Seranovi

Mama mia!:eek: Ne da je bolja od Tete, negooo...nadam se da nema krive noge, a?:per::lol:

:hahaha: Nadam se da nema krive noge,al ko zna genetika je cudo :lol:
Za mene su jedini i pravi SPANSKI seranovi i nikavi drugi...kakvi italijanski...a i mi da napravimo to ne bi bilo to...Dobro se secamo kako se proslavila srpska verzija Ruzne Beti :thumbdown: kasnije cu postaviti slike Seranova koje jos sigurno niste videli :per:

OMG! Pogledajte kakvu sam sliku nasla :eek:
2nr38jk.png

U svakoj drugoj epizodi on hoće da bije Hosika štapom.
A i bilo je i u onoj kad ih je Fiti zajebao za pare,ne znam tačno koja je.
A najjače je kad onaj Mufilanćes ili tako nešto ne da pare za bar,a Santi uzme štap i počne da se dere : ''Bronhitičaru,marš napolje'' ...

A sto je najgore mislim da je bila nominovana za najboljeg glumca iz te serije ili tako nesto..mislim posle Nikole Simica i Seke koji su bili fantasticni ... :confused:
Mada je tesko i Santija glumeti. Treba biti ozbiljan u onakvim situacijama, npr kada motkom juri nekog :lol:

Nem' pojma za to...
Ma da, ali ipak mislim da je teze glumeti Dijega. Meni ne bi toliko tesko bilo da idem i da se dernjam unaokolo, a da budem onako miran i da glumim nekog pomalo glupog i dobro lika, to je vec teze.
Zamislite da se Santi prijavi za kurs "Nije tesko biti fin"...komedija.:lol:

OMG! Pogledajte kakvu sam sliku nasla :eek:
2nr38jk.png

Fotomontaza ali cista zagledajte se malo u sliku i videcete kako joj je glava nakalemljena. A ako je ono dijego onda svaka mu cast extra izgleda.

Ne mogu da verujem da su se neki primili...:roll: :hahaha:

Back