Seranovi

ewo wam neke slichke...od santija...xD
i256546317_65228_7.jpg

i256546329_97770_7.jpg

malo su mutne, nadam se da wam ne smeta...:)

Samo gde je ona, mislim, ali nisam sigurna, raspravicemo to jos...:mrgreen::mrgreen:

Ma uradite čuveni:"Pocestin test"koji se može naći na nekoliko strana pre,to je nepobediv test...;)

Inače,50.epizoda pod imenom:"Modus Operandi"je epizoda u kojoj je ubijen poreski inspektor,a Dijego i Fiti sumnjaju na Santija,koji usvoji nekog psa itd.

CAP.43-1-470.jpg

Prepoznajte Dijega u najnovijem španskom filmu Celda 211(2009).

http://3.***************/_5sA_4l6-FDc/SWcdrmwHpAI/AAAAAAAABzg/lSPClfWNx5k/s400/celda-211.jpg

Ljudi,ja hoću da se ljuljam!:(

A cekajte, koji su prvi seranovi poceli? Spanski ili neki drugi?

Inace, nmislim da su bolji spanski, ali nista ne znam dok ne pogledam i italijanske...:)

Prvi su Španski,pa su Česi,Italijani i Portugalci napravili svoje verzije...Možda ima još neka,ali ja sam samo za ove čuo!

Češki Seranovi su najgori!!!!!!!!!!!!!Dijego je neki ćelavi kreten(mislim i ovde je ćelav,ali tamo je neki debeli,ćelavi...):

Moje rankiranje,koliko je ko extra...

1.Španski-Ocena 10,00(Ja bih dao 1000000000000 ako može,ali maximum je 10,00)
2.Italijanski-7,28
3.Portugalski-6,31
4.Češki-5,43

Mirka bi bila dobra da glumiTete, ali kad bi dobro glumela...a smem da se kladim da ona ne bi imala veze sa glumom.:confused:

Ja mislim da je najbolji glumac u seranovima Diego...mislim, najbolje glumi. :D

Da...a i onu ulogu cak ni nije tesko odglumeti...beda.:confused:
Aha...:)
A sto je najgore mislim da je bila nominovana za najboljeg glumca iz te serije ili tako nesto..mislim posle Nikole Simica i Seke koji su bili fantasticni ... :confused:
Mada je tesko i Santija glumeti. Treba biti ozbiljan u onakvim situacijama, npr kada motkom juri nekog :lol:

Back