ArionDali
Zainteresovan član
- Poruka
- 274
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
prava bomba je na slici u mom profiluBrate kakvo pusenje? Ona je BOMBA![]()
![]()
WOW...Ali pogledajte joj vrat i ruke...To govori koliko ima godina...Ali ovako izgleda za 10-ku...
i ona je propala
*** godine a mozda i pusenje su uradile svoje ^^
ja sam samo rekao svoje misljenje,ne izgleda mi privlacno ko pre, a TI ako oces da se vredjas nadji nekog drugogja msm da ovaj kibo prica samo da se prica![]()
ja sam rekao svoje misljenje![]()
Procitaj ponovo sta sam napisaopa da al tako si i meni jednom rekao ja rekla kako je glupo ono nesto sa razlikom u godinama,a ti napises ma meni su seranovi najbolji i nikad im neci naci manu ako to pokusavas,tak nes si napisao![]()
ja cu da pisem sta ja hocumsš dobro![]()
ne znam tebra,meni to vise lici na ravnicuKibo tebra...Lovcen i Durmitor je na mom avataru...Pa ti vidi na koju ces planinu...![]()
ne znam tebra,meni to vise lici na ravnicu
marta(tako je zovem zbog UPA) je previse mrsava za moj ukus![]()
mislis na onu Raulovu devojku ??A Lorena?![]()
ja cu da pisem sta ja hocua ti kokosko ne se.ri tu,nisi ti najpametnija,lako je svadjati se sa ljudima po internetu.
mislis na onu Raulovu devojku ??![]()
ja cu da pisem sta ja hocua ti kokosko ne se.ri tu,nisi ti najpametnija,lako je svadjati se sa ljudima po internetu.
a ona je stvarno bila riba i po za svoje godineMa jok..Znas onu pekarevu kcerku?Onu dudovacu?![]()
dosta te nije biloEvo ljudi mene....nisam imao net. xDD