boskko
Aktivan član
- Poruka
- 1.365
Klinac,nemoj da sereš.Piši normalnim slovima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
BIĆE SERANOVI....IZGLEDA!
Ja sam napisao scenario za sledeće epizode.Na foru,Dijego se budi u bolnici,on je sanjao Lusiju,imperija idalje propada.Kuro pobegne iz zatvora...ma svašta,ja pišem!!!Objaviću vam...
Izgleda da zbog jebenog VELIKOG PETKA(BOŽE OPROSTI) neće.
U bre, al' ga napadoste kao da je bogohulio boga direktno...
Mnogi psuju boga pa nista, a vi se primili zbog jedne psovke, kao da je ne znam ni ja sta...a i rekao je "BOZE OPROSTI"...dakle cao-zdravo...![]()
Као прво,не могу да верујем да можеш да га браниш...а као друго,како то мислиш да није псовао Бога директно,па и ако си само начуо шта се десило на Велики Петак,знаћеш да пишеш глуппости.
Не желим да се свађам,само не могу схватим оне које псују велике Хришћанске празнике,(а самим тим и Бога),а такође не схватам ни оне које стају у одбрану истих !!!
Joj, ajde uci me, molim te!!! Ne pisem gluposti, to sto je on napisao onakvu stvar, ne znaci da je to mislio bukvalno, a i ne znaci da je on sad protiv boga! Ako zelis da glumis nekog dobrog hriscanina, idi, zamonasi se...svaki covek je zgreesio bezbroj puta u zivotu, dovoljno je da trazi oprost! Bog prasta, zar ne?!
Ne zelim ni ja da se svadjam, ali ne zelim ni da neko dize halabuku zbog ne bukvalnog post... Ne moras ni shvatati, zabole me!
P.S. Ti si prvi poceo onog lika da nazivas djubretom i da ga krivis da je zbog njega i njemu slicnih nasa zemlja u rasulu....nemoj suditi o knjizi po koricama!!
Upravo tako, nije vreme! Danas se ne valja svadjati, a ja sam onim mojim postom sam hteo da zblazim situaciju, sto vi verovatno niste ukapirali, al' nema veze!![]()
Ako vam je do polemisanja oko boga i sl. ima tema na tinejdzerima i tamo polemisite...ja sam se tamo svadjao mnogo puta sa ateistima, ali nista... Da su svi tako dobri hriscani, ne bi onih ateista bilo onoliko koliko ih ima...i to samo na krstarici...![]()
хахаха...не мораш да ми персираш нисам ја толико матор,тачније вероватно сам само коју годину старији од тебе. А што се тиче твоје прве реченице,схватио сам ја да си само хтео да ублажиш ситуацију,али су неки твоји изрази изгледали превише "нападачки",па сам тако одреаговао,али ок је...
Нисам ни ја неки верски фанатик,али ми много смета кад видим онако нешто као у пост оног дечка.Он је вероватно неки клинац од 12,13 година,али за онако нешто нема оправдања!!!
To.Santi,da si neki vernik,bio bi na liturgiji od 9-12,nebi nas smarao.Joj, ajde uci me, molim te!!! Ne pisem gluposti, to sto je on napisao onakvu stvar, ne znaci da je to mislio bukvalno, a i ne znaci da je on sad protiv boga! Ako zelis da glumis nekog dobrog hriscanina, idi, zamonasi se...svaki covek je zgreesio bezbroj puta u zivotu, dovoljno je da trazi oprost! Bog prasta, zar ne?!
Ne zelim ni ja da se svadjam, ali ne zelim ni da neko dize halabuku zbog ne bukvalnog post... Ne moras ni shvatati, zabole me!
P.S. Ti si prvi poceo onog lika da nazivas djubretom i da ga krivis da je zbog njega i njemu slicnih nasa zemlja u rasulu....nemoj suditi o knjizi po koricama!!
хахаха...не мораш да ми персираш нисам ја толико матор,тачније вероватно сам само коју годину старији од тебе. А што се тиче твоје прве реченице,схватио сам ја да си само хтео да ублажиш ситуацију,али су неки твоји изрази изгледали превише "нападачки",па сам тако одреаговао,али ок је...
Нисам ни ја неки верски фанатик,али ми много смета кад видим онако нешто као у пост оног дечка.Он је вероватно неки клинац од 12,13 година,али за онако нешто нема оправдања!!!
Ma pusti ga, on je zajebant.Gledao sam tu epizodu,u prošloj sezoni,kao i većinu ovih,mada ih se ne sećam,pa se smejem možda čak i glasnije od tada.
A ti funny,ne znam zašto ti smeta što mi pada na pamet šta bi moglo da se desi u nastavcima?