Seranovi

Fiti HEROJU MOJ:worth:
Kandela sisaj racku...

Jeste kralj sad, ali kad pocne da kuka k'o prase pred klanje....to ce biti bedno gledati.:neutral:

Ali sad je bio ispao dobro kad je dosao sa motorom u skolu. Kad kaze Kandeli "20 god. smo u braku i imam samo jedno da ti kazem. Sedaj.:cool:":mrgreen:

A ona mutava Coni, grunuo bih je pesnicom na prvu kad bih je video!:dash: Nervira me i sad, a ostace mi negativan lik do kraja serije....

a na kraju zove Dijega da on plati :hahaha:

E, a kad smo kod toga? Dijego je bio sa Coni, Fiti kreuno da odvede one dve...ko je platio taxi??
alq3vl.jpg
:lol:

Nema tu who cacres...pare su pare, mora taaxi da se plati!:evil:

:lol: :lol: :lol::mrgreen:

A video sam jos jednu gresku. Kad je Fiti sedeo tuzan u kafani, Diego mu je sipao pivo. U casi je bilo pola pena i pola pivo, a kad mu je dao pivo(nakon 1 sec) u pivu nije bilo ni malo pene...eee...sitna greska, al' se vidi.:p:mrgreen:
popili pivo u medjuvremenu :hahaha:

kad smo vec kod gresaka.Secate se scene kad dijego i coni pricaju?Coni se u jednom trenutku zalila na stomak a Dijego joj je odgovorio...A kasnije kad je lusija slusala poruku taj detalj se nije cuo!!!!

kad smo vec kod gresaka.Secate se scene kad dijego i coni pricaju?Coni se u jednom trenutku zalila na stomak a Dijego joj je odgovorio...A kasnije kad je lusija slusala poruku taj detalj se nije cuo!!!!

E da, i to sam provalio, ali sam pomislio da je moguce kako je Coni tad bila dalje i slabije govorila pa se zato nije culo...

A i Fiti je glup sto ju je pustio da ode...jb.t, da je ostala mogla je da zaboravi onog sabana sa ostrva i sve bi bilo u redu... A i onaj saban je svakih 5 min. zove!:dash:

Back