jekana
Ističe se
- Poruka
- 2.074
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto sere?? tako je i meni bilo dok se nisam navikla! Cak i gore! bolje da ti ne pricam kako mi je bilo!Ne seri![]()
Zasto sere?? tako je i meni bilo dok se nisam navikla! Cak i gore! bolje da ti ne pricam kako mi je bilo!
Znam samo da sam htela da razbijem TV kad su pustili neki budjavi koncert! xD toliko sam se iznervirala to vece da kad sam legla je pocelo da me gusi nesto i probudila sam sve u kuci! Onda su mi rekli da nema vise gledanja Seranova(opasni po moj zivot i zdravlje)a ja sam stala ispred caleta i kleknula na kolena i tako ga molila i slihtala mu se dok mi nije opet dozvolio da gledam xDDDDa, secam se kad si sekla vene zato sto su pustili vesti umesto serije...
![]()
E bas to nemogu ja toliko bez ove drogejoj ja ne bih mogla toliko bez te droge....trebaju mi!!! treebaju miii
Meni tesko pada petak...
Znam samo da sam htela da razbijem TV kad su pustili neki budjavi koncert! xD toliko sam se iznervirala to vece da kad sam legla je pocelo da me gusi nesto i probudila sam sve u kuci! Onda su mi rekli da nema vise gledanja Seranova(opasni po moj zivot i zdravlje)a ja sam stala ispred caleta i kleknula na kolena i tako ga molila i slihtala mu se dok mi nije opet dozvolio da gledam xDDD
Ehh,blago tebi![]()
Onda bolje ispada moja verzija tj. bolje da si jednostavno sekla vene....
Meni je opusteno i bilo i ostalo. Samo se pre desavalo da lepse spavam ako ne odgledam seranove uvece, posle razmisljam o njima pa teze zaspim, a sad mi je sasvim obicna serija postala...smor.![]()
Ehh,blago tebimeni ta serija nikad nece biti obicna
Znala sam po 3 puta da gledam istu ep.(u 22.30,reprizu sl. dan i subotom ili nedeljom)
Kad bi ja bila tako opustena kao tii![]()
Znam samo da sam htela da razbijem TV kad su pustili neki budjavi koncert! xD toliko sam se iznervirala to vece da kad sam legla je pocelo da me gusi nesto i probudila sam sve u kuci! Onda su mi rekli da nema vise gledanja Seranova(opasni po moj zivot i zdravlje)a ja sam stala ispred caleta i kleknula na kolena i tako ga molila i slihtala mu se dok mi nije opet dozvolio da gledam xDDD
heheh de si Urose?Seranovi zakon!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Kakav spamer, zasto. Obrazlozi.To je taj spamer,mamicu mu jareću...Spamuje po svim temama.Seranovi zakon.Obrazloži.
De nisuNije buđavi,Partibrejkersi su zakon.Još bolje što je to bilo.
Jel to Uros nas Uros ili neki drugiheheh de si Urose?![]()
Kakav spamer, zasto. Obrazlozi.
Ne znam koji je to vas Uros?
Ja ga znam sa tenisa.![]()
heheheh ma nigde. Znam ga sa tenis teme...Gde treniras?
Nije to taj uros ipak
E klinac, negde drugde glumi frajera, ovde nemoj!!!!OPET SPAM I OFF TOPIC!
TEMA JE SERANOVI !
DA SAM MODERATOR,BANOVAO BIH VAS SVE NA NEDELJU DANA....ĐUBRAD MALA.
Ako bas hoces da znas 18. Ti nemas vise od 15, mogu da se kladim.Da,baš je bila dobra epizoda u petak...
Koliko imaš godina?13,14?
Vidim da sam ja jedini stariji ovde,da me okružuju deca...
OPET SPAM I OFF TOPIC!
TEMA JE SERANOVI !
OPET SPAM I OFF TOPIC!
TEMA JE SERANOVI !
Да било ко од модератора прати ову тему ти би ОБАВЕЗНО МОРАО ДА БУДЕШ БАНОВАН!!!
Глумиш неког опасног момка а уствари си обична будала.Иди лечи комплексе на неком другом месту!!!
П.С.Извињавам се за офф топик,али стварно нисам могао а да не одговорим овом морону што вређа кога стигне.