ovo neka sala? :lol:
Za Kitica? :)

Ja dobio za dzabe,slucajno,pa rekoh,daj da zaradim neku kintu ako je moguce.. :D :D :D

A inace,da sam imao sanse da uzmem neke karte za tenis,ne bi ih ni prodavao...Lepo bi kao covek otisao da gledam :D

Back