Seranovi

Ja se dopisivao s Natalijom na fejsu(ne pravom Natalijom)...

Ja njoj kažem da nije prava Natalija ona počela da me ubeđuje da jeste omG--- :D..Možda jeste i prava ona,al' ko zna?:D

Aj nek neko izbaci link od pravog Natalijinog profila ovde na 4umu PLZ..Tnx

Idemo strana 373!!!Moj srećan broj je 37!

I LOVE 37!!!

Nego,da pređemo na stvar...

Ja mislim da tu samo ovi klinci imaju prave profile(tu stavljam i Africu i ostale...)

Znači Jesus Bonilla,Antonio Molero,Belen Rueda,Antonio Resines,Nuria Gonzales,Jorge Fernandez,Natalia Verbeke,Pepa Aniorte,Javier Guttierez,Julia Guttierez Caba(ona nema sigurno) i Goizalde Nunez nemaju Fejsbuk!!!

Možda imaju MySpace ili Yearbook?

Ne, oni nemaju face, nema ni Curo. Imaju Guille, Tete, DVD, Boliche, Africa, Marcos, Eva, Raul... OD njih u prijateljima su mi Guille, Boliche, Africa, Marcos i Raul.

Ja se dopisivao s Natalijom na fejsu(ne pravom Natalijom)...

Ja njoj kažem da nije prava Natalija ona počela da me ubeđuje da jeste omG--- :D..Možda jeste i prava ona,al' ko zna?:D

Aj nek neko izbaci link od pravog Natalijinog profila ovde na 4umu PLZ..Tnx

Natalijin pravi profil je trenutno sa ovom slikom na profilu. Cesto menja.

s1328270075_4469.jpg

Natalia Sanchez Molina.

Jel ti dos'o kuci na kafu i rekao da ti je on prijatelj na fejsu?

Dajte bre, sto ste tolike paljevine, zar stvarno mislite da ce da prihvate vas koji ni ne znate njihov jezik, vas likove koje oni uopste ne poznaju? Ako mislite tako onda ste se prevarili.... Sad mogu da odem da napravim profil i da se predstvaim kao GIlje, ko me moze provaliti da li lazem ili ne?:confused:

Jel ti dos'o kuci na kafu i rekao da ti je on prijatelj na fejsu?

Dajte bre, sto ste tolike paljevine, zar stvarno mislite da ce da prihvate vas koji ni ne znate njihov jezik, vas likove koje oni uopste ne poznaju? Ako mislite tako onda ste se prevarili.... Sad mogu da odem da napravim profil i da se predstvaim kao GIlje, ko me moze provaliti da li lazem ili ne?:confused:

Da, to sam i ja neko vreme mislila, ali imam puno dokaza da je to stvarno on. Natalia nece da me prihvati, priznajem. Victora sam jedva ubedila da me add-uje. Ne dopisujem se nista posebno sa njim. Ponekad samo smislim neko pitanje za njega i on mi kratko, nabrzaka odgovori. I ja mogu veoma lako da te provalim da li lazes. Imala sam dosta iskustva sa takvim ljudima koji prave lazne profile poznatih.

Poslednja izmena:
Dooobro, blago tebi....mogla si da ga pitas da ti napravi dete ili da te ozeni, tako rade mnoge.:lol:

MA da, sigurno bi me provalila...mozda zato sto ne znam srpski, ali internet cini cudo.;)

Pametniji popusta.:thumbdown::dash:

Zato ti ne popustas?:per:

Alaaaa brate, salim se!!:dash: Sta se primas k'o deda na piletinu!:roll:

*** ljudi ,šta vam toliko znači da li će vas oni prihvatiti na Fejsu?
:roll:
Nisu oni ništa posebno.

Ma pusti ih, neka uzivaju u nicemu...kao da imaju nesto od toga sto su im oni likovi prijatelji na fejsu.:roll:

Jao koja si ti budala. Znaci, strasno! :rotf:

Sto budala, bre? Ja se salim sa onom, a ona se primilaaa, braaateee...:lol:

Poslednja izmena:

Back