Seranovi

Koji su idioti....znachi ne verujem...najjachi deo epizode su isekli mentoli.....koji su to kretenei....:D
e Wapa si ti beshe odgledala El Orfanato...??kakvi su ti utisci...??

Iskreno znam da sam ispao pravi kreten :( i sramota me je,poludeo sam bio.Izvini Wapa,ja sam te napao iako mi ti nista ruzno nisi rekla :dash: :dash: :dash:
Teska srca napustam ovu temu,necu vise pisati,samo citati je za sebe zbog seranovih(sto je samo moja stvar) :(

Ic okej, oprosteno ti je. Nema uopste potrebe da napustas temu, svi cemo biti civilizovani i pristojni i nece biti problema.

:worth:

Ja taman da napisem da si imfiliporjas(kako kod se pise na spanskom).

Gilipollas (hilipoljas), ali nije niko ovde kreten :mrgreen:

e Wapa si ti beshe odgledala El Orfanato...??kakvi su ti utisci...??

Nisam odgledala, ali treba vrlo skoro da dobijem dvd. Pogledacu pa cu javiti.

Како сам видео слике из филма 13 ружа, постаде ми жао што Вероника напушта серију.

Драго ми што остаје Африка, доста је било егоиста.

jao koja epka crkla sam od smeha santi i fiti misle da lusija ide kod serhija hahha a najbolje kad ono citaju sta govore:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:al bas glupo sto su zamenili onog serdjija msm stavili neku rugobcinu:thumbdown:a lusija misli da je eva trudna i jos onaj njen san:rotf::rotf::rotf:

Koji su idioti....znachi ne verujem...najjachi deo epizode su isekli mentoli.....koji su to kretenei....:D
e Wapa si ti beshe odgledala El Orfanato...??kakvi su ti utisci...??[/QUOTE]

I ja sam odgledala taj film odavno. Slazem se da je odlican, ali mnogo tezak... Bas tezak... Malo mi takve teme ne odgovaraju u poslednje vreme. Utice mi na raspolozenje.

Back