boskko
Aktivan član
- Poruka
- 1.365
Korak napred su reprizirali najmanje 10 puta.Na skoro svakoj televiziji je bila ta serija.A ovo je još bolje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, i smorili su za sve pare.Korak napred su reprizirali najmanje 10 puta.Na skoro svakoj televiziji je bila ta serija.A ovo je još bolje.
Dobro, mozhda necje odmah da repriziraju, ali za godinu,dve mogli bi da ponove![]()
taman dok malo zaboravimo..
Dobro, mozhda necje odmah da repriziraju, ali za godinu,dve mogli bi da ponove![]()
taman dok malo zaboravimo..
Ali bi bilo najbolje da gledamo nove epizode...![]()
Fran Perea sa novom devojkom (ne znam koja mu je ta posto bas ne pratim njegov ljubavni zivot, ali zar nije pre neko vreme bio sa jednom plavusom?)
![]()
Pa najnovije su vecj bile (8. sezona),al bicje opet..
novijih od njih nema.. nazhalost..![]()
Smrc...Fran Perea sa novom devojkom (ne znam koja mu je ta posto bas ne pratim njegov ljubavni zivot, ali zar nije pre neko vreme bio sa jednom plavusom?)
![]()
Serija je zakon!
Inače,ima par stvari koje se na slažu(vrlo sam sitničav).
-2003.kada serija počinje Dijego ima 41 godinu,znači on je rođen ili 1961.ili 1962.(1961.jer je možda rođen u decembru).Znači on je rođen 60tih,a ipak je na kuglanju nosio majcu "Generacija 50tih."Takođe,u 100.epizodi "Mostovi okruga Alkarija"u majčinom dnevniku 24.marta 1959.ona je trudna.To je ne moguće,da bude trudna dve ili više godina.
-2004.Fiti je napunio 40.godinu,znači on je rođen 1964.,znači i Dijego i Fiti su nosili majce "Generacije 50tih",a samo Santi je rođen 50tih,pošto se u majčinom dnevniku navodi kako se mučio oko domaćeg dok je ona bila trudna,znači 1959.
-E,da baka Karmen je jednom prilikom izjavila da nema više ćerki,a u 143.epizodi dolazi upravo razvedena Lusijina sestra.Mada ovo može biti realno,da ih je baba lagala,ili je to bio problem u braku...
Ima još par ispada,ali serija je zakon zakona!Nikad bolja!
Uf mene on mnogo nervira! Bezobraznik mali!
dobro zapazash...Ima mnogo takwih slucaja u Seranowima... bilo je i sa Coninim sinom...Waljda reziseri misle da necemo da primetimo...
![]()
p.S. Zivnuo forum...![]()
dobro zapazash...Ima mnogo takwih slucaja u Seranowima... bilo je i sa Coninim sinom...Waljda reziseri misle da necemo da primetimo...
![]()
p.S. Zivnuo forum...![]()
Sad sam gledao tomas falsas, i riknuo sam od smeha. . . Koliko je njima bilo dobro na snimanju. . . Tek se tu vidi koliko je bilo improvizacije, i kako su to dobri glumci. . .
Imas na youtube-u, ukucaj tomas falsas.Gde si gledao to?![]()
Da...a ima i negde gdeje Coni glumila neku devojku na salteru... Reziseri sigurno misle da cemo mi sve to ignorisati, sto i hocemo, zar ne?![]()
Na spanskom?Jel moze neko da postavi text pesme "Punto y aparte"?