serranogirl
Početnik
- Poruka
- 26
Sluchajno sam dva puta poslala istu poruku...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NisiSluchajno sam dva puta poslala istu poruku...
Idemo strana 373!!!Moj srećan broj je 37!
I LOVE 37!!!
Nego,da pređemo na stvar...
Ja mislim da tu samo ovi klinci imaju prave profile(tu stavljam i Africu i ostale...)
Znači Jesus Bonilla,Antonio Molero,Belen Rueda,Antonio Resines,Nuria Gonzales,Jorge Fernandez,Natalia Verbeke,Pepa Aniorte,Javier Guttierez,Julia Guttierez Caba(ona nema sigurno) i Goizalde Nunez nemaju Fejsbuk!!!
Možda imaju MySpace ili Yearbook?
Provalite,ovo:
1.Uđem na Fejs
2.Ukucam Victor Elias i izađe mi potpuno zatvoreni profil znači nemogu da add-ujem niti sendujem poruke,kad piše 1 mutual friend,kad ono to jedan klinac,osmak,koga znam iz kraja,Kosta,jedan.
Ja se dopisivao s Natalijom na fejsu(ne pravom Natalijom)...
Ja njoj kažem da nije prava Natalija ona počela da me ubeđuje da jeste omG---..Možda jeste i prava ona,al' ko zna?
Aj nek neko izbaci link od pravog Natalijinog profila ovde na 4umu PLZ..Tnx
Zajedno su sigurno...Videla sam neke shpanske novine na kojima se Natalia i Victor ljube,ali su oni to demantovali kad su bili u Srbiji![]()
Jel ti dos'o kuci na kafu i rekao da ti je on prijatelj na fejsu?
Dajte bre, sto ste tolike paljevine, zar stvarno mislite da ce da prihvate vas koji ni ne znate njihov jezik, vas likove koje oni uopste ne poznaju? Ako mislite tako onda ste se prevarili.... Sad mogu da odem da napravim profil i da se predstvaim kao GIlje, ko me moze provaliti da li lazem ili ne?![]()
Dooobro, blago tebi....mogla si da ga pitas da ti napravi dete ili da te ozeni, tako rade mnoge.![]()
MA da, sigurno bi me provalila...mozda zato sto ne znam srpski, ali internet cini cudo.![]()
Ok, necu da se raspravljam. I ja sigurno nisam medju tim mnogima. I bih, provalila bih te..............
Ma ooopusteno...ne bi me provalila.....mozda bi me povalila?![]()
Ma ooopusteno...ne bi me provalila.....mozda bi me povalila?
...salim se za ovo povalila...
Jao koja si ti budala. Znaci, strasno!Ma ooopusteno...ne bi me provalila.....mozda bi me povalila?
...salim se za ovo povalila...
Pametniji popusta.![]()
*** ljudi ,šta vam toliko znači da li će vas oni prihvatiti na Fejsu?
Nisu oni ništa posebno.
Jao koja si ti budala. Znaci, strasno!![]()
Kako da vidim je l neko napisao post ovde na ovoj temi pošto nema opcija refresh?