Seranovi

Kad Santi kaze : ,,Ja sam Santijago,od Apostol"...hHahahahah :hahaha:
Prejaka epizoda,ona Ana glupaca morala da da Ferminu otkaz,ali ga ipak wratila,a Ana i Fiti,prwo se poljube pa poswadjaju,heee.. :D

E er zna neko gde je shpageta?

Jedva čekam s"J"utra uveče...Seranovi su naJJJJJJJači!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Meni ništa ne smeta da gledam sa Selijom,yes da je odvratna,al rimemberuyte da ona josh ne zna da da je Diego udovac u crnom...

A ovo za 7.Avgust i 16.Mart...hmmmm....kakva glupost...Isto i ono za godine,što sam naveo u mom prvom postu,da Dijego može da bude rođen i 1959.,1960.,1961.i 1962.jer na to ukazuju podaci koje smo dobili,a Fiti je onda rođen 1964.jer je 2004.slavio 40.rođendan...A Santi sad ima 45 godina,znači on je ili 1962.ili 1963.,a nosili majce "Generacija 50tih",a niko nije rođen 1950ih(možda eventualno Dijego ali samo u kasnom novembru ili tokom celog decembra)...:)

image_23642005.jpg

Evo me, tu sam. Lepo s tvoje strane sto si primetio da me nema.Nisam se javljala nekoliko dana jer nisam imala vremena, ali pratim redovno sve sto se ovde dogadja i, moram da priznam, imam sve manje zelje da pisem jer ovo vise i nema veze sa Seranovima... Toliko vredjanja i svadje na ovom forumu! A tek kakve izraze i termine pojedinci koriste! :besna: Bas kao sto neko rece, uhvati me nostalgija kad se vratim na pedesete strane kad sam se i ja ukljucila. Svi smo pricali o seriji, zajedno se smejali i podizali raspolozenje jedni drugima. A sad... Kad se tema vrati na seriju, sigurno cu se i ja ukljuciti, jer je i dalje (po treci put) redovno gledam i uzivam.
Pozdrav Rastku i ostalim pravim ljubiteljima ove serije. :bye:

Sad sam se dopisiwao na fejsu sa Natalijom,ali s njenim prawim profilom,stwarno je prawi..;)
Kazhe da se widjas wremena na wreme sa Kurom,Manua dugo nije widela..

Kazhe za Lusiinu smrt da je Lusija u stwarnom zhiwotu imala puno posla pa su smislili scene tako. :(
Pitao sam je dali je gledala ikada Seranowe,kazhe da nije,samo da je pogledala par epizode,poshto joj nedostaje rad s tim ljudima.. :D..Lepo smo se iscaskali..

Sad sam se dopisiwao na fejsu sa Natalijom,ali s njenim prawim profilom,stwarno je prawi..;)

Kazhe za Lusiinu smrt da je Lusija u stwarnom zhiwotu imala puno posla pa su smislili scene tako. :(
Pitao sam je dali je gledala ikada Seranowe,kazhe da nije,samo da je pogledala par epizode,poshto joj nedostaje rad s tim ljudima.. :D..Lepo smo se iscaskali..
Znam da je u vezi sa Victorom i sve drugo znam ;)

Evo me, tu sam. Lepo s tvoje strane sto si primetio da me nema.Nisam se javljala nekoliko dana jer nisam imala vremena, ali pratim redovno sve sto se ovde dogadja i, moram da priznam, imam sve manje zelje da pisem jer ovo vise i nema veze sa Seranovima... Toliko vredjanja i svadje na ovom forumu! A tek kakve izraze i termine pojedinci koriste! :besna: Bas kao sto neko rece, uhvati me nostalgija kad se vratim na pedesete strane kad sam se i ja ukljucila. Svi smo pricali o seriji, zajedno se smejali i podizali raspolozenje jedni drugima. A sad... Kad se tema vrati na seriju, sigurno cu se i ja ukljuciti, jer je i dalje (po treci put) redovno gledam i uzivam.
Pozdrav Rastku i ostalim pravim ljubiteljima ove serije. :bye:
Pa *** i ja to kazem aj sad pricamo o seriji Drago mi je sto si josuvek tu:worth:

:super:Davide jel znas spanski?

Meni je onaj crnac bas super zao mi je sto je santi bio onakav prema njemu:(

Davide, nemoj da se ljutis, ali ne verujem ti... Mislim, mozda ti ne lzes, ali stvarno ne verujem da bi ona trosila vreme na neke pojedince koji nemaju veze sa njom i njenim zivotom. Mis'im, nemo' se ljutis, ali sve je tako. :)

Spageta je u pravu, ali j.bg, sta da pricamo sto vec nije receno?:neutral: Sve jeispricano....ajde stavlajjte linkove pesama iz serije.:D
Meni je dobra ona od Marcosa i od Tete "Besame"....:P

Da se ja pitam, ja bih sve Nas banovao, svi spamujemo, a samo o Davidu pricaTE lose... :P

@tema

Manu je poceo da smara...na pocetku je bio ok, ali sad je smor, uvek ima neku smornu facu. :confused:

Poslednja izmena:
Davide, nemoj da se ljutis, ali ne verujem ti... Mislim, mozda ti ne lzes, ali stvarno ne verujem da bi ona trosila vreme na neke pojedince koji nemaju veze sa njom i njenim zivotom. Mis'im, nemo' se ljutis, ali sve je tako. :)

Spageta je u pravu, ali j.bg, sta da pricamo sto vec nije receno?:neutral: Sve jeispricano....ajde stavlajjte linkove pesama iz serije.:D
Meni je dobra ona od Marcosa i od Tete "Besame"....:P
Ne lazem,nemam koristi od toga,stvarno sam pricao s njom.Pravi profil joj je Natalia Sanchez Molina,sad ima neku sliku na kojoj je Victor.Nemam koristi od laganja.

Ja se te epizode sa boginjama i kad je Fiti nosio tange uopste ne secam! Prosto ne mogu da poverujem da sam oba puta propustila istu epizodu! Cak sam pomislila da su oni zaboravili da je emituju, al' ako ste vi ostali gledali znaci da je ipak bila. Veceras ne smem da preskocim.
Ali ideje su im stvarno sjajne - pocnem da se smejem i na samu pomisao kako bi izgledao "medeni mesec" Dijega i Dijegita!

Back