Seranovi

Убедљиво најјача сцена из вечерашње епизоде је кад Раул скупља лопте...Смејао сам се као ненормалан,иако сам већ једном гледао ову епизоду...:lol::lol::lol:

Убедљиво најјача сцена из вечерашње епизоде је кад Раул скупља лопте...Смејао сам се као ненормалан,иако сам већ једном гледао ову епизоду...:lol::lol::lol:

Isto...ja bio kod drugova i gledali seriju i svi smo se cepali!:lol: :lol: Najbolja je fora sto Raul pije tablete pa stalno sve zaboravlja, tu sam ja provaljivao kao lud...ono kad mu Afri kaze da ga je prevarila, zamislite da je on rekao "Ma nema veze, svejedno cu za koji minut to zaboraviti"...mi smo se kidali.:rotf::rotf:

na kraju neka od sjk-a msm da uvek puste drugu akos obraticu paznju sutra pa cu ti reci

za frana ona plava mu nije bila devojka pre nego je igrao s njom u pozorisnoj predstavi ne moraju sve koleginice da mu budu devojke:lol::lol: a ova sad mi i nije nes nekako podseca na veronicu so bi ona rekla u seriji ja sa rasprodaje :hahaha: msm na nju ne na sebe naravno.

a danasnja epka je bila haos umirala sam od smeha raul je najjaci kad pita kura sta se desilo i kad ubacuje one lopte a kad mu afrika kaze tebi nije dobro moras kod psihijtara:hahaha::hahaha: a ona su me iznervirala ja bi joj opalila 10 samara sto kaze coni

Punto Y Aparte :
Yo, dispuesto a enredar me vuelvo a colgar en las ramas del pasado,
tu cansada de hablar restauras tu parte sin mis manos.
De las mil, formas de acabar vinimos a dar con la que hizo más daño,
mil heridas quizá, quizás algún día las cerramos.
Perdona si al soñar, te pedía demasiado niña, el frío una vez más me pillo desabrigado.

Para no quemarte punto y aparte para poder verte sin agobiarme
no tratare de buscarte ya no habrá segunda parte.
Para no quemarte punto y aparte para que me veas sin agobiarte
no trataré de buscarte y es mejor punto y aparte.

Yo, que no puedo andar, vuelvo a caminar, por las huellas del pasado,
Tu, dispuesta a enredar, descubres tu cuerpo, sin mis manos.
de las mil maneras de huir, has vuelto a elegir, la que negabas tanto,
tonto fui al insistir pague los errores…
el frío una vez más, me pillo desabrigado, perdón si al despertar, te quería a mi lado.

Por no quemar, por no sufrir, mejor dejarlo, que seguir así.

Yo, que no puedo andar, vuelvo a caminar, por las huellas del pasado,
tu, cansada de hablar, dispuesta a enredar...

HVALA!:klap:

Moje omiljene pesme Serranova:

1.)Santa Justa Klan - Besame
2.)Fran Perea - Punto y aparte
3.Santa Justa Klan - Despues Del Tono
4.)Fran Perea - 1 mas 1 son siete
5.)Santa Justa Klan - Con Angelina Jolie se me valla la ola

Moje omiljene muške uloge:
1.)Adrian Rodriguez - David
2.)Victor Elias - Guille
3.)Jesus Bonila - Santiago
4.)Fran Perea - Marcos
5.)Antonio Molero - Fructuoso

Moje omiljene ženske uloge:
1.)Alexandra Jimenez - Africa
2.)Pepa Anoarte - Ćoni
3.)Goizalde Nunes - Maria Lourdes
4.)Natalia Sanchez - Maria Teresa
5.)Julia Gutiérrez Caba - Dona Carmen

Onako, na srpski.:mrgreen:

2vrx5j5.jpg

1z3p4w0.jpg

hwxw0h.jpg

r94h36.jpg

2rfvdw6.jpg

2hybdwl.jpg

Poslednja izmena:
na kraju neka od sjk-a msm da uvek puste drugu akos obraticu paznju sutra pa cu ti reci

za frana ona plava mu nije bila devojka pre nego je igrao s njom u pozorisnoj predstavi ne moraju sve koleginice da mu budu devojke:lol::lol: a ova sad mi i nije nes nekako podseca na veronicu so bi ona rekla u seriji ja sa rasprodaje :hahaha: msm na nju ne na sebe naravno.

a danasnja epka je bila haos umirala sam od smeha raul je najjaci kad pita kura sta se desilo i kad ubacuje one lopte a kad mu afrika kaze tebi nije dobro moras kod psihijtara:hahaha::hahaha: a ona su me iznervirala ja bi joj opalila 10 samara sto kaze coni

A prvo nauči znakove interpunkcije.

Ja sam napisao scenario za sledeće epizode.Na foru,Dijego se budi u bolnici,on je sanjao Lusiju,imperija idalje propada.Kuro pobegne iz zatvora...ma svašta,ja pišem!!!Objaviću vam...

Back