Rema_tebra
Primećen član
- Poruka
- 653
i meni je mnogo tuzno za gledanje zbog Dijega i Lusije...
sta sad ? jel se razvode? a kad ona kao pogine?
Kandela me bas bas nervira.... Svi drugi su![]()
Lusija ce u 107 da pogine.....nece se razvesti.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i meni je mnogo tuzno za gledanje zbog Dijega i Lusije...
sta sad ? jel se razvode? a kad ona kao pogine?
Kandela me bas bas nervira.... Svi drugi su![]()
meni je sinoc bash bila tuzna epizoda...narocito na kraju...u principu odavde serija pocinje da bude losa...Nekako ne bih da se zawrshe serranowi...kad se sad zawrshi serija, ne werujem da ce je nekad ponowo pushtati(i sad su poceli da skracuju epizode)...kad se sve zawrshi owa tema ce da propadne...i ja necu imati razlog da cekam toliko da mi se ukljuchi net...![]()
Zna li neko postoji li neka sansa (ili namera, inicijativa) bilo sta, da neko izda zvanican set DVD-eva serije...???
meni je sinoc bash bila tuzna epizoda...narocito na kraju...u principu odavde serija pocinje da bude losa...Nekako ne bih da se zawrshe serranowi...kad se sad zawrshi serija, ne werujem da ce je nekad ponowo pushtati(i sad su poceli da skracuju epizode)...kad se sve zawrshi owa tema ce da propadne...i ja necu imati razlog da cekam toliko da mi se ukljuchi net...![]()
Pa bilo bi dobro obogatili bi se ali.Bilo bi lepo da izadju na dvd-u jel može neko da mi pomogne gde da kupim sve seranove povoljno.
sta ce ti zvanican?!
pa imas na svakom cosku da kupis...
Kad se kupuje na ulici / skida sa neta, prevod je najveci problem jer bude strasno los. Mozda se studio b seti pa izda seriju na dvd-u(to da vidim pa da umrem!)
Kad se kupuje na ulici / skida sa neta, prevod je najveci problem jer bude strasno los. Mozda se studio b seti pa izda seriju na dvd-u(to da vidim pa da umrem!)
Jao najjace kad je pre neku epizodu Cuki pricao vic.
Kupac-Imate ampule?
Apotekar-A,ti si.![]()