_0pu§TεNº_
Aktivan član
- Poruka
- 1.602
данас на мечу Љубичића нема живо пиле на трибинама
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Krivo mi je sto nema vise gledalaca na ovom turniru...Mislim da to zasluzuje...
Da se isti turnir napravio u Podgorici... Tribine bi stalno bile dupke pune...
Krivo mi je sto nema vise gledalaca na ovom turniru...Mislim da to zasluzuje...
Da se isti turnir napravio u Podgorici... Tribine bi stalno bile dupke pune...

Ne mogu da verujem da su Marko Đoković i onaj Darko pobedili Zimonjića i Nestora!!!
nemoj da pričaš....nisam slušala vesti ovih dana...pa, to je stvarno ... namestenonemoj da pričaš....nisam slušala vesti ovih dana...pa, to je stvarno
![]()

hvala!Karlovic ocajan kad ne servira,a Kubot,da ne poverujes... Covek je strpljivo cekao da se ovaj isprazni,hop,uzeo jedan brejk,ovaj se usrao,ovaj hop-uzeo i drugi i ajde Ivo na prvi voz do Zagreba...

pa dobro.. polako...E jes' moja greska![]()
![]()
Iskreno,steta koliko su zvrjale prazne tribine na Dorcolu. Vreme je juce bilo ekstra,danas isto,a opet nema ljudi. Mozda je ipak cena karte previsoka za nase ljude,zar ne? Kazem,juce sam gledao jedan mec,bio je sjajan,danas je isto bio dobar mec...Al nema ljudi.
Ne vredi,ipak moraju da doalze veca imena da bi se mi naterali da dodjemo i platimo kartu. A kako ce to izvesti...E to je pravo pitanje.
kada igraci vide da je turnir i sve oko njega ok.. pocece i da dolaze u vecem i "kvalitetnijem" broju.....