Seranovi

Natalia Sanchez nema nikakve veze sa glumicom Veronicom Sanchez,koja glumi Evu.
Natalia Sanchez ima stariju sestru Sandru Sanchez.
Natalia Sanchez govori Španski,Engleski i Francuski jezik.
Natalia Sanchez voli tenis i skijanje,i viđena je na 2008 Madrid Masters.

Proverite je na Facebook-u i ako bude dala tačan odgovor na sledeće probe to je ona:

Pitajte je nešto na francuskom,španskom i engleskom.
Pitajte je koji su joj omiljeni sportovi.
Pitajte je "kako je njena sestra Veronica."

Dobar test za početak.

Proverite je na Facebook-u i ako bude dala tačan odgovor na sledeće probe to je ona:

Dobar test za početak.

odlicna pitanja,svaka cast,savrsen test da se proveri.....

Da li ovde postoji moderator? Neka brise sve u vezi Natalije Sancez i njenog profila na FB jer svi beze sa teme. Upropastili su temu! Ako nekog zanima njen glupi profil neka pise na PP i zanosi se. Muka mi je da udjem u ovu temu vise od toga a od samog pocetka sam ovde. Da su napisali jednom nego 100 puta postvaljaju isto pitanje, "Jel pravi, nije, jeste, jel pravi?, jel pravi, ona mi je rekla da je u vezi sa Vikrom jupiiiiii"!!!..I na to se svela cela tema. Sramota! Nije ni cudo sto su stari clanovi otisli sa teme a Wapa dodje jednom mesecno. :rtfm:

Da li ovde postoji moderator? Neka brise sve u vezi Natalije Sancez i njenog profila na FB jer svi beze sa teme. Upropastili su temu! Ako nekog zanima njen glupi profil neka pise na PP i zanosi se. Muka mi je da udjem u ovu temu vise od toga a od samog pocetka sam ovde. Da su napisali jednom nego 100 puta postvaljaju isto pitanje, "Jel pravi, nije, jeste, jel pravi?, jel pravi, ona mi je rekla da je u vezi sa Vikrom jupiiiiii"!!!..I na to se svela cela tema. Sramota! Nije ni cudo sto su stari clanovi otisli sa teme a Wapa dodje jednom mesecno. :rtfm:

pa i mene je smorilo sto skoro niko vise ne komentarise epizode

Dobar test za početak.
Extra test,proveriću.;)

Ko te bre banovao?

A,dobro,ljudi ja sam onim postom hteo da završim diskusiju o Natalijinom profilu,a i to ima dosta veze sa Los Serrano...

Ajde,da se za*ebavamo na temi,nikom neće da škodi,a ako otvore novu ćemo da protestujemo...

Ko te bre banovao?

A,dobro,ljudi ja sam onim postom hteo da završim diskusiju o Natalijinom profilu,a i to ima dosta veze sa Los Serrano...

Ajde,da se za*ebavamo na temi,nikom neće da škodi,a ako otvore novu ćemo da protestujemo...

To sam baš 'teo da kažem,i njihovi FB profili imaju veze sa Seranovima...

Koja epizoda u utorak,tj. kako se zove?:think:

Ko te bre banovao?

Naravno da fb ima veze sa njima..sve ovo sto smo pisali o njima i njihovom facebook-u nismo promasili...
Sta kazete za Natalijinu sestru? :per:
19245866dr8.jpg

Postavi ako imas pesmu Primer encuentro od SJK.........

a ne mogu da verujem istekli su linkovi,sad cu da iscimam nekog ponovo da okaci,ajde ako neko ovde ima neka okaci.ta pesma primer encuentro je sa drugog albuma D.P.M. imao sam sve te pesme,ali sam izbrisao kad sam rusio sistem.zjeeeee:(

bio bih vam puno zahvalan.

Poslednja izmena:

Back