Seranovi

да ли је могуће да имаш тај аватар и да пишеш латиницом :dash:

da li je moguce da imas skoro 2 soma postova a nista pametno nisi napisao...
reci mi kakve veze ima ovaj tvoj komentar sa temom seranovih?!?!
sta tebe boli uvo kako ja pisem i kakav imam avatar?!!?!
iskreno kad sam video tvoj pomislio sam da si *****!

Ljudi pa jel ima za vikend repriza od petka?????Brate evo sad cekam,12 je sati,ne pustaju cetvrtak i petak,a meni treba od petka,nisam gledao.Koja su to govna,taj STB.

Epizode od utorka i srede pustaju subotom...epizodu od cetvrtka danas i petak pustaju u utorak...A repriza epizode koju su davali u cetvrtak je vec bila,repriza pocinje u 10:30...

:lol::lol::lol:
bbbzt9.jpg

http://1.***************/_TVC3BRju6p4/SFuFQykMIvI/AAAAAAAAAMg/txUbTO8_HDc/s320/92029.jpg
1e2qdc.jpg

2hzodhl.jpg

jgh268.jpg

208guw9.jpg

064D6CA-CUL-P4_1.jpg

Apsolutno se slazem!
I ja bih radije kupila originalan DVD kada bi bilo, pa ma koliko da kosta. Moja drugarica je kupila seriju na ulici: moze da se gleda, snimano je sa Studija B, ali sve onako sa reklamama i ostalim pratecim stvarima. Snimak bas i nije nesto, a po neka epizoda nedostaje ili je lose snimljena.
Mozda se neko seti da odstampa original, ali ne verujem! Ostaje nam samo da se nadamo da neko cita ovo sto pisemo...

Ja sam svojevremeno kontaktirao distributera serije po ovom pitanju i dobio sledeci odgovor:

" Nazalost, ne mozemo da Vam izadjemo u susret, jer serija nije izdata u skracenom obliku u Spaniji, nego od 1-124. Ekonimski ne mozemo da pokrijemo licencu kad bi izdali sve DVD-eve."

prema tome sansa da izadje zvanicna DVD verzija je veoma mala (gledano iz ugla optimiste)
...a nama ljubiteljima Seranovih ostaje da se organizujemo i napravimo sto kvalitetnije snimke, pa zato pozivam sve koji imaju SBB D3 a vole Seranove na naprave snimke epizoda.

Back