boskko
Aktivan član
- Poruka
- 1.365
E wala bash,u prawu si...Sutra Santi ide u zatwor.Zna li ko kad tachno Lusija umire???
Ne znam tačno,ali ove nedelje 100%.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E wala bash,u prawu si...Sutra Santi ide u zatwor.Zna li ko kad tachno Lusija umire???
Ewo wam link od Natalije,to joj je prawi profil 100%...
https://www.facebook.com/s.php?q=na...a&init=q&sid=98666d65190a7280cd9adb608a7589da
Da nije, sve se uclanjuje u srpske grupe, jel znas koji joj je pravi?nije to pravi profil.
Ewo wam link od Natalije,to joj je prawi profil 100%...
https://www.facebook.com/s.php?q=na...a&init=q&sid=98666d65190a7280cd9adb608a7589da
axaxaxaaxaxxaaxaxaxaxaxaxaxxaax koji smeh zivota!!!
axaxaxaaxaaaaxaxaxaxaxaxaa
Sta ne razumes? Zaboga, naravno da to nije njen profil.
Sta ne razumes? Zaboga, naravno da to nije njen profil.
E jel ovi iz stb-a i dalje skracuju epizode kada idu u repriznim terminima. Ja mislim da smo dosta bili ovce za sisanje, pa ako se slazete da im sastavimo jedan ''lep'' e-mail. Da ih priupitamo zasto je to tako. Mislim da se ovoliko ne bi proslavili da mi upravo nismo gledali seranove, pa i znam da ih vecina sada ponovo gleda. Ako ne budu odgovorili, ja cu da ih zovem telefonom. Ne pravim se pametan. Ali barem zelim dda pokusam. pozzz
E jel ovi iz stb-a i dalje skracuju epizode kada idu u repriznim terminima. Ja mislim da smo dosta bili ovce za sisanje, pa ako se slazete da im sastavimo jedan ''lep'' e-mail. Da ih priupitamo zasto je to tako. Mislim da se ovoliko ne bi proslavili da mi upravo nismo gledali seranove, pa i znam da ih vecina sada ponovo gleda. Ako ne budu odgovorili, ja cu da ih zovem telefonom. Ne pravim se pametan. Ali barem zelim dda pokusam. pozzz
Dovoljno je samo pogledati njene prijatelje.Što si toliko siguran da to nije njen profil?Možda baš jeste...
Da...I čudno je što joj je profil slika ona i Gilje...Koji joj je on faktor u životu,pa da bude s njim na slici?!
Sutra...Ne mogu da čekam![]()
Koliko njenih profila ima na Fejsu?
Njih dvoje su zajedno. 100% potvrdjeno, ali to ipak nije njen profil, ma 1000000 %.
Puno, ali je samo jedan pravi.
Koliko ja znam nisu dosle, tek od sledece nedelje ili one tamo.U 13. epizodi se takmichi Marcos na radiju, neznam ko je pitao to, mrzi me da trazim.... Molim vas nemojte da skrecete sa teme toliko sa svim tim svadjama....Nisam gledala seriju nekoliko dana, jel su doshle Selija ili Ana...ko je swe doshao?![]()
Kovle skracuju sigurno onda su isekli ceo deo kada je dijego pevao treba ih zvati sa par telefona
De si spageto nema te d'es bio![]()