Seranovi

Dobro jeste Coni ispala tad bulja...Ali lakse mi je kad znam da ce kasinje da bude ok.
Ali Kandela nece doci ni jednom kod Fitija kasnije,bar da ga vidi...to je ono sto me nervira....Znam da je serija u pitanja ali j.b.g.:thumbdown::mrgreen:

Dobro jeste Coni ispala tad bulja...Ali lakse mi je kad znam da ce kasinje da bude ok.
Ali Kandela nece doci ni jednom kod Fitija kasnije,bar da ga vidi...to je ono sto me nervira....Znam da je serija u pitanja ali j.b.g.:thumbdown::mrgreen:

verovatno ni kandela ni eva nisu htele da se vracaju u seriju(bas su sise) pa nisu mogli reziseri da ih vrate bar na jednunu epizodu.pogotovo ova eva je jako jadna nije dosla ni u poslednju epizodu,bar da ispostuje seriju koja joj je donela toliku slavu.

A dobro, tu si u pravu, posle ce da bude ok, ali sad me nervira.:mrgreen:
Ma sta da se ocekuje od one qrave koja je ostavila 20 god. zbog samo 2 dana.:p

verovatno ni kandela ni eva nisu htele da se vracaju u seriju(bas su sise) pa nisu mogli reziseri da ih vrate bar na jednunu epizodu.pogotovo ova eva je jako jadna nije dosla ni u poslednju epizodu,bar da ispostuje seriju koja joj je donela toliku slavu.

Tako je!! Kolike su jajare ispale da nemam reci!:thumbdown:

kcxwyg.jpg

Made by me :cool:

Bas je lepo! :worth: I ja cu jednom da naucim da pravim takve slicice za jedno deset godina kad se poveca nivo moje informaticke pismenosti...

nisu glumci krivi sto ovi moraju od svakog da naprave da je go.vno kad oce da izadje is serije :hahaha:
kandela me je ekstra al eva smara :thumbdown:

Nisu od nikog napravili vnugo,samo od Kandele.A i to nisu bez razloga,vec su hteli su da pokazu da se to desava u zivotu,u brakovima,cak i u onim dugorocnim,da se ljubav jednostavno ugasi.

Nisu od nikog napravili vnugo,samo od Kandele.A i to nisu bez razloga,vec su hteli su da pokazu da se to desava u zivotu,u brakovima,cak i u onim dugorocnim,da se ljubav jednostavno ugasi.

Bolje je bilo da su jednostavno sirili ljubav. Ko ima ljubavi u sebi, veruje u boga, jer bog je ljubav.

To sam procitao u nekoj knjizi...:lol::lol:

Bolje je bilo da su jednostavno sirili ljubav. Ko ima ljubavi u sebi, veruje u boga, jer bog je ljubav.

To sam procitao u nekoj knjizi...:lol::lol:

:D

Hahah evo sad gledam seriju,dosla Coni u odmaraliste da pravi zbrku.:hahaha::hahaha::hahaha:

Pa pita Fiti takstistu koliko kosta sto je dovezao Coni.Hodeeeeeeeeer!Koji car,hahahaha.

A tek kad ih je pas jurio.Ajojjjjjjj.

Poslednja izmena:
Majke mi istinski mi je zao Fitija, bas je bio faca svaka mu cast, dobar je on glumac, a kandela nek mi posissssa racku, ckapi jedna. 20 godina u braku i odjedanput adios amigos, ali santi ono u baru kad je objasnjavao dijegu da ce da dodje coni dok je dijego pricao sa lusijom, pa ono kao lupa se po obrazu :hahaha::hahaha::hahaha:
FITI KRALJINA!!! SHA LA LA LA

Back