Seranovi

pa da......

što me nervira ovo moje emotivno vezivanje za likove,sad je nedelja,odgledao sam dve epizode,ekstra mi je bilo,smejao sam se......a sad se osećam tako prazno.

jel se i vi emotivno vezujete za likove? : /

idem sad da naručim seranove.
i ja isto tebra...pogotovo za ovu trojicu i raula....
Nego, skoro se bio pojavio cuki samo na kratko u jednoj epizodi, jel to bilo samo da se stekne utisak da je i dalje u seriji?? :(

i ja isto tebra...pogotovo za ovu trojicu i raula....
Nego, skoro se bio pojavio cuki samo na kratko u jednoj epizodi, jel to bilo samo da se stekne utisak da je i dalje u seriji?? :(

verovatno...... :( ćuki je baš likčina.

i samo da znate ljudi,biće serano pesme-t.j. himne,do sada nisam imao vremena od škole....biće pesme sigruno,to ćemo i da pošaljemo studiu-b.a meni je potrebna vaša mala pomoć,pošto sam zauzet pisanjem teksta,bilo bi mi drago da nadjete matricu(instrumental) na netu koja bi odgovarala temi pesme :) da ne moram ja da se cimam.ukucajte samo u guglu download free instrumentals ili beats pa ako vas ne mrzi potražite.imate i na soundclick.com kad pronadjete matricu,skinite je i okačite na sendspace.com da bih mogao i ja da je skinem i da pišem tekst.ako je još neko zainteresovan za učestvovanje u pravljenju pesme nek se javi(da napišemo tekst zajedno,itd...) možemo mi i zajedno da snimimo pesmu a da se ne vidimo,znači vi kod kuće na istu matru snimite a ja kod sebe svoj deo snimim na istu matru,možda vam sve ovo izgleda teško izvodljivo ali uspećemo,napravićemo jbn hit od ovog ja vam kažem.i aj da probamo još malo da izreklamiramo ovu temu,garant ima još dosta fanova koji ni ne znaju da mi ovde komentarišemo...i pozvao bi ljude koji dolaze na ovu temu i gledaju postove a ništa ne pišu(nije ovo ništa lično! :) ) da se uključe u razgovor,da živnemo još više temu a i biće nam zanimljivije,nemojte da vas mrzi!!!za pozivanje još ljudi probajte da iscimate fanove sa www.seranovi.co.nr, hiljadu registrovanih članova,al tamo skoro niko ništa ne piše....i još nešto,šta je sa akcijom oko fran pere-e,mene to strašno zanima jer sam se baš nadao da će doći,sećam se da je kimi rekao da će biti sto posto,ali je trenutno stopirano...u,al sam se raspisao. :D

P.S. može neko da mi ostavi email studia-b?

verovatno...... :( ćuki je baš likčina.

i samo da znate ljudi,biće serano pesme-t.j. himne,do sada nisam imao vremena od škole....biće pesme sigruno,to ćemo i da pošaljemo studiu-b.a meni je potrebna vaša mala pomoć,pošto sam zauzet pisanjem teksta,bilo bi mi drago da nadjete matricu(instrumental) na netu koja bi odgovarala temi pesme :) da ne moram ja da se cimam.ukucajte samo u guglu download free instrumentals ili beats pa ako vas ne mrzi potražite.imate i na soundclick.com kad pronadjete matricu,skinite je i okačite na sendspace.com da bih mogao i ja da je skinem i da pišem tekst.ako je još neko zainteresovan za učestvovanje u pravljenju pesme nek se javi(da napišemo tekst zajedno,itd...) možemo mi i zajedno da snimimo pesmu a da se ne vidimo,znači vi kod kuće na istu matru snimite a ja kod sebe svoj deo snimim na istu matru,možda vam sve ovo izgleda teško izvodljivo ali uspećemo,napravićemo jbn hit od ovog ja vam kažem.i aj da probamo još malo da izreklamiramo ovu temu,garant ima još dosta fanova koji ni ne znaju da mi ovde komentarišemo...i pozvao bi ljude koji dolaze na ovu temu i gledaju postove a ništa ne pišu(nije ovo ništa lično! :) ) da se uključe u razgovor,da živnemo još više temu a i biće nam zanimljivije,nemojte da vas mrzi!!!za pozivanje još ljudi probajte da iscimate fanove sa www.seranovi.co.nr, hiljadu registrovanih članova,al tamo skoro niko ništa ne piše....i još nešto,šta je sa akcijom oko fran pere-e,mene to strašno zanima jer sam se baš nadao da će doći,sećam se da je kimi rekao da će biti sto posto,ali je trenutno stopirano...u,al sam se raspisao. :D

P.S. može neko da mi ostavi email studia-b?
Imas na njihovom sajtu inace ja i ti bi trebali da popricamo preko pm-a jer se u potpunosti slazem sa tobom:super:siguran sam da to moze da se uradi uz dobru organizaciju i ovi sa seranovi.co.nr ostavljaju msn tako da sve mozemo da ih pozovemo i da se dogovorim ovo za skidanje matrice ja to stvarno neznam tako da neka proba neko drugi nastavicemo na pm-u da ne odemo u off:Pinace i ja se bas dosta emotivno vezujem za likove neke bas posebno

PS:koji ti je nick na seranovi.co.nr:gace:

POZIVAMO SVE CLANOVE I ONE KOJI HOCE DA POSTANU CLANOVI DA SE UKLJUCE U RAZGOVOR DA ZIVNEMO TEMU A I BICE NAM ZANIMLJIVIJE!!!U STO VECEM BROJU NARAVNOtako se to pise a ne u sred onolikog teksta:D

pa da......

što me nervira ovo moje emotivno vezivanje za likove,sad je nedelja,odgledao sam dve epizode,ekstra mi je bilo,smejao sam se......a sad se osećam tako prazno.

jel se i vi emotivno vezujete za likove? : /
Da...Nedostajace mi kad se zavrsi serija :(

E sanjala sam kao da mi u odeljenju glumimo jednu epizodu Seranovih,i kao ja htela da budem Afrika,ali su mi dodelili ulogu Coni,pa sam plakala...Hahaha :D

POZIVAMO SVE CLANOVE I ONE KOJI HOCE DA POSTANU CLANOVI DA SE UKLJUCE U RAZGOVOR DA ZIVNEMO TEMU A I BICE NAM ZANIMLJIVIJE!!!U STO VECEM BROJU NARAVNOtako se to pise a ne u sred onolikog teksta:D

dobro je da si napisao velikim slovima,bravo :))

nik mi je Marko,imam avatar na kom su seranovi u kupatilu,nastavimo mi da se dop na pm :))

btw,pozivam isto sve clanove foruma koji imaju msn da posaljemo svi jedni drugima i onda mozemo lepo grupno da se dogovaramo!

moj je rema_zr@example.com

P.S. miro,lud ti je san i ja sam mnogo puta sanjao seranove,pogotovo posle jakih epizoda,još onako kasno legnem :)

Poslednja izmena:
I ja bih da napishemo himnu, spominjala sam to, ali neko mi je rekao da od toga nema nishta...za muziku, ako neko zna, moze da iskomponuje melodiju, mada je malo teze...xD

da,secam se da si pominjala..... :) ja u to vreme nisam imao net koliko se secam pa nisam mogao da odg.

a za melodiju-ja to znam,radi se u fruity loops programu,al cimanje je,treba vremena....al mogu i to da uradim,mada nisam dobar u tome koliko sam u tekstovima.

dobo,nije to lose...lepo...samo ja mislim da je i glumce wise smorilo da glume,jedna epizoda ko film...i oni su ljudi...:think::D ma mozemo owako da smisljamo da se zabawljamo,pa posalji ti onima sto pisu scenarijo u spaniji,otkud znas....

Pa nije to losa ideja,organizujemo se svi sa foruma i potrazimo pomoc od stb i posaljemo producentima tele5. mozda bi im se svidelo...

sad kontam kako se tete negde od 100-te epizode prolepšala,baš je slatkaaaa,jel ste skontali kakav dekolte ima u poslednje dve epizode? :D

baš je lepa,zar ne?

Ne, meni ona postaje sve ruznija, ali u faci, a telo(citaj Sise) joj postaju sve bolje i bolje... A u faci je pocela nekako kao da se goji.:confused:

Da, tu je veoma smesan, ali je strasan lik u seriji i nevidjeno se uklopio sa trojkom Dijego, Santi, Fiti... Serija je bas dobila sa njegovim dolaskom... :ok: Ne mogu da ga vidim, a da ne pocnem da se smejem pre nego sto uopste i otvori usta (uostalom, kao i Santija). :lol:

Ma vrh je, jos onako mali, pa kad ga Fiti zahebava...:lol::lol:
serija je jako realna jer daje sliku sadanjeg drustva i obradjuje sve zivotne teme....

Da, to sam i ja pomislio. A Gilje i ostali mladji glumci, veoma me podsecaju na decu u nasoj drzavi...:D:D

Back