Seranovi

meni je sinoc bash bila tuzna epizoda...narocito na kraju...u principu odavde serija pocinje da bude losa...Nekako ne bih da se zawrshe serranowi...kad se sad zawrshi serija, ne werujem da ce je nekad ponowo pushtati(i sad su poceli da skracuju epizode)...kad se sve zawrshi owa tema ce da propadne...i ja necu imati razlog da cekam toliko da mi se ukljuchi net...:(:(:(

meni je sinoc bash bila tuzna epizoda...narocito na kraju...u principu odavde serija pocinje da bude losa...Nekako ne bih da se zawrshe serranowi...kad se sad zawrshi serija, ne werujem da ce je nekad ponowo pushtati(i sad su poceli da skracuju epizode)...kad se sve zawrshi owa tema ce da propadne...i ja necu imati razlog da cekam toliko da mi se ukljuchi net...:(:(:(

koji deo su skratili????:eek::eek::eek:

Veruj,osecas se isto ali bas isto kao ja.Necu ni ja da se zavrse...ja sam tuzan na kraju svake epizode,ali svake.Ne znam sto.Ja sam Seranomanijak.Obozavam ih.Brate necu da se zavrse.

Kad se kupuje na ulici / skida sa neta, prevod je najveci problem jer bude strasno los. Mozda se studio b seti pa izda seriju na dvd-u :hahaha: (to da vidim pa da umrem!)

jel primetio neko da je juce na kraju kum bio fiti a kad ono u osmoj sezoni se ispostavi da su dijego i lurdes vencani jer kao to dijego slucajno umrsto da potpise na mesto kuma potpiso na mesto muza a on ni nije bio kum:roll::roll::roll:

Kad se kupuje na ulici / skida sa neta, prevod je najveci problem jer bude strasno los. Mozda se studio b seti pa izda seriju na dvd-u :hahaha: (to da vidim pa da umrem!)

Apsolutno se slazem!
I ja bih radije kupila originalan DVD kada bi bilo, pa ma koliko da kosta. Moja drugarica je kupila seriju na ulici: moze da se gleda, snimano je sa Studija B, ali sve onako sa reklamama i ostalim pratecim stvarima. Snimak bas i nije nesto, a po neka epizoda nedostaje ili je lose snimljena.
Mozda se neko seti da odstampa original, ali ne verujem! Ostaje nam samo da se nadamo da neko cita ovo sto pisemo...

Pazite ovako ja snimam u DVD formatu svaku epizodu 720*576 rezoluciji, MPEG-2 codec, bitrate 4500 kbps. I jedna epizoda zauzima oko 2GB ali mogu da je kompresujem na 800MB. Samo nemam dosta eppizoda, jel cas sam hteo sve da snimam pa onda ne imam par epizoda ali mogu da snimam sve od sada ako hocete

Jooj sinoc je bas bila tuzna epizoda :cry: ne znam sta cu kad se zavrse...jedva prezivim vikend i ponedeljak bez njih,a tek kad dodje kraj...nece vise biti u pola 11 seranovi :( ovo je najbolja serija koja postoji,bar za mene,a kad dodje petak,zlo!...nadam se da ce se dijego i lusija uskoro pomiriti.

e људи леба вам јел има неко целу ону песму c'est l'amour што је ишла синоћ док се Лусија присећала???
ај ако има неко нек ми пошаље

ХВАЛА УНАПРЕД!

Zavisi kakva su prava otkupili...Mozda su uzeli pravo samo na prikazivanje serije,ali ne i za izdavanje...;)

Jao najjace kad je pre neku epizodu Cuki pricao vic.

Kupac-Imate ampule?
Apotekar-A,ti si.:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

A sinoc kad Cuki kaze Raulu:''Sta da je pitam?Da li studira ili radi?
Raul:Samo to ne...

Samo vidis pridje joj Raul:''Studiras ili radis?''

:dash:

Poslednja izmena:

Back